Játékfegyverek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
1,5 éves kortól
14 éves kortól
-
Szűrés

A játékfegyverek a gyerekek kedvenc játékai, amelyek akciódús szórakozást garantálnak számukra. Ezek a játékok biztonságosak, és bármilyen alkalomra népszerű ajándékok. Olvass tovább, ha érdekelnek a legendás Nerf blasterek, légpuskák vagy akár a fénykardok és íjak gyermeked kedvenc filmjeinek és tévéműsorainak hőseivel.

Tovább

A legjobb játékfegyverek - légpuskák, lézerpisztolyok vagy kardok?

Katonák, rendőrök, hősök, rablók és rosszfiúk egyaránt rendelkeznek fegyverrel - vajon légpuskával vagy karddal fognak inkább győzedelmeskedni? Minden játékfegyver sajátos, ezért tekintsd meg az egyes típusok leírását, és hagyd, hogy a gyerekek is beszálljanak az akcióba. A gyerekeknek a katonai pisztolyok, a vízipisztolyok, a világító kardok és a fa nyílpuskák is tetszeni fognak.

Népszerű Nerf habszivacs játékfegyver gyerekeknek

A Nerf játékfegyverek abban különböznek a klasszikus légpuskáktól, hogy habszivacs- és gumilövedékkel vannak töltve. Ezeknek a játékfegyver típusoknak köszönhetően a lövöldözés mindig biztonságos, ugyanakkor hosszú és izgalmas is. A Nerf játékpisztolyok könnyű műanyagból készülnek, különböző formákban. A fiúk és a lányok egyaránt kiválaszthatják a nekik megfelelő eszközt, amely győzelemre viszi őket.

A Nerf márka számos sikeres játékfegyver szériával büszkélkedhet, amelyeket a gyerekek kedvenc filmjeikből és játékaikból ismerhetnek. Ilyenek például a Nerf Elite, a Fortnite, a Minecraft vagy a Dino Squad játékfegyverek.

Egyéb lőszeres játékfegyverek gyerekeknek - légpisztolyok, gépágyúk és géppisztolyok

A játékpisztolyok még mindig az egyik legnépszerűbb típus, különösen a légpuskák, amelyek kiválóan alkalmasak céllövészetre. Kis katonáid imádni fogják a katonai játékfegyverek modelleket, például a puskákat, géppisztolyokat, forgó géppisztolyokat vagy sörétes puskákat. Nem kell aggódnod, ezek a játékfegyverek lágyhüvelyű lövedékekkel vannak felszerelve.

Milyen játék légpuskák kaphatók gyerekeknek?

A légpuskák olyan műanyag játékfegyverek, amelyek 6 mm átmérőjű műanyag golyókat lőnek ki. Ezekkel a játékfegyverekkel elég fájdalmas lehet a találat. Ez nem kicsiknek való játékfegyver. A gyerekeknek szánt műanyag golyós játékfegyverek lövedéke azonban könnyen helyettesítő habszivacs- vagy vízgolyókkal, így ugyanúgy működnek majd, mint a BB-pisztolyok vagy az airsoft fegyverek.


Gyöngy lövedék pisztolyhoz
Gyöngy lövedék

Katonai játékfegyverek
Játék gépfegyver

Nerf Elite
Nerf Elite

i

A gyermekeknek szánt patronos játékfegyverek biztonságos anyagokból készülnek.

Ennek ellenére a műanyag töltényként használt golyók nem jó választás a kisgyermekek számára, hiszen a kicsik megsérülhetnek miattuk. A habszivacs golyók, a vízzel töltött lövedékek vagy a gumi golyók megoldást jelentenek erre a problémára. Ezeket a lövedékeket minden 3 éves és annál idősebb gyermekek számára készült játékfegyverek mellé megvásárolhatod.

A vízipisztolyok frissítő nyári szórakozást nyújtanak

A vízipisztoly az egyik legbiztonságosabb játékfegyver típus. Csak töltsd fel őket vízzel, és kezdd el fröcskölni az ellenséget, amíg egy száraz folt sem marad rajtuk. Ezek a játékfegyverek nagyszerűek a medencében vagy a forró napokon a felfrissüléshez. A szórakozás garantált, és addig tart, amíg mindenki teljesen át nem ázik!

Lézer játékfegyverek azoknak a gyerekeknek, akik semmilyen küldetéstől nem riadnak vissza

A lézer játékfegyverek, a légpisztolyokkal ellentétben nem lőnek ki golyókat. Ezek a játékfegyverek érzékelik a célt a lézer segítségével, és így tüzelnek. A lézerpisztoly minden találatot és az összes lövést számolja, miközben menő hangokat és fényhatásokat produkál, amelyek fokozzák az élményt – akárcsak egy igazi kém! A lézer játékfegyver készlet mindig legalább két pisztolyt tartalmaz.

Ismered a legendás Recoil játékot? Ez egy lövöldözős játék, amelyet a gyerekek most már élőben is játszhatnak! A fegyvereken kívül szükségük lesz egy kémórára, éjjellátó szemüvegre és egy hangelváltoztatóra is.

Az indiános játékokból nem hiányozhatnak az íjak és a nyilak

A gyerek íjak és nyílpuskák tökéletesen biztonságos játékfegyverek. Kisebb gyermekek számára műanyag modellek is kaphatók habszivacs golyókkal vagy tapadókoronggal ellátott nyilakkal – kezdődhet is az indiánok játéka! Az idősebb gyerekek számára már nagyobb és erősebb játékfegyverek kipróbálása is megengedett. Nekik különösen tetszenek majd azok a játékfegyver készletek, amelyekben céltáblák és fa számszeríjak vagy célzókkal ellátott íjak találhatók.

Csak a legjobb kardok és pajzsok nyerhetnek a Sötét Lovagok elleni harcban

A játék kardok, szettek minden olyan felszerelést tartalmaznak, amelyre minden lovagnak és rettenthetetlen hercegnőnek szüksége van. Ezek a játékfegyver készletek teljes páncélkészletet tartalmaznak pajzzsal és fejszével, hogy gyermekeid eljátszhassák az évszázad csatáját! Kaphatók fénykardok is a kis Star Wars-rajongóknak, és még a kis szamurájok, kardforgatók és vikingek is találnak majd kedvükre valót a játékfegyver kínálatunkban. Az összes játékfegyver habszivacsból vagy műanyagból készült, amelynek köszönhetően ezek a játékok puhák és hajlékonyak.


Szabadulójáték - London pusztulása
Lézer játékfegyver

Detektív szabadulójáték
Fából készült nyílpuska

Szabadulójáték két fő részére
Vízipisztoly

Exit szabadulójáték
Kard és pajzs

i

Játékfegyverek választásakkor vedd figyelembe a gyerekek életkorát

Minden kis harcos arról álmodik, hogy saját kardja vagy fegyvere lesz, és ugyanúgy szembeszállhat az ellenfeleivel, mint a hősei - csak biztonságban. Ezért mindig tartsd be a játékfegyverek leírásában szereplő ajánlott életkort, és ne hagyd felügyelet nélkül a gyerekeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 Szállításra kész > 10 db
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
4 190 Ft

2.
Nerf Elite 2.0 Eaglepoint Rd 8 Szállításra kész > 5 db
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 8 töltény fér a tárba, 16 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
10 090 Ft

3.
Gel Blaster Surge Szállításra kész > 5 db
Játékpisztoly - vízgolyók, hatótávolsága 30 m, gyorstüzelés és kivehető tár, 800 töltény fér a tárba, 1 fegyver a csomagban, 10800 töltény a csomagban szemüveg a csomag része, anyaga ABS, fegyver hossza 23 cm, bézs, fehér és zöld kivitel, alkalmas 14 éves kortól
20 690 Ft

Még több
192 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 93×
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02714
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 17×
Nerf Elite 2.0 Eaglepoint Rd 8
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 8 töltény fér a tárba, 16 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
10 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00359
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 19×
Nerf Elite 2.0 Shockwave rd-15
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 15 töltény fér a tárba, 30 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Szuper ár
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz22577
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával
Íj - tapadókorongos, nyilakkal, 2 töltény a csomagban, anyaga fa, fa kivitel, alkalmas 5 éves kortól
16 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa9596
4,6 21×
Nerf Elite 2.0 Echo CS-10
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, kivehető tár és meghosszabbítható fegyvercső, 12 töltény fér a tárba, 24 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Leárazás -28 %
14 990 Ft 20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz02715
4,2
Nerf Roblox Zombie Attack Viper Strike
Nerf puska - lányoknak és fiúknak, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 27m, hab töltények, alsó korhatár: 8 év
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36099
4,9
Nerf Minecraft Stormlander
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 3 töltény fér a tárba, 3 töltény a csomagban, anyaga műanyag, barna, kék és ezüst kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Szuper ár
10 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00366
4,9
Gel Blaster Gellets 10k Green
Pisztoly kiegészítő - víz alapú, ökológiai és környezetbarát, 2 óra alatt játékra kész, eredeti Gel Blaster tartozék
2 960 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1549
4,5
Nerf Armorstrike
Nerf puska - lányoknak és fiúknak, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 26m, hab töltények, alsó korhatár: 8 év
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36100
5,0
Nerf Supersoaker Dino Soak
Nerf puska - Soaker, vizet spriccel, anyaga műanyag, kék, narancssárga, zöld és sárga kivitel, alkalmas 6 éves kortól
Leárazás -14 %
6 290 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00401
5,0
Nerf Minecraft Sabrewing
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
Leárazás -12 %
17 590 Ft 19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36102
4,7
Teddies Kapszula - "8", 144db
Pisztoly kiegészítő - 144 lövedék, tartalék kapszulapatronok, 3 éves kor feletti gyermekek számára
1 040 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3075
5,0
Nerf Supersoaker Fortnite HG
Nerf puska - Soaker, vizet spriccel, tár a csomag része, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
6 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00403
Nerf Fortnite HC-E Mega Dart Blaster
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, anyaga műanyag, lila, narancssárga és szürke kivitel, alkalmas 8 éves kortól
9 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4487
2,5
Teddies Patronos revolver, 8 töltényes, 20 cm
Játékpisztoly - patronos, revolver, hangeffektek, 8 töltény fér a tárba, 1 fegyver a csomagban, anyaga műanyag, fegyver hossza 20 cm, fekete és barna kivitel, alkalmas 8 éves kortól
1 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1814
4,5 17×
Gel Blaster Surge
Játékpisztoly - vízgolyók, hatótávolsága 30 m, gyorstüzelés és kivehető tár, 800 töltény fér a tárba, 1 fegyver a csomagban, 10800 töltény a csomagban szemüveg a csomag része, anyaga ABS, fegyver hossza 23 cm, bézs, fehér és zöld kivitel, alkalmas 14 éves kortól
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1547
5,0
Nerf Fortnite B AR
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, 10 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér, fekete és piros kivitel, alkalmas 8 éves kortól,
15 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAbz22584
4,2 16×
Nerf Fortnite BASRL
Nerf puska - Fortnite, nyilakkal, kivehető tár és irányzék, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga műanyag, narancssárga és sárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAdn00761
4,8
Gel Blaster Depot
Pisztoly kiegészítő - összecsukható tartály a Gellets gyártásához és tárolásához, kapacitás 10 000 db, háromállású kivezetés (zárt/víz/Gellets), a tartály gyors előkészítése és feltöltése, eredeti Gel Blaster tartozék
8 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1548
5,0
Nerf Elite 2.0 Double Punch
Nerf puska - Elite, hab töltények, gyorstüzelés, 20 töltény fér a tárba, 50 töltény a csomagban, tár a csomag része, anyaga műanyag, kék, narancssárga és zöld kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
Leárazás -6 %
13 590 Ft 14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2221
5,0 11×
Nerf Elite 2.0 Ranger PD 5
Nerf puska - Elite, hab töltények, 5 töltény fér a tárba, 10 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03025
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard, pajzs, fejsze, balta - Kard Típusok
5,0
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard, pajzs, fejsze, balta
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard, pajzs és fejsze a csomag része, piros, kék és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
25 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04352
Liontouch lovag szett, kék - Kard, pajzs, fejsze - Kard Típusok
4,6
Liontouch lovag szett, kék - Kard, pajzs, fejsze
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard, pajzs és fejsze a csomag része, kék és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
12 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04348
5,0
Nerf Fortnite Flare
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, 3 töltény a csomagban, anyaga műanyag, narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00361

Játékfegyverek

Játékfegyverek

A Játékfegyverek kategóriában összesen 192 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékfegyverek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékfegyverek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékfegyverek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékfegyverek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ