ASUS PRIME Z270M-PLUS

Termékkatalógus
ASUS PRIME Z270M-PLUS
Alaplap - Intel Z270, DDR4, 2x PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB 3.1 Gen. C, Intel GLAN, 8 csatornás audio, HDMI, DVI, mATX, sc1151
Kód:  AC281c1 Termékszám:  90MB0S50-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME Z270M-PLUS

Az ismert nagy márka, az ASUS alaplap, az LGA 1151 csatlakozó aljzattal és az Intel Z270 lapkakészlettel az erőteljes Kaba Lake új generációs processzorhoz lett tervezve, gyártjása során a már bizonyított 14nm technológiát használták. Ez a modell meglepően a lehető legmagasabb minőségi színvonalú és  megbízható, minden alkotóelemére vonatkozó védelemmel van ellátva. A modern berendezés ideális választás játékhoz vagy multimédiás tartalmak létrehozására alkalmas konfigurációk összeállítására. 

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes formátumú mATX alaplap Z270 lapkakészlettel
  • Az 7. generációs Kaba Lake új processzorok beépítésére kész
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint ellátást
  • 4 hely van a DDR4 memóriamodulok számára
  • Lehetséges részvétele a CrossFireX  grafikus kártya  módban
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyákkal létrejövő biztonságos kapcsolathoz
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzáshoz

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Az 5X Protection, az 5X védelmi technológia révén ennek az alaplapnak  a minőségi alkatrészek maximális biztonságot nyújtanak. A digitális villamosenergia rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap részére mindig az éppen aktuális igény szerint. Kiküszöböli a rövidzárlatot, amely károsíthatja, tönkre teheti a panelt, az újra konfigurálható, túlfeszültség megelőzésére szolgáló biztosítékok ezért felelősek. Az egyedi EPU chip (Energy Processing Unit)( Energia Előállító Egység) technológia révén intelligensen szabályozza a teljesítmény érzékelővel ellátott számítógépet és maximalizálja az aktuális igényt hosszútávon energiatakarékos üzemmódban. A Fan Xpert 4 funkció egy fejlett eszköz a ventilátor szabályozására, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működést. 

Ne aggódjon a teljesítmény miatt

Grafikus kártyaként a PCI Express 3.0 szolgál. A CrossFireX módban használható kártyák segítségével  így jó esélyt kap arra, hogy a legteljesebb grafikai felbontásban élvezze a játékokat. Soha ne aggódjon a grafikus kártya biztonságáért, mert a panel SafeSlot technológiával van felszerelve annak érdekében, hogy a nehéz grafikus kártyák biztonságosan legyenek rögzítve. Van még négy bemeneti hely a DDR4 memóriamodul számára, akár 3866 MHz-es frekvencián és akár 64 GB memóriakapacitás szintig.

Az alaplap összesen 14 USB csatlakozó aljzattal van felszerelve, ebből 6 X USB 2.0-hoz és 6 x USB 3.0-hoz való. Mellettük nem szabad említés nélkül kihagyni a legújabb USB 3.1  C típusú csatlakozót, amely extrém, 10 Gb/s adatátviteli sebességre képes. Csak egyszerűen csatlakoztassa és már élvezze is adatátviteli sebességet. A hangkimenetet, amely lehetővé teszi a játék közben a csatatéren harsogó csatazaj élvezetét, ezt könnyed játékossággal kezeli a 8 csatornás Realtek ALC 887 chip.

 M.2 interfész a panelen

A merevlemezek és az alaplap közötti kapcsolatot a 6 x SATA 6 Gb / s csatlakozók teszik lehetővé. Rendelkezésünkre áll a SATA Express csatlakozó a gyors adatátvitelre akár 10 Gb / s sebességgel. Egyedülálló teljesítmény a gyors SSD-khez az M.2 rendszer interfésszel, hihetetlen, akár 32BG/s átviteli sebesség érhető el.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME Z270M-PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME Z270M-PLUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME Z270-PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME Z270M-PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME Z270M-PLUS.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ