B + W Circular 58 mm átmérőjű ES

Termékkatalógus
B + W Circular 58 mm átmérőjű ES
Polárszűrő
Kód:  OT400cc Kiterjesztett jótállás+96 hónap Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

B + W Circular 58 mm átmérőjű ES

Ahhoz, hogy a professzionális megjelenés, hogy a fényképek, értékelni fogja körkörös polarizációs szűrő B + W 58 mm EK 10 év garanciát vállal. Polarizáló szűrő eltávolítja tükröződést nem fémes tárgyak, mint például a vízszint, üveg, stb. Az eredmény egy kiemelő szín - kék ég sötétebb és kitűnjön fehér felhők.

Szűrő hatása állítható forgó szűrő és módosíthatja a látószöget. P roti nemkívánatos tükröződések szűrő fel van szerelve egy 8 bevont E. Ugyanakkor, mivel a rétegződés az első szűrő segít a lencsét, amikor eltávolítja fátyol és parazita sugarak.

Ennek előnye, hogy használata esetén nincs szín eltolódás továbbított fény, amely gyakori betegség a versengő szűrőket. A szűrőt lehet használni, széles látószögű lencse. A szűrő egy termék rendkívül nagy pontosságú CNC gépek felső réz optikai üvegből Schott.

Gyártó polarizációs szűrő egy hagyományos német cég Schneider Kreuznach, ami az optika területén és finommechanikai több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik.

A fő előnyök

  • 10 év garancia
  • Eltávolítja fényét, és megőrzi a jellegzetes színek
  • 8-bevonatú E
  • Alkalmas nagy látószögű objektívek
  • Top termék a hagyományos gyártó Schneider Kreuznach

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: B + W Circular 58 mm átmérőjű ES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W cirkulární pro průměr 58mm ES. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si B + W cirkulárne pre priemer 58mm ES. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte B + W Circular 58 mm Durchmesser für ES. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte B + W Circular 58 mm Durchmesser für ES.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ