75" TCL 75T7B

Termékkatalógus
75" TCL 75T7B
3,7 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X, F energiaosztály
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690f7h Termékszám:  75T7B Gyártó honlapja:
75" TCL 75T7B 313 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

368 740 Ft
Szett megvásárlása

75" TCL 75T7B

75" TCL 75T7B egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .
TCL T7B Google TV

TCL 75T7B Google TV

Élvezd a látványos képmegjelenítést a TCL 75T7B Google TV képernyőjén, és nézd kedvenc filmjeidet, sorozataidat! Az okostévé játékhoz is kiváló, mivel számos olyan kívánatos funkciót kínál a játékosok számára, amelyek gördülékenyebb és jobb játékmenetet biztosítanak. A TCL 75T7B nagy, 4K UHD felbontású, és számos HDR-szabványt támogat. A nagy dinamikus kontraszt és a precíz színvisszaadás valósághű képet garantál minden jelenetben. A Quantum Dot technológiával ellátott panel szó szerint életre kelti a színeket a tévében. A Google TV platformnak köszönhetően több ezer alkalmazás és tartalom széles választéka áll majd rendelkezésedre, így biztosan nem fogsz unatkozni. A 75 hüvelykes panelt minimalista keretek ölelik körül.

TCL T7B Google TV

Valósághű képminőség QLED technológiával

A TCL 75T7B okostévén kiváló minőségű képet fogsz látni. A QLED technológia széles színpalettát, nagy tartományt és jelentős kontrasztot biztosít.

TCL T7B Google TV

Kiváló kontraszt, nagyszerű részletek és páratlan színek

A 4K UHD tartalom legújabb szabványa a nagy dinamikatartomány. A TCL 75T7B jelentősen kibővíti a kontraszt és a színek skáláját. A HDR pontosan reprodukálja a világos és sötét árnyalatokat, pontos színekkel és káprázatos képi részletekkel. A TCL 75T7B televízió HDR10+ és Dolby Vision technológiával büszkélkedhet, így világosabb fényeket és sötétebb sötéteket élvezhetsz, miközben az összes finom részlet megmarad.
TCL T7B Google TV

A TCL TV-k büszkék tiszta és sima képükre

A gyártó saját Motion Clarity (MEMC) szoftveralgoritmust implementált a TCL 75T7B okostévébe, amely biztosítja, hogy képben legyél sportközvetítések vagy általában pörgős események nézésekor. Az algoritmus segít csökkenteni a mozgás közbeni elmosódást és növeli annak simaságát.

TCL T7B Google TV

Több HDR nagyfelbontású formátum támogatása

A TCL 75T7B televíziónál a forrás nem számít, mivel számos lehetőséget kínál a kiváló képminőség biztosítására. A készülék támogatja a HDR10, HDR HLG, HDR10+ vagy HDR DOLBY VISION technológiát. A TV-vel Dolby Vision tartalmakat élvezhetsz a Netflix, Disney+ és HDR10+ platformokon az Amazon Prime Video kínálatában. A TCL 75T7B mindig az elérhető legjobb HDR formátumot kínálja.

TCL T7B Google TV

Optimalizált játékélmény a Game Master 3.0-val

A TCL 75T7B optimalizált játékélményt biztosít a HDMI 2.1 interfésznek és az ALLM vagy Game Bar funkcióknak köszönhetően. Az okostévé automatikusan a legkisebb késleltetést és a legjobb képbeállításokat nyújtja a játékhoz. Annak érdekében, hogy a legapróbb részleteket is élvezhesd, elérhető a Gaming in Dolby Vision, valamint a 120 Hz-es Game Accelerator technológia, amellyel 120 FPS-en játszhatsz a legmodernebb játékkonzolokon vagy PC-n.

TCL T7B Google TV

A TCL 75T7B mindenre kiterjedő hangzást ad vissza

Hagyd magad teljesen az események középpontjába vonni a prémium ONKYO hangszórók és a Dolby Atmos támogatás segítségével! A jelenetek teljesen körülvesznek, mintha szó szerint megjelennének a szemed előtt. A TCL 75T7B precíz térhatású hangzással ragad magával a még jobb megtekintési vagy hallgatási élmény érdekében.

*A Dolby Vision a Dolby Laboratories védjegye. A Dolby, a Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegyei.

Rengeteg szórakozás a Google TV-vel

A Google TV platformon garantáltan megtalálhatod azt, ami tetszik! A készülék egy helyen kínál filmeket, műsorokat és élő tévéműsorokat* és egyéb tartalmakat a különböző alkalmazásokból és előfizetésekből, és közvetlenül számodra rendszerezi azokat a TCL 75T7B okostévé főoldalán.

* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem érhetők el minden országban. A rendelkezésre állástól függ.
TCL T7B Google TV
TCL T7B Google TV

Tartalom megosztása okoseszközökről

Játssz le tartalmakat a mobiltelefonodról, a tabletedről vagy a laptopodról Miracast és Chromecast segítségével a TCL 75T7B okostévén! Vezetékes kapcsolat nélkül élvezheted kedvenc tartalmaidat az okostévé nagy képernyőjén, beleértve a nyaralásról készült fényképeket és videókat.

TCL T7B Google TV

Hangvezérlés a Google Assistant segítségével

Vezéreld a TCL 75T7B okostévét a hangoddal a Google Assistant szolgáltatáson keresztül, és élvezd a még nagyobb rugalmasságot és kényelmes használatot! Anélkül, hogy felállnál a székedből, kiválaszthatod a tartalmat, alkalmazásokat futtathatsz, bekapcsolhatod a tévét, válthatsz bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok mást csinálhatsz.

*A hangvezérlést a TV alján található mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával be- és kikapcsolhatod.
*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem érhetők el minden országban. A rendelkezésre állástól függ.
TCL T7B Google TV

Csevegj ismerőseiddel és tarts videohívásokat a Google Meet-en keresztül

A TCL okostévé összeköthet a világgal a Google Meet alkalmazáson keresztül! Egyéni és csoportos hívásokat kezdeményezhetsz, hangjegyzeteket küldhetsz, hang- és videófelvételeket rögzíthetsz. Működéséhez kompatibilis kamera szükséges.

*A Google Meet a Google LLC védjegye.

A TCL 75T7B a legmagasabb minőséget kínálja

Élvezz bármilyen tartalmat igazán kiváló minőségben, és kényeztesd magad végtelen mennyiségű szórakozással a Google TV platformon! A TCL 75T7B tévén a HDR és a Dolby Vision és HDR10+ technológiáknak köszönhetően a legjobb minőségű tartalom érkezik.

TCL T7B Google TV
TCL T7B Google TV

Ultravékony, keret nélküli fém kivitel

A TCL 75T7B lenyűgöző minimalista stílussal büszkélkedhet, így illeszkedik a modern enteriőrbe. Az elegáns keret nélküli kialakítás ötvözi a művészetet és a technológiát, maximalizálja a képernyő méretét, és szinte minden belső térben megtalálja méltó helyét. A TCL 75T7B Google TV gyártásáhozprémium fém elemeket használnak, amely biztosítjaa tartósságot és a nagyszerű megjelenést.

TCL T7B Google TV

TV állítható állvánnyal

A TCL 75T7B elegáns, stabil lábakkal rendelkezik, amelyeket két különböző pozícióban állíthatsz be. A TV szélein, vagy a TV közepéhez közelebb is elhelyezheted azokat. Ezt megteheted esztétikai szempontok alapján, vagy ha soundbart szeretne az okostévé alá rakni.

TCL T7B Google TV

A TCL 75T7B Google TV támogatja a Multisound funkciót

Add át magad a TCL okostévé hangszóróiból érkező hangnak, és egyidejűleg streameld azt például Bluetooth fejhallgatóba! A beépített hangszórók és fejhallgatók hangereje külön szabályozható, így mindenki beállíthatja a kívánt hangerőt.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Képernyő felülete
    Matt Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    166,8 cm Kész!
    Magasság
    102,5 cm Kész!
    Mélység
    34,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    95,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    9 cm Kész!
    Tömeg
    24 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    127 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    210 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" TCL 75T7B
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ