Autóillatosítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Illatjellemzők
Citrusos
(34)
Fás
(46)
Gyümölcsös
(81)
Virágos
(91)
Üde
(67)
Édes
(112)
Semleges
(26)
Illatcsomag
Bábú
(72)
Karácsonyfa
(19)
Fiola
(3)
Fémdoboz
(61)
Párna
(7)
Űrtartalom
0,00 l
0,27 l
- 2 ml 266 ml
Szűrés

Fedezd fel a vezetés örömét a frissítő és magukkal ragadó autóillatosítók segítségével, amelyek csodálatos élménnyé varázsolják az utazást. A megfelelő termék nemcsak az autó hangulatát fokozza, hanem segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, frissé és tisztává varázsolja autódat. Akár a finom illatokat, akár az erős aromákat kedveled, a tökéletes autóillatosító kiválasztása elengedhetetlen a kellemes vezetési környezet fenntartásához. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd ki a megfelelő autóillatosító típust.

Tovább

Fedezd fel a magával ragadó autóillatosítók sokaságát, hogy feldobd autódat

Az autóillatosító változatok különböző formákban és illatokban léteznek, amelyek mindegyike egyedi élményt nyújt. Egyes termékek az autód mellett az otthonodat vagy az irodádat is illatosíthatják. A választás során fontos figyelembe venni az autóillatosító fajták különböző paramétereit és bizonyos tényezőket, például az alkalmazás módját, az illatanyag típusát és annak tartósságát. A paraméterek segítségével megtalálhatod a legjobb autóillatosító változatokat, amelyek megfelelnek minden preferenciádnak, emellett frissen és kellemes illatúvá varázsolják az autó belsejét, és fokozzák a vezetés általános élményét.

Az autóillatosító típusok és alkalmazásuk

Hogy az autóillatosító minden szempontból megfeleljen Neked, elengedhetetlen, hogy átgondold, milyen típust keresel, és azt is, hogyan szeretnéd alkalmazni az illatosítót az autó belsejében. Az autóillatosító elhelyezési módját is kiválaszthatod, például felakaszthatod, felragaszthatod vagy egyszerűen csak leteheted azokat valahová. Tekintsd meg az egyes lehetőségek sajátosságait.

  • Az autóba akasztható autóillatosító változatokat úgy tervezték, hogy a visszapillantó tükörre akaszthatók- vagy a szellőzőnyílásokhoz rögzíthetők legyenek. Könnyen használhatóak, és az egész autóban egyenletes illatot biztosítanak. A lógó autóillatosító többféle formában és kivitelben kapható, így sok sofőr előszeretettel választja az ilyen autóillatosító változatokat.
  • Az autóba ragasztható autóillatosító az autó különböző felületeire, például a műszerfalra vagy a középső képernyőre ragasztható. Ezek a légfrissítők diszkrétek és gyakran elegáns, modern dizájnban kaphatóak. Ideálisak azon járművezetők számára, akik finom illatot szeretnének anélkül, hogy a lógó dekoráció elterelné a figyelmüket.
  • Az ülések alá, a pohártartókba vagy az oldalsó rekeszekbe helyezett autóillatosító fajták rejtett és hatékony módját képviselik az autó illatosításának. Általában tasakok, zselék, dobozok vagy szilárd tömbök formájában kaphatók. Ideálisak azok számára, akik olyan aromát kedvelnek, amely nem látható, mégis folyamatosan érezhető az illata.
  • A spray lehetővé teszi, hogy egyrészt gyorsan felfrissítsd autód belsejét utazás előtt, másrészt pedig a helyzetnek és az igénynek megfelelően állíthasd be az illat intenzitását.

Népszerű a baba autóillatosító

Az autóillatosító babák olyan kis dekorációs tárgyak, amelyeket az autó légkondicionálójára rögzítenek. Amikor a levegő kering, egyenletesen szétterítik illatukat az autó belsejében. Ezek a kiegészítők számos színben és stílusban kaphatóak, köztük olyan szórakoztató formákkal, mint figurák, állatok vagy stílusos geometriai minták. Az autóillatosító csíptetők könnyen használhatóak és szükség szerint cserélhetők.

A fa formájú autóillatosító egy kortalan klasszikus

Az autóillatosító fák tulajdonképpen lógó légfrissítők (nem csak fa alakúak), és klasszikus, időtálló választást jelentenek az autótulajdonosok számára. Általában illóolajokkal átitatott nedvszívó anyagokból készülnek. Ezeket az autóillatosító változatokat a visszapillantó tükörre akasztják, és erős, hosszan tartó illatot biztosítanak. A fa alakú autóillatosítók nem csak sokféle illatban kaphatók, de az ikonikus formatervezésükről is ismertek.

Nem tudsz dönteni a legjobb autóillatosítót illetően? A vásárlói vélemények segítenek Neked a választásban.

Stílusos autóillatosítók egy dobozban

dobozos autóillatosító illatos géllel vagy szilárd és jellegzetes légfrissítővel töltött kis tartály. Ezek az autóillatosítók elhelyezhetők az ülések alatt, a pohártartókban, az ülések közötti rekeszekben vagy bárhol máshol az autóban. Gyakran elegáns kialakításúak, és diszkrét, hosszan tartó illatot árasztanak.


i

Aroma diffúzor autóba

Az autós aroma diffúzor lehetővé teszi azt is, hogy az igényeid szerint szabályozd az illat intenzitását, a frekvenciát és az illat típusát. Ezek a diffúzorok újratölthetőek vagy elemmel működnek, és bárhol elhelyezhetők az autóban.

Válassz autóillatosító típust az illat szerint

Ha egy konkrét autós illatról van szó, igazán széles a választék. A vanília illat ismert a meleg, édes jegyeiről, amelyek meghitt, hívogató légkört teremt, és enyhítheti a stresszt. A citrus illatok, mint a citrom, a narancs és a grapefruit friss és élénkítő jegyeket kínálnak, amelyek energetizálják az érzékeket és a testet. Az olyan virágos autóillatosító, mint a rózsa, a levendula és a jázmin lágy és romantikus hangulatot biztosítanak.

A választás mindig a járművezetőn és az ő preferenciáin múlik. A férfiaknak szánt autóillatosító típusokat általában erős és férfias aromák jellemzik, mint például a szantálfa és a cédrus. A női autóillatosítók gyakran tartalmaznak könnyedebb virágos vagy gyümölcsös jegyeket.

Az autóillatosító kiszerelése

Az autóillatosító vásárlásakor vedd figyelembe a csomagolásban lévő darabszámot is. Egyes csomagok több légfrissítőt tartalmaznak, hogy autód hosszabb ideig maradjon frissebb. A nagyobb készlet azért is előnyös, mert az illatanyagot le tudod cserélni, ha az már kezd halványulni. Vannak különböző illatokat tartalmazó csomagok is, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy a preferenciáidnak megfelelően váltogathasd a különböző illatokat. Az egy darabból álló egyedi autóillatosító fajták lehetővé teszik, hogy elkötelezettség nélkül kipróbálhass új márkákat.

i

Az autóillatosító maximális tartóssága

Az autóillatosító tartóssága nagymértékben változhat, és 10 naptól akár 6 hónapig is illatos lehet. Ha hosszabb eltarthatóságú illatanyagot választasz, az költséghatékonyabb lehet, és csökkentheti a gyakori cserék szükségességét. A rövidebb élettartamú autóillatosító azonban lehetővé teszi a gyakoribb cserét és a különböző illatok kipróbálását.

Prémium élmény luxus autóillatosítókkal

A kiváló minőségű összetevőkkel és a hosszan tartó, kifinomult jegyekkel rendelkező luxus autóillatosító azok számára alkalmas, akik magasabb szintű élményt keresnek. Ezek a típusok mindig kifinomult ajándékcsomagolással érkeznek. A finom bergamott jegyeket tartalmazó autóillatosító ideális azoknak a sofőröknek, akik szeretnének egy csipetnyi eleganciát és kifinomultságot kölcsönözni járművüknek.

Ne feledkezz meg az illatos autóklíma tisztítószerekről sem

Az autóklíma tisztítószerek elengedhetetlenek ahhoz, hogy autódat frissen és egészségesen tartsa. Ezek a tisztítószerek segítenek eltávolítani a baktériumokat, a penészt és a kellemetlen szagokat az autó légkondicionáló rendszeréből. A klímatisztítók rendszeres használatával javíthatod a járműved levegőjének minőségét, és biztosíthatod, hogy az autó illatát ne veszélyeztessék rejtett szagok. Használatuk egyszerű, és nagymértékben javíthatják az általános vezetési élményt.

Szeretnéd pár forintért illatosítani az autód belsejét? Nézd meg a olcsó autóillatosító kínálatot, ahol is termékeket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Autóillatosító - üde, klip légkondicionáló kivezetésébe, élettartam akár 30 nap, 2 darab a csomagban, űrtartalma 0,004 l, mérete 165,1 × 45,5 × 113,3 mm (Ma×Sz×Mé)
1 990 Ft

2.
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
1 390 Ft

3.
Autóillatosító - édes, fémdoboz ülés alá és italtartóba, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
2 290 Ft

Még több
301 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Airpure Coca Cola légfrissítő, Coca Cola Original illatú - Autóillatosító
Típusok
4,7 20×
Airpure Coca Cola légfrissítő, Coca Cola Original illatú
Autóillatosító - édes, fémdoboz ülés alá és italtartóba, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
2 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58481
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Mr and Mrs Fragrance Niki Pine and Eucalyptus - Autóillatosító Típusok
5,0
Mr and Mrs Fragrance Niki Pine and Eucalyptus
Autóillatosító - fás és üde, bábú légkondicionáló kivezetésébe, élettartam akár 30 nap, 1 darab a csomagban, űrtartalma 0,15 l, mérete 70 × 60 × 30 mm (Ma×Sz×Mé)
3 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR64905
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Mr and Mrs Fragrance Niki Oriental - Autóillatosító Típusok
5,0
Mr and Mrs Fragrance Niki Oriental
Autóillatosító - virágos és édes, bábú légkondicionáló kivezetésébe, élettartam akár 30 nap, 1 darab a csomagban, űrtartalma 0,15 l, mérete 70 × 60 × 30 mm (Ma×Sz×Mé)
3 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR64906
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,9 18×
AREON PERFUME 50ml SILVER
Autóillatosító - citrusos, fás, gyümölcsös, virágos, édes és semleges, mechanikus szóró akasztáshoz és permetezéshez, élettartam akár 180 nap, 1 darab a csomagban, űrtartalma 0,05 l, mérete 152 × 70 × 44 mm (Ma×Sz×Mé)
4 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR20051
4,3 1210×
California Scents, Car Scents Monterey Vanilla
Autóillatosító - virágos és édes, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
1 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR00386
AMBI PUR New Car 2 ml - Autóillatosító
Típusok
4,2 23×
AMBI PUR New Car 2 ml
Autóillatosító - üde, klip légkondicionáló kivezetésébe, élettartam akár 30 nap, 1 darab a csomagban, űrtartalma 0,002 l, mérete 165,1 × 37,5 × 72,2 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
1 930 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR770
4,3 1210×
California Scents, Car Scents Laguna Breeze
Autóillatosító - üde, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
690 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR00385
4,3 1210×
California Scents autósillatosító - hűsítő illatú
Autóillatosító - üde, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
990 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR00392
4,3 1210×
California Scents áfonyás autóillatosító
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
890 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR00395
Airpure Coca Cola légfrissítő, Coca Cola Cherry illatú - Autóillatosító
Típusok
4,7 20×
Airpure Coca Cola légfrissítő, Coca Cola Cherry illatú
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá és italtartóba, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
2 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58482
4,5 375×
Mr&Mrs FRAGRANCE Cesare Green Citrus
Autóillatosító - citrusos, bábú légkondicionáló kivezetésébe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban - 265 Ft/db
1 590 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR07801
4,3 1210×
California Scents, Car Scents Malibu Melon illat
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
1 290 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR00396
4,4 23×
Mr&Mrs Fragrance Jeff Chrome Lemon & Orange
Autóillatosító - citrusos és gyümölcsös, bábú légkondicionáló kivezetésébe, élettartam akár 45 nap, 1 darab a csomagban
1 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR59129
Airpure Coca-Cola Függő illatosító, Coca Cola Cherry illat - dobozos ital dizájn - Autóillatosító
Típusok
4,0
Airpure Coca-Cola Függő illatosító, Coca Cola Cherry illat - dobozos ital dizájn
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, akasztós akasztáshoz, 1 darab a csomagban, mérete 190 × 80 × 2 mm (Ma×Sz×Mé)
990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58488
4,5 12×
Paradise Air Organic Air Freshener, Körte és Cseresznye illat
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR275517
4,3 1210×
California Scents Concord Cranberry légfrissítő
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
1 290 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR00402
4,7
Airpure Fanta Légfrissítő, Narancs illat
Autóillatosító - citrusos, gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá és italtartóba, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
2 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58483
4,3 1210×
California Scents, Car Scents Shasta Strawberry
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
1 490 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR00389
4,4 23×
Mr&Mrs Fragrance Jeff Chrome Rasberry & Patchouli
Autóillatosító - gyümölcsös, virágos és édes, bábú légkondicionáló kivezetésébe, élettartam akár 45 nap, 1 darab a csomagban
1 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR59126
Airpure Coca-Cola Függő illatosító, Coca Cola Vanilla illat - dobozos ital dizájn - Autóillatosító
Típusok
4,0
Airpure Coca-Cola Függő illatosító, Coca Cola Vanilla illat - dobozos ital dizájn
Autóillatosító - virágos és édes, akasztós akasztáshoz, 1 darab a csomagban, mérete 190 × 80 × 2 mm (Ma×Sz×Mé)
1 790 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58489
YANKEE CANDLE Vanilla Lime Car Powered Utántöltő 20 g - Autóillatosító
Típusok
3,2 11×
YANKEE CANDLE Vanilla Lime Car Powered Utántöltő 20 g
Autóillatosító - virágos és édes, autógyújtóhoz, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban
2 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1249
4,1 15×
Paradise Air Organic Air Freshener, Mangó Pitaja illat
Autóillatosító - gyümölcsös és édes, fémdoboz ülés alá, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
1 190 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR275516
4,1 11×
California Scents, LA Lavender illat
Autóillatosító - virágos és édes, fémdoboz ülés alá, italtartóba és oldalsó rekeszbe, élettartam akár 60 nap, 1 darab a csomagban, űrtartalma 0,042 l, mérete 40 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
1 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR570226
3,7
Airpure Coca-Cola Függő illatosító, Coca Cola Original illat - kólásüveg
Autóillatosító - édes, akasztós akasztáshoz, 1 darab a csomagban, mérete 190 × 80 × 2 mm (Ma×Sz×Mé)
1 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58490

Autóillatosítók

autós kiegészítőkAjándék férfiaknak? Autós termékek a Pikatec-től A Pikatec egy védő- és tisztítószereket gyártó cseh vállalat. A nanotechnológia segítségével az autó belső és külső felületei mind megőrzik új jellegüket. A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed férfiak számára? Lepd meg őket Pikatec autóápoló termékekkel!

Autóillatosítók

A háztartások és az autók levegő-illatosítója. Ha jobban szeretnél utazni, tedd kelemesebbé teheti autód illatát. Az autó-illatosító segít megszüntetni a szagokat a cigaretták és más kellemetlen szagát, így mindig kellemes légkört teremt az autóban. Ha új illatot szeretnél kipróbálni, vagy újratöltésre van szükség, kínálatunkban megtalálod az ideális változatot.

Díszítsd fel az autódat!

Eleged van a nem túl esztétikus tükörről lógó kartonpapírokról? Akkor neked találták ki a Mr & Mrs Fragrance Niki terméket, amely feldobja az autó belsejét. Ez a lenyűgöző design nem csak egyszer használható. Bármikor újratöltheted, hogy mindig ugyanolyan intenzitású illat fogadjon. Többféle változat közül választhatsz: Fragrance Niki Gold - Oriental Red - Pepper Mint, Black - Black Tea vagy Pure Silver - Pure. Könnyedén elhelyezhetők a szellőzőnyíláson.

Parfüm a pihentető utazásokért

Az Ambi Pur légfrissítők mindenfajta szagot semlegesítenek, így kellemesebbé teszik az utazásokat. Az Ambi Pur Car AfterTobacco kitűnő a cigaretta szag elleni küzdelemben, az Ambi Pur Car Mountain lenyűgözi az érzékeit a hegyek felejthetetlen illatával, és az Ambi Pur Car Citrus Fusion a citrusfélék frissességével vesz körül. Az Ambi Pur Car és az AIRWICK CAR illatai olyan patront tartalmaznak, amely fokozatosan bocsájtja ki illatanyagát.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autóillatosítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autóillatosítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autóillatosítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autóillatosítók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ