SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex

Termékkatalógus
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Beépíthető sütő - mérete 59,6 × 59,5 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, SmartThings kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
545 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SAMTR014 Termékszám:  NV7B6795JAK/U3 Gyártó honlapja:
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex 545 290 Ft Kérés esetén megrendeljük 2 db
Vásárlás

SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex

Ha olyan megoldást keresel, amely megkönnyíti a konyhai feladatokat, ne habozz beruházni egy beépített sütőbe, mely segítségével profi módon készítheted el az ételeket. Ez a korszerű SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval minden modern konyha nélkülözhetetlen kiegészítője, amely nemcsak magas teljesítményt és funkcionalitást biztosít, hanem esztétikai élményt is nyújt. Klasszikus és sokoldalú stílusa könnyen kombinálható bármilyen belső térrel, és nem mellesleg biztosítja a konyha elegáns megjelenését. A kedvenc fogásaink tökéletes elkészítése érdekében a sütő belső térfogata 76 l. Ez a konkrét Samsung beépíthető sütő A+ energiaosztállyal büszkélkedhet.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető sütő legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen Samsung beépíthető sütő nemcsak praktikus, hanem nagyon elegáns dísze lesz konyhádnak
  • Belső térfogata 76 l
  • Az elsőosztályú Samsung beépíthető sütő A+ energiaosztályba tartozik
  • A teleszkópos kihúzható rácsnak hála az étel könnyedén kivehető a sütőből
  • A sütő tisztítása: pirolitikus
  • Beépíthető sütő forrólevegős funkcióval
  • Lehetséges pékáruk és egyéb ételek kiolvasztása
  • Készülj fel a tökéletes grillezés élményére!
  • A gőzzel történő sütés kímélő és egészséges alternatívája az egyéb sütési módoknak
  • Az alsó és felső sütés kombinációja megkönnyíti a fogások elkészítését, beleértve a grillezést és melegítést
  • Nagy segítséget nyújt a sütési segédlet funkció, amely lépésről lépésre leírja mit kell tenned a tökéletes eredmény elérése érdekében
  • A beépíthető sütő kompatibilis: SmartThings
  • Csatlakozás Wi-Fi segítségével

Szórakoztató lesz a sütés

Ezen SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető sütő segítségével élvezni fogod a sütés minden pillanatát. A teleszkópos kihúzható sütőrácsnak hála a tepsi biztosan nem esik ki véletlenül a sütőből, ezután probléma nélkül befejezheted a fűszerezést. A pirolitikus tisztítási folyamat használata során minden zsíros szennyeződés, beleértve az ételmaradékokat is, nagyon magas hőmérsékleten égnek le a sütő belső faláról.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

Eme Samsung beépíthető sütő számos funkciót kínál

Ha bonyolult ebédet vagy csak egy gyors vacsorát szeretnél összedobni, ez a lenyűgöző SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető sütő minden helyzetben segít kiválasztani a megfelelő programot. Imádni fogod ezt a forrólevegős sütőt, mivel egyaránt képes sütni és melegíteni is. Praktikus funkciót kínál a pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztására. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő minden lehetséges segítséget megad az ételek készítése során, és gyorsan pótolhatatlan segítőtársaddá válik. A gőzzel való sütés során sokkal több tápanyag és vitamin marad az ételekben.

Hatékony ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex segítségével

Ezen Samsung beépíthető sütő gyorsabb és hatékonyabb ételkészítést tesz lehetővé, és hozzájárul a hibátlan tálaláshoz. A melegítésen és a grillezésen kívül mindenféle étel egyszerűen és kényelmesen elkészíthető az alsó és felső sütés kombinálásával. Az előre beállított receptekkel biztos a siker. Csak meg kell adnunk az étel súlyát, ebből a sütő már automatikusan kiszámolja az optimális programot, hőmérsékletet és időt. Imádni fogod a sütési segédlet funkciót, amely biztosítja a tökéletes sütési élményt.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

A biztonság és könnyű karbantartás mindenek előtt

Eme Samsung beépíthető sütő funkciói növelik a biztonságot és egyszerűvé teszik karbantartását. A sütő négyrétegű biztonsági üvegből készült, kiváló minőségű belső ajtóval rendelkezik. A sütő ajtajának nagy előnye, hogy egyszerű karbantartást igényel. Az ajtó rendkívül könnyű és halk záródását a speciális zsanérok teszik lehetővé. A gyerekzár a legkisebb szakácsok biztonságáról gondoskodik. A sütő nem használható, amíg a kezelőpanel le van zárva. Az integrált hűtőrendszer biztosítja, hogy a sütő által kibocsátott hő semmiben nem tesz kárt.

Az elsőosztályú SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex a következő tulajdonságaival vesz le a lábadról

Ezen Samsung beépíthető sütő lehetővé teszi számunkra a nagyfokú kényelmet és rugalmasságot sütés közben. Egy modern és intuitív kijelző folyamatos tájékoztatás nyújt a hátralévő időről. Az időzítőnek hála, könnyedén beállíthatjuk a kívánt sütési időt a tökéletes végeredmény érdekében. Az egyszerű és intuitív kezelés érdekében, a sütő remekül áttekinthető érintésvezérlős kijelzőt kapott. Az ételek belsejében lévő hőmérséklet figyelésére a maghőmérő áll rendelkezésünkre. A sütő automatikusan leáll az előre beállított hőfok elérése után. A csomagolás része egy hálózati kábel is csatlakozóval.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

Okos funkciók minden háztartásba

Az okostelefonunkon található applikáció segítségével a sütőt könnyedén vezérelhetjük. Összeköthetjük olyan okos technológiákkal, mint SmartThings. A sütő okos funkcióit használhatjuk Wi-Fi kapcsolat segítségével. Ez az adott Samsung okos sütő a legjobb konyhai berendezések közé tartozik.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex Energia címke

Programok:

Grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, gőzölős sütés, hőlégbefúvás, sütési segédlet, kiolvasztás és alsó sütés

Színe:

Fekete

Méretei:

59,6 × 59,5 × 57 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Telepítés
igen Kész!

Telepítés

Telepítés
igen Kész!

Tulajdonságok

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!
Kompatibilitás
SmartThings Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,6 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
57 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fekete Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
4-rétegű ajtóüveg, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Hűtőrendszer, Hőérzékelő, Csillapított ajtózárás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
76 l Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ