Alza Individual i3

Termékkatalógus
Alza Individual i3
Számítógép - Intel Core i3-8100, Intel UHD Graphics 630, RAM 8GB DDR4, SSD 250 GB + HDD 1 TB, Optikai meghajtó nélkül, VGA D-SUB, DVI és HDMI, 2× USB 3.2, 2× USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home
Kód:  ALZI18359 Termékszám:  ALZI18359

Alza Individual i3

A számítógép ideális megoldás, ha olyan hardverre vágysz, ami jó pár évig biztosan használható marad. A különféle PC-k specifikációi különbözőek, ezért semelyik modell nem univerzális önmagában. A(z) Alza Individual i3 asztali gép Irodai rendeltetésű. Használhatod rajta a szövegszerkesztőt vagy lejátszhatsz filmeket is. De számítógépes játékokra már kevés lesz.

A(z) Alza Individual i3 asztali gép processzora és videokártyája

Minden PC fontos része a CPU. A(z) Alza Individual i3 lelke a(z) 4 × magos Intel Core i3 3,6 GHz órajelű CPU. Nagyobb igénybevételkor a processzor a Turbo frekvenciát aktiválja. Maximális terhelésnél a CPU fogyasztása 65 W. A TDP (Thermal Design Power) érték főleg a szükséges hűtés becslésénél segítség. A számítógépek nagyrészénél kevesebb, mint 60 W, ennél magasabb tipikusan a játékra tervezett gépekre jellemző.

A grafikus kártya teljesítményének jellemző tulajdonsága a memória nagysága. Mindennapos használat esetén elég kb. 2 GB RAM. Minél inkább magas teljesítményre vágysz, annál jobban ki tudsz használni 4 GB kapacitást. Az igényesebb felhasználók a 6 GB-ot tekintik minimumnak, de persze ennél nagyobb grafikus memória is ajánlott lehet.

A(z) Alza Individual i3 számítógép meghajtója és rendszermemóriája

A jövőbeni felhasználásnak megfelelően határozd meg a RAM nagyságát is. A lehető legegyszerűbb asztali gépeknél a 2 GB RAM a gyakori, 4 GB-os rendszermemóriával az olcsóbb számítógépeknél kalkulálhatunk. Aki gyakran használ egyszerre több programot is, annak érdemes legalább 8 GB RAM-ot választania, a játékrajongóknak pedig 16 GB vagy afölötti memóriára érdemes gondolni. A programok és dokumentumok SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD formátumú merevlemezre menthetők. Az SSD a Solid State Drive rövidítése, azaz mozgó alkatrészek nélküli merevlemezt jelöl. Sokkal gyorsabb és ellenállóbb a keményebb fizikai hatásokkal szemben, mint a hagyományos merevlemez. A HDD egy hagyományos merevlemez mozgó alkatrészekkel és alacsonyabb árfekvéssel. Az SSHD-t az előző két formátum kombinációjaként kell elképzelni egy komponensben, de az SSD rész sokkal kevesebb helyet foglal el, mint a HDD. HDD + SSD kombinációt csak azok a PC-k képesek kezelni, ahol két különböző fiók van a lemezeknek. Az egyiket egy SSD típus, a másodikat egy HDD foglalja el.

Mekkora meghajtóra vágynál? Az SSD ugyanakkora tárhellyel drágább, mint a hagyományos HDD. A Windows és pár alkalmazás 64 GB-tal is jól működik, de biztonságosabb a 128 GB. De ha az SSD meghajtón fotók százait szeretnéd tárolni, még a 256 GB sem lesz teljes biztonsággal elegendő. A HDD-k nagyobb tárhellyel megtalálhatók. Az 500 GB tartható a minimumnak, de a 2 TB sem olyan kapacitás már, ami ritkaságszámba megy.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A csomag tartalma
Tápkábel Kész!
A gép típusa
Irodai PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 8100 Coffee Lake Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel Kész!

Típus

A gép típusa
Irodai PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 8100 Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
3,6 GHz (3 600 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
6 MB Kész!
Max TDP
65 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 630 Kész!

Alaplap

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes)
1 250 GB (1,25 TB) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!
HDD Kapacitás
1 TB (1 000 GB) Kész!
SSD kapacitás
250 GB (0,25 TB) Kész!

Szín és dizájn

Ház mérete
Midi Tower Kész!

Tápegység

Tápegység
520 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
Grafika
VGA D-SUB, DVI, HDMI Kész!
Egyéb
LAN, PS/2 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Termékszéria

PC sorozat
Alza Individual Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes asztali számítógép kínálatunkban.

Információ a feltüntetett tárhelyről Windows operációs rendszer alatt.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza Individual i3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza Individual i3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza Individual i3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza Individual i3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza Individual i3.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ