Apple Pencil Pro

Termékkatalógus
Apple Pencil Pro
Érintőceruza - tablethez, aktív, nyomásérzékelés és vezeték nélküli töltés, mágneses töltés, hossza 166 mm, átmérő 8,9 mm, tömege 19,15 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NL224g2b3 Termékszám:  MX2D3ZM/A Gyártó honlapja:
Apple Pencil Pro 62 390 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro

A varázslatos Apple Pencil Pro

Hozd ki a legtöbbet kedvenc iPad-edből a vadonatúj Apple Pencil Pro ceruzával. Számos ötletes lehetőséget, illetve innovatív interakciós módot kínál, így minden eddiginél könnyebb vele dolgozni.

Apple Pencil Pro

Okos kiegészítők az iPad számára

A hegy feletti részen található új érzékelő felismeri a nyomás mértékét, és egy új palettát hív elő, amelyen gyorsan kiválaszthatók az eszközök vagy a vonalvastagság és a szín, hogy a felhasználót ne zavarja meg a kreatív koncentrációban. A csípő- vagy koppintás gesztusokat, valamint az olyan műveleteket, mint például egy intelligens forma megragadása rajzolás közben, pedig egy speciális haptikus motor enyhe rezgéssel erősíti meg, így az Apple Pencil rendkívül intuitív eszközzé válik.

Apple Pencil Pro

Új funkciók egész tárháza

A giroszkóp pontos irányítást biztosít az olyan eszközök, mint a formázott hegyű tollak és ecsetek felett, ahogy forgatod az Apple Pencil Pro-t. A felhasználó minden egyes forgást azonnal érez, mintha papírra írna vagy festene. Az Apple Pencilt a kijelző fölé tartva pedig még az első vonás előtt is megmutatja neki az eszköz pontos tájolását.

Mágneses töltés és csatlakoztatás iPadhez

Az Apple Pencil Pro az első Apple Pencil, amelyet a Keresés alkalmazás támogat, így ha a felhasználók elveszítik, segít nekik újra megtalálni. Párosítható, tölthető és az iPad Pro oldalához rögzíthető egy új mágneses felület segítségével. Az iPad Pro támogatja az Apple Pencilt (USB-C) is, amely ideális eszköz jegyzeteléshez, vázlatkészítéshez, kommenteléshez, naplóíráshoz és sok máshoz, ráadásul remek áron.

Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro és a kompatibilitás

Az Apple Pencil pro kompatibilis a 13 hüvelykes és 11 hüvelykes iPad Pro (M4) készülékekkel. A 11 hüvelykes és a 13 hüvelykes iPad Air (M2) is támogatott.

Apple Pencil Pro

Paraméterek

Készülék
Tablethez Kész!
Kompatibilitás
iOS Kész!
Tablet márka
Apple Kész!
Technológia
Aktív Kész!
Funkciók
Nyomásérzékelés, Vezeték nélküli töltés Kész!

Rendeltetés

Készülék
Tablethez Kész!
Kompatibilitás
iOS Kész!
Tablet márka
Apple Kész!

Hegy

Technológia
Aktív Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Nyomásérzékelés, Vezeték nélküli töltés Kész!

Méret & súly

Hossz
166 mm Kész!
Átmérő
8,9 mm Kész!
Súly
19,15 g Kész!

Töltés módja

Csatlakozás
Mágneses Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Pencil Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Pencil Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Pencil Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Pencil Pro.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ