Chromecast

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Google
(2)
Támogatott felbontás
4K Ultra HD
(1)
Full HD
(1)
Kapcsolódás
Bluetooth
(2)
Wi-Fi
(2)
Szűrés

Szeretsz videókat nézni okostelefonon vagy laptopon, de értékelnéd a nagyobb képernyőt? Akkor biztosan lenyűgöz a Google Chromecast, amely lehetővé teszi, hogy az okostelefonodról vezeték nélkül streamelhess videókat és zenéket bármilyen HDMI-csatlakozóval rendelkező tévére. Hogyan működik és milyen lehetőségeket kínál a Chromecast?

Tovább

Mi az a Google Chromecast?

A Google Chromecast egy HDMI-csatlakozóba dugható eszköz, amely ideális képek átviteléhez okostelefonról, tabletről vagy PC-ről a tévére, ezért TV okosítónak is nevezik. A Google Chromecast mini PC modern, 802.11ac WiFi interfésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képátvitelt a 2,4 és 5 GHz sávokban.

  • A legtöbb tévéhez alkalmas.
  • Kompatibilis az Android OS, iOS és MS Windows rendszerekkel.
  • Full HD/4K kép és akár 60 kép/mp.
  • HDMI bemenet szükséges a TV-n.
  • USB-tápellátást igényel.

A Google Chromecast az okosotthonok elmaradhatatlan kiegészítője, alacsony áron tud akár kevésbé új televíziókat is "okosítani". Használata egyszerű, nem rendelkezik külön menürendszerrel, teljes mértékben a telefonról irányítható. A Chromecast sokkal kisebb helyett foglal, mint egy klasszikus TV okosító és könnyen hordozható is.

A kezdeti beállítás gyorsan és egyszerűen elvégezhető a Google Chromecast alkalmazással

A Google Chromecast alkalmazásnak köszönhetően néhány lépésben egyszerűen megadhatod a kezdeti átviteli beállításokat. Minden, amire szükséged van: telefon vagy tablet, Chromecast, WiFi kapcsolat és egy HDMI-bemenettel rendelkező tévé. Tehát hogyan állíthatod be a Chromecast készüléket?

Hogyan csatlakoztasd a Chromecastot?

  1. Csatlakoztasd a Chromecast dongle-t a TV-hez a HDMI porton keresztül, és az áramforráshoz USB-n keresztül.
  2. Győződj meg arról, hogy a Google Chromecast és az intelligens eszköz ugyanazon a WiFi hálózaton van-e.
  3. Töltsd le a Google Chromecast vezérlő alkalmazást a telefonodra vagy tabletedre.
  4. Folytasd a Chromecast hozzáadását és beállítását az alkalmazásban.

i

A Chromecast TV okosító használatával TV-den megtekintheted a Google Chrome tartalmát is.

A Google Chromecast generációi - melyiket válasszuk?

Miben különböznek az első, a második és a harmadik generációs Google Chromecast TV okosítók, és mi az új a Chromecast Ultrában?

Chromecast 1

A Chromecast 1 lehetővé teszi, hogy Full HD képeket 30 fps képrátával továbbíts a leggyakoribb 2,4 GHz-es vezeték nélküli sávon. Természetesen számos kompatibilis alkalmazás létezik, köztük a Netflix és a YouTube.

Chromecast 2

A Chromecast 2 legfőbb jellemzői közé tartozik a WiFi 802.11ac szabvány támogatása. A népszerű eszköz 2. generációja mind a 2,4 mind az 5 GHz sávokban képes a tartalom streamelésére. A Chromecast 2 érkezésével az alkalmazása is megváltozott, amely már lehetővé teszi, hogy fényképeket és videókat streamelj okoseszközöd galériájából.

Chromecast 3

A Chromecast 3 frissített dizájnnal érkezett, még gyorsabb streaminget biztosít, és támogatja a Full HD lejátszást másodpercenként 60 képkocka mellett. A WiFI 802.11ac sem hiányzik.

Chromecast

Chromecast Ultra - igényeseknek készült

A Chromecast Ultra könnyedén lejátssza a YouTube vagy a Netflix tartalmát a tévén, akár 4K felbontásban. A Chromecast Ultra HDR videót és Dolby Vision támogatást is kínál. Ha rosszabb minőségű képet játszik le, akkor automatikusan optimalizálja (upscaling) a képet a lehető legjobb minőség érdekében.

Miben különbözik a Google Chromecast 2, Chromecast 3 és a Chromecast Ultra?

Mindegyik Chromecast szolgált valamilyen technikai előrelépéssel. Egyik legfontosabb a 5GHz WiFi sáv támogatása volt. A Google Chromecast Ultra eszköz lehetővé tette a natív UHD tartalomfogyasztást is. Azon kívül, hogy az újabb modell mindig egy kicsit jobb teljesítménnyel rendelkezik, főleg a közvetített tartalom felbontásának támogatásában találhatunk különbségeket.

A Google Chromecast maximális támogatott felbontása

Modell Chromecast 2 Chromecast 3 Chromecast Ultra
Támogatott felbontás Full HD 30 fps mellett Full HD 60 fps mellett Ultra HD (4K) 30 fps mellett

Az Ethernet port és a LAN támogatás azt is lehetővé teszi, hogy a Chromecast Ultra segítségével kábelen keresztül is továbbíthass videofelvételeket számítógépedről a TV-re.

Google Chromecast Audio - a zene szerelmeseinek

A Google Chromecast Audio kiválóan alkalmas vezeték nélküli WiFi-s zene átvitelére számítógépedről vagy okostelefonodról bármely 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező hangszóróra. A Chromecast Audio-nak köszönhetően teljes mértékben kihasználhatod az olyan szolgáltatásokat, mint a Spotify, az iHeartRadio vagy a Pandora Music, még a régebbi, intelligens funkciók nélküli HiFi rendszerekkel is.

i

Nagyon kicsi méretének köszönhetően a Google Chromecast PC tökéletes társ útközben is. Könnyedén streamelhetsz vele képet bármely HDMI TV-re.

Google Chromecast – funkciók összegzése

  • A WiFi technológia biztosítja a vezeték nélküli átvitelt a támogatott eszközökről a hálózaton belül.
  • A Google Chromecast széles skálájú kompatibilitása magába foglalja az Android, Windows és Apple operációs rendszerrel rendelkező eszközöket.
  • A stream szolgáltatások nagy részének támogatása szinte végtelen mennyiségű zenét, filmet vagy sorozatot biztosít a számodra.
  • A Host üzemmód lehetővé teszi az eszközről történő közvetítést a vezeték nélküli hálózaton kívül.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
18 890 Ft

2.
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
31 990 Ft

2 termék
4,8 198×
Google Chromecast 4 Google TV HD - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
18 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181c
4,6 238×
Google Chromecast 4 Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
31 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181b

Chromecast

A Chromecast kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó chromecast Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább chromecast A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb chromecast A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: chromecast vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ