AlzaNEO: Mobil telefon ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Kék

Termékkatalógus
AlzaNEO: Mobil telefon ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Kék
Szolgáltatás 6.2 "FHD + 2246x1080, Snapdragon 845 Octa Core processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső memória, MicroSDXC akár 2 TB, Kamera hátsó kettős 12 + 8 Mpx + Front 8Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB- , gyors töltés, 3300 mAh akkumulátor, Android 8.0 + ZenUI 5
Kód:  NSKR_2073 Termékszám:  90AZ01R1-M00740_ Gyártó honlapja:
AlzaNEO: Mobil telefon ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Kék Megszűnt

AlzaNEO: Mobil telefon ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Kék

A telefon funkciói

153 mm

Ki
ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Modrý

75,65 mm

Ki
ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Modrý

7,7 mm

Telefon súlya: 165 g

Úhlopříčka displeje

6.2 "

Átlós képernyő

Typ operačního systému

Android 8.0 Oreo + ZenUI 5

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3,300 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

153 × 75,65 × 7,7 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

256 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 8 + 8 MPx

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

Micro SDXC

Memóriakártya-nyílás

Váha

165 g

A telefon súlya

ASUS Zenfone 5z bezrámečkový ragadozó

Az ASUS Zenfone 5z ZS620KL egy pillantásra készül . A rendelkezésre álló legjobb anyagokat a tökéletesen pontos feldolgozással kombinálja. A látványos 2.5D-es képernyő tökéletes a teljes funkcionalitású telefonban. Az öröm a keret nélküli kijelzők vagy üvegfelületek minden rajongóját is megkönnyíti.

Zenfone 5z, az ASUS legjobb intelligens mobiltelefonja

A 2018-as MWC kiállítás alatt az ASUS Zenfone 5z ZS620KL viharos reakciót kapott. Az ASUS a nagy, 6,2 "méretű Full HD + kijelzőre fogad, amely Super IPS képalkotási technológiát használ. A vertikálisan orientált kettős fényképezőgép már az első tapasztalat szerint kiváló eredményeket produkál, és mindenképpen arra törekszik, hogy veszélyeztesse a sokkal drágább versenyt.

Top kamera

A Zenfone 5z egy 12Mpx + 12Mpx (f / 1.8) kettős kamerás kettős kamera . Pontosabban, ez egy Sony IMX363 chip.

Az ASUS Zenfone 5z tökéletes képminőséget biztosít

Az ASUS Zenfone 5 újdonságot kapott - mesterséges intelligencia a fényképezőgépben . A kamera reagál a környezetre vagy a tárgyra, és beállítja a fényképezőgép beállításait. Csak válassza ki az intelligens kamerát, és a Zenfone felismeri az éjszakai jelenetet, a havat vagy a kedvencét, azon kívül, hogy egy ember eszik vagy ábrázol.

Hatékony Snapdragon 845 processzor

A telefont egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 845 processzor biztosítja , amely a fejlett mesterséges intelligenciára támaszkodik. Ez felülmúlja a notebookok széles skáláját. Nem áll meg sem a sok futó alkalmazás robbantása alatt. Természetesen ez a modern Android 8.0 Oreo operációs rendszer ZenUI 5.0 grafika segítségével.

Gyors töltés

Az ASUS BoostMaster az USB-C csatlakozóval ellátott felvételkészítésről gondoskodik. A töltés azonban olyan intelligens érzékelők felügyelete alatt történik, amelyek az akkumulátor öregedési folyamatát jelentősen lassítják.

Csodálatos kijelző fényereje 550 nits

A szuper lenyűgöző Super IPS kijelző közel 90% -át foglalja el. Átlója óriási 6,2 ", de beleillik egy tipikus 5,5 hüvelykes telefon testébe. A teljes képernyős kijelző stílusos fogantyúval büszkélkedhet a tetején, ami okosan eltűnik médiafájlok lejátszása közben.

ZeniMoji

Hozz létre aranyos avatárokat a saját arckifejezéseidből. Használhatja ezeket a ZeniMoji-t videocsevegés vagy csevegés közben.

Intelligens csengőhang

Az ASUS Zenfone 5z telefon biztosítja, hogy soha ne hagyja ki a fontos hívást, üzenetet vagy más értesítést. A környezettől függően beállíthatja a csengőhang hangerejét, hogy megfeleljen a környezeti zajszintnek.

Az arcod a jelszava

A Zenfone 5z feloldása könnyebb, mint az előző sorozat. Az ujjlenyomata mellett használhatja az arcát is . Ez az új lehetőség illik bele, különösen akkor, ha nedves ujja vagy kesztyű van.

Erős audió hardver

Az ASUS Zenfone 5z kétmódú hangszórókkal rendelkezik, amelyek csúcsminőségű hangminőséget biztosítanak. A Hi-Res Audio támogatása mellett a DTS Headphone-X is rendelkezésre áll a virtuális 7.1 csatornás fejhallgató kimenetnek egy 3,5 mm-es csatlakozón keresztül. A jobb kialakításnak köszönhetően a hangszórók 36% -kal nagyobbak, mint az előző generáció.

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2246 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2246 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
153 mm Kész!
Szélesség
75,65 mm Kész!
Mélység
7,7 mm Kész!
Súly
155 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 300 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 845 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 630 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Mobilní telefon ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Služba AlzaNEO: Mobilný telefón ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256 GB Modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaNEO: Handy ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaNEO: Handy ASUS Zenfone 5z ZS620KL 256GB Blau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ