30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Elektromos egykerekű

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Megtehető távolság
35 km
120 km
-
Maximális sebesség
25 km/h
50 km/h
-
Kerék átmérője
14 "
18 "
-
Teljesítmény
550 W
2000 W
-
Tömeg
12 kg
27 kg
-
Szűrés

Az elektromos monocikli egyedülálló módját kínálja a városban való közlekedésnek, amely segíti a különböző készségek, például az egyensúly és a koordináció fejlesztését használat közben. Ráadásul egy elektromos monocikli segítségével gyorsan és könnyen át lehet jutni a forgalmon, a tömegen vagy bármelyik sikátoron is. A megfelelő elektromos egykerekű kiválasztásakor azonban olyan dolgokra kell összpontosítanod, mint a kerék mérete és a gumiabroncs típusa, amelyek nagy hatással vannak a használatra és a kényelemre. Ha többet szeretnél megtudni erről a szórakoztató újfajta közlekedési módról, olvass tovább.

Tovább

Mire jó egy elektromos monocikli?

A modern elektromos monocikli egy új és praktikus közlekedési eszköz, így nem csoda, hogy egyre gyakrabban találkozhatunk velük a városokban. Az elektromos egykerekű modellek üzemeltetése elsőre bonyolultnak tűnhet, de ha egyszer elsajátítod az alapokat, meglátod, hogy olyan egyszerű, mint a biciklizés. Ha egyszer elsajátítottad a "vezetés" művészetét, teljes mértékben élvezheted a szabadságot és a rugalmasságot, amit ez az új közlekedési eszköz nyújt számodra a városi forgalomban és vidéken egyaránt.

Melyek az elektromos egykerekű előnyei és hátrányai?

A fő előnyök, amelyek miatt az elektromos monocikli olyan népszerű, a könnyűsége és a kompakt mérete, melynek köszönhetően könnyen tárolható és szállítható. Ráadásul a városban könnyen elkerülhetőek egy elektromos monocikli segítségévél a forgalmi dugók. Hátránya lehet, hogy az elektromos monocikli működtetése némi ügyességet és gyakorlatot igényel. Más járművekkel összehasonlítva az egy töltésre jutó hatótávolsága is korlátozott, és kisebb a stabilitása, ami problémát jelenthet az egyenetlen talajon vagy rossz időjárási körülmények között.

  • Könnyű.
  • Kompakt méretek.
  • Vége a dugókban való várakozásnak.
  • Kissé instabil.
  • Nehézkesebb az irányítás.
  • Kisebb hatótávolság töltésenként.

Hogyan kell irányítani egy elektromos monocikli járművet?

Az elektromos monocikli irányítása a vezető testsúlyának átvitelén alapul. Az előre és hátra irányuló mozgás szabályozza a sebességet. Döntsd magad előre a gyorsításhoz, hátrafelé hajolva pedig lassíthatsz vagy megállhatsz. A kanyarodás a testsúly áthelyezésével történik arra az oldalra, ahová kanyarodni szeretnél. Az elektromos monocikli irányítása elsőre kihívásnak tűnhet, de ha egyszer megszokod, felfedezed a városban való közlekedés új, intuitív és kényelmes módját.

!

Gondolj a biztonságodra is

Míg úgy gondolhatod, hogy az elektromos monocikli segítségével remekül lehet haladni, közben gondolj a biztonságodra, és viselj védőfelszerelést az utazás közben. Kínálatunkban kar- és térdvédők de sisakok is szerepelnek, amelyek még a kiskorúak számára is kötelezőek, akárcsak a kerékpárok esetében.

Milyen az ideális elektromos monocikli?

Mielőtt úgy döntesz, hogy egy elektromos monocikli lesz a következő beruházásod, van néhány fontos tényező, amit figyelembe kell venned, hogy a jármű valóban megfeleljen az igényeidnek. Először is, érdemes figyelembe venned az akkumulátor kapacitását és az egy töltésre jutó hatótávolságot. A elektromos monocikli sebessége is fontos, mivel ez befolyásolja, hogy milyen gyorsan és hatékonyan tudsz majd közlekedni. Végül, de nem utolsósorban ne feledkezz meg az olyan biztonsági funkciókról sem, mint a világítás, a fékek vagy a csúszásmentes pedálok és gumik.

egykerekű elektromos
Piros elektromos monocikli

egykerekű elektromos terepre
Fekete elektromos egykerekű

egykerekű elektromos outlet
Fekete fehér elektromos egykerekű

egykerekű elektromos motoros
Fehér elektromos monocikli

Mit tud az elektromos egykerekű?

A mai fejlett elektromos monocikli már egy teljesértékű közlekedési eszköz. Egyetlen feltöltéssel több tíz kilométert is megtehetünk vele az akkumulátor kapacitásától függően. A legjobb modell például 120 km-t tud megtenni. A leggyengébb viszont legfeljebb 35 km-es hatótávolsággal rendelkezik, ami több városi útra is elegendő lehet. A nagy hatótávolság mellett az elektromos monocikli viszonylag nagy végsebességet is kínálhat. A leggyorsabb akár 50 km/h-val is haladhat.

Melyik lesz számodra a legjobb elektromos egykerekű? Vásárlóink véleménye segít kiválasztani az ideális terméket.

Elektromos monocikli: stílus, biztonság és modern technológia

Amellett, hogy az elektromos monocikli modern és hatékony közlekedési eszköz, egy ilyen "kerékpár" még sok mindent tud nyújtani. Az aerodinamikus kialakítást gyakran LED-es világítási funkciók egészítik ki, amelyek javítják az éjszakai láthatóságot és az általános megjelenést. Hasznosak lehetnek még a beépített hangszórók a zenelejátszáshoz vagy az egykerekű akkumulátorának kijelzője. A csúszásmentes futófelületű pedáloknak és a csúszásmentes gumiabroncsoknak köszönhetően a rossz időjárás miatt sem kell aggódnod.

  • LED lámpák az éjszakai utazáshoz.
  • Az elektromos monocikli pedálok csúszásgátlósak.
  • Beépített hangszórók.
  • Elektromos monocikli akkumulátor kijelző.
  • Csúszásmentes gumiabroncsok.
  • Aktív kerékfelfüggesztés.

A városban az elektromos egykerekű nem lesz az utadban

Az elektromos monocikli nem lesz zavaró akkor sem, ha nem ülsz rajta, vagy ha rosszkor merül le az akksi. Hogyan lehetséges ez? Az egykerekűek gyakran kényelmes fogantyúkkal rendelkeznek, amelynek hála könnyedén kezelhetőek. Ezek azonban nem mindig praktikusak, mivel az egykerekűek 15-20 kg-ot is nyomhatnak, és valószínűleg nem szeretnél ennyi súlyt cipelni a városban. Ezért egyes modellek olyan kényelmes teleszkópos fogantyúval rendelkeznek, mint a bőröndök.

i

Szeretnéd nyomon követni az elektromos monocikli útját valós időben? Az alkalmazásnak köszönhetően megteheted. Nézd meg, hogy a kiválasztott elektromos egykerekű lehetővé teszi-e a Bluetooth kapcsolatot a mobilalkalmazással, és kapj bővebb áttekintést az aktuális sebességről, a megtett távolságról vagy az út teljes statisztikájáról.

Hogyan kell megtanulni vezetni egy elektromos monociklit?

Egy egykerekűvel egyedül is megtanulhatsz közlekedni. Néhány egyszerű lépéssel el is kezdheted a gyakorlást.

  1. Olvasd el az elektromos egykerekű modelljének kézikönyvét. Valószínűleg a működtetésről is találsz benne információkat.
  2. Kutass az interneten információk után. A videók lesznek a leghasznosabbak.
  3. Próbálj meg megkapaszkodni valamiben (vagy valakiben), és szállj fel az egykerekűre.
  4. Kérj segítséget valakitől, és próbálj meg lassan haladni előre.
  5. Ha tudsz, próbálj meg lassú tempóban kanyarodni, fékezni és visszafelé tekerni.
  6. Amikor készen állsz arra, hogy segítség nélkül is nekivágj az útnak, mindenképpen gyakorolj, mielőtt beleveted magad a városi forgalomba.

Ne feledd, hogy az elektromos egykerekűek maximális terhelhetősége általában 120 kg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
INMOTION V8F Szállításra kész 1 db
Egykerekű - elektromos, megtehető távolság 50 km, maximális sebesség 35 km/h, 1000 W teljesítmény, teherbírása 120 kg, tömege 14,5 kg, kerék átmérője 16", max. emelkedés 25°, első, hátsó és oldal világítás, fogantyú szállításhoz
533 690 Ft

4 termék
INMOTION V8F - Egykerekű Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
INMOTION V8F
Egykerekű - elektromos, megtehető távolság 50 km, maximális sebesség 35 km/h, 1000 W teljesítmény, teherbírása 120 kg, tömege 14,5 kg, kerék átmérője 16", max. emelkedés 25°, első, hátsó és oldal világítás, fogantyú szállításhoz
533 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAtm01003
Inmotion V10F - Egykerekű Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Inmotion V10F
Egykerekű - elektromos, megtehető távolság 75 km, maximális sebesség 40 km/h, 2000 W teljesítmény, teherbírása 120 kg, tömege 22 kg, kerék átmérője 16", max. emelkedés 30°, első, hátsó és oldal világítás, fogantyú szállításhoz
712 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTesin023
4,7 14×
Inmotion V5F BLACK
Egykerekű - elektromos, megtehető távolság 35 km, maximális sebesség 25 km/h, 550 W teljesítmény, teherbírása 120 kg, tömege 12 kg, kerék átmérője 14", max. emelkedés 18°, első és hátsó világítás, fogantyú szállításhoz
270 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTesin002
INMOTION V11 - Egykerekű Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
INMOTION V11
Egykerekű - A legerősebb egykerekű aktív felfüggesztéssel. 50 km/h sebességgel és 120 km-es hatótávolsággal.
990 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAtm01002
Akkumulátor kapacitás Az akkumulátorkapacitás kritikus fontosságú az elektromos autó hatótávolsága szempontjából. Minél nagyobb a kapacitás, annál hosszabb utakat tehetünk meg 1 feltöltéssel. Jelenleg még nem áll rendelkezésünkre hosszabb távú tapasztalat a kapacitás idő arányában történő...

Elektromos egykerekű

A Elektromos egykerekű kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Elektromos egykerekű – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos egykerekű Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos egykerekű A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos egykerekű A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos egykerekű vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ