Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

50" TCL 50T7B

Termékkatalógus
50" TCL 50T7B
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
Variánsok
256 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690b9m2 Termékszám:  50T7B Gyártó honlapja:
50" TCL 50T7B 256 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

50" TCL 50T7B

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen TCL TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Eme TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését titán szín varázsolja tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" TCL 50T7B TV fő tulajdonságai

  • A remek TCL TV valódi mozi élményt nyújt
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR és TÜV Low Blue Light
  • Dolby Atmos gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox és F1 TV

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Eme TCL televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme QLED technológiát alkalmazó TV magával ragad. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Lehetővé teszi, hogy erős fényben vagy oldalról nézve is tökéletesen tiszta képet lássunk.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál.

Televízió 50
Televízió 50

Válj profi játékossá ezzel a lenyűgöző TCL televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ezen TCL televízió rendkívül hatékony monitorként működik, és garantálja a sima és folyamatos játékot.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ezen Google TV okos TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a nagyszerű TCL TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Televízió 50
Televízió 50

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű TCL QLED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

70,8 × 111 × 29,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,4 × 6,95 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

9,1 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Képernyő felülete
    Matt Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111 cm Kész!
    Magasság
    70,8 cm Kész!
    Mélység
    29,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,95 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    85,7 cm Kész!
    Tömeg
    9,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    65 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    115 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 50" TCL 50T7B termékhez:

    43" TCL 43T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×200, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    208 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    55" TCL 55T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    272 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    65" TCL 65T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    401 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    85" TCL 85T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 600×300, Dolby Atmos
    Kosárba
    843 990 Ft
    Kérés esetén megrendeljük 3 db
     

    75" TCL 75T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    594 990 Ft
    Raktáron 4 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" TCL 50T7B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" TCL 50T7B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" TCL 50T7B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" TCL 50T7B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" TCL 50T7B.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ