Ágyneműk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Fedezd fel a kényelem és a luxus csúcsát a prémium kategóriás ágyneműk széles választékával. Az otthonos takaróktól, plédektől és ágytakaróktól kezdve a puha párnákig és paplanokig minden ágynemű típust úgy terveztünk, hogy fokozza az alvást, és a pihenés szentélyévé varázsolja a hálószobát. Válassz minőségi anyagokat, ideális méreteket és praktikus szetteket, hogy minden megfeleljen az egyedi igényeidnek és preferenciáidnak. Olvass tovább, és merülj el az ágyneműk világában, ahol megtudhatod, hogy hogyan válassz személyre szabott termékeket.

Tovább

Minőségi ágynemű a maximális kényelemért

Az ágyneműk minden alapvető elemet tartalmaznak, amelyek együttesen kényelmes alvási környezetet biztosítanak, beleértve a takarókat, a párnákat és az ágynemű garnitúrákat. A megfelelő ágynemű kiválasztása alapvető fontosságú a jó alvás és az általános közérzet fenntartása szempontjából. Ha az ideális ágynemű típust keresed, figyelj az anyagokra és a méretekre. Segítünk eligazodni a különböző típusú ágyneműk és azok kulcsfontosságú jellemzői között.

Milyen ágynemű típusokra lesz szükséged?

Melyek az alapvető ágyneműk? Elsősorban szükséged lesz takarókra és párnákra, de jól jöhetnek a különféle plédek, ágytakarók vagy dekoratív takarók is. Akár olyan ágyneműket keresel, amelyek hatékonyan teljesítik funkciójukat és biztosítják az egészséges alvást, akár dekoratív elemekre van szükséged a lakás stílusának felturbózására, széles választékunkban mindenki megtalálhatja a neki megfelelő terméket. Téli és nyári takarók, esztétikus díszpárnák, kismama párnák és ergonomikus párnák - mindegyik a minőségi pihenést szolgálja. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

  • Takarók: vastag, párnázott takarók, amelyeket toll, szintetikus szálak vagy gyapjú tölt meg. Kiváló szigetelést és kényelmes alvást biztosítanak. A takarók különböző súlyúak és kivitelűek lehetnek, beleértve az egész éves, téli és nyári változatokat, így kiválaszthatod a szükségleteidnek megfelelő típust.
  • Párnák: elengedhetetlenek a nyak és a fej alátámasztásához alvás közben. Különböző formákban, méretekben és töltetekkel készülnek, beleértve a tollat, a memóriahabot, és a szintetikus szálakat. A megfelelő párna kiválasztása az alvási pozíciódtól és a kényelmi preferenciáidtól függ.
  • Plédek, ágytakarók és takarók: kiegészítő ágyneműk. A plédek és a takarók kényelmet és meleget nyújtanak a hideg napokon, estéken és az utazásokon, míg az ágytakarók védelmet biztosítanak a por és a szennyeződés ellen az ágynemű és bútorok számára. Találhatsz stílusos és elegáns takarókat ágyra, kanapéra, de akár fotelre is.

i

Szerezz be ágynemű szetteket

párna- és takaró szettek kényelmes módot kínálnak a minőségi ágynemű egyidejű beszerzésére. Általában összeillő párnákat és takarókat, néha pedig további elemeket, például ágytakarókat is tartalmaznak. Ezek a szettek ideálisak az egységes hálószoba megjelenésének megteremtéséhez, amelyhez csupán minimális erőfeszítés kell.

Milyen anyagok alkalmasak az ágynemű gyártásához?

Az ágyneműk sokféle természetes és szintetikus anyagból készülnek. A népszerű változatok közé tartozik a pamut, a poliészter, a mikroszál vagy a polipropilén. Az ágyneműk gyakran különböző anyagokból készülnek, mivel más a töltet és a huzat anyaga is. Erre a paraméterre különösen figyelj, ha te, esetleg az egyik családtagod allergiában szenved. A megfelelő anyag kiválasztása elengedhetetlen a kényelem és az egészség szempontjából. A különböző anyagok egyedi előnyöket kínálnak és más-más preferenciáknak és igényeknek felelnek meg.

  • Pamut: természetes, légáteresztő szövet, amely puha és kellemes a bőrnek. Hipoallergén, így ideális választás az allergiások számára. A pamut ágynemű könnyen kezelhető és tartós, így sok háztartásban népszerű választás.
  • Gyapjú: kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, télen melegen, nyáron hűvösen tart. Természetesen hipoallergén és ellenáll a poratkának, így a gyapjú ágyneműk szintén alkalmasak az allergiások számára. A gyapjú elvezeti a nedvességet, így természetesen segít szárazon és jó állapotban tartani az ágyneműt.
  • Toll: luxus kényelmet és kiváló hőérzetet biztosít. Ez a 100%-ig természetes anyag hosszú élettartammal rendelkezik. A toll ágyneműk könnyűek és légáteresztőek, de nem mindig alkalmasak az allergiások számára. Ha érzékeny vagy a tollpehelyre, keresd a hipoallergén változatokat.
  • Szintetikus ágynemű: mint például a poliészter vagy a mikroszál, gyakran hipoallergének és ellenállnak a poratkáknak. Ezek a típusok olcsók és könnyen tisztán tarthatóak, így praktikus választást jelentenek sok család számára.

Az ágynemű méretei

Az ágynemű kiválasztásakor figyelj a méretekre is. Előre ajánlott megmérni az ágyat, a kanapét vagy a fotelt, és azok méreteihez igazodva választani. Az ágynemű nem lehet túl kicsi vagy túl nagy, különben előfordulhat, hogy egyes végek a földön lógnak vagy nem fedik le teljesen a kívánt felületet. A takarók és a plédek gyakran 140 × 200 cm-es méretben kaphatóak, a párnák pedig általában 70 × 90 cm-esek. Találhatsz gyermek ágyneműket is, például babakocsiba vagy kiságyba.

A méreteket vedd figyelembe akkor is, amikor új ágynemű huzatot választasz, beleértve a lepedőket, párnahuzatokat vagy paplanhuzatokat is.

Hogyan gondoskodj az ágyneműkről?

A minőségi ágyneműbe való befektetés és annak megfelelő karbantartása hosszú évekig biztosítja a kényelmes és egészséges alvási környezetet. Az ágynemű megfelelő gondozása meghosszabbíthatja élettartamukat és megőrizheti a minőségüket és a megjelenésüket. Íme néhány általános tipp, amelyeket érdemes követni:

  • Mosás: Az ágynemű mosásakor kövesd a gyártó utasításait. A legtöbb pamut és szintetikus terméket gépben lehet mosni, míg a gyapjú és a tollpehely különleges figyelmet igényel.
  • Szárítás: Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítsd őket, hogy elkerüld az ágynemű méretének változását és a sérüléseket. A tollpehely ágyneműket hagyd természetes módon megszáradni.
  • Tárolás: A nem használt ágyneműket hűvös és száraz helyen tárold. A por és a kártevők elleni védelem érdekében használj légáteresztő tárolózsákokat.
  • Rendszeres karbantartás: Rendszeresen szellőztesd és rázd fel a párnákat és a takarókat, hogy megőrizzék formájukat, frissességüket és puhaságukat.

i

Szeretnél spórolni a vásárlás során, és olcsó ágyneműket keresel? Nézz szét a webshopunk Outlet részlegében, ahol felbontott, újszerű vagy használt termékeket találhatsz igazán kedvező áron. Válassz megfizethető, de jó állapotú ágyneműt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
224 termék
4,8
FARO Siglo Mikroplüss pléd, rózsaszín 150×200 cm
Pléd - egész évben viselhető, anyaga mikroplüss és poliészter, mérete 150 × 200 cm, rózsaszín kivitel
6 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19906
5,0
Chanar francia paplan, 220×200 cm
Paplan - egész évben viselhető, francia, anyaga poliészter, töltet: üreges szál, mérete 200 × 220 cm
13 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: CHRA006
Bellatex Korall TV-nézős takaró 150 × 180 cm - lazac színben - Pléd
Típusok
5,0
Bellatex Korall TV-nézős takaró 150 × 180 cm - lazac színben
Pléd - ujjas, egész évben viselhető, anyaga poliészter, mérete 150 × 180 cm, lazac kivitel
Leárazás -38 %
7 990 Ft 12 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLmisc2705
FARO Siglo Mikroplüss pléd, sötétszürke, 150×200 cm - Pléd Típusok
4,7 30×
FARO Siglo Mikroplüss pléd, sötétszürke, 150×200 cm
Pléd - gyerek, babakocsiba, téli, anyaga poliészter, mérete 150 × 200 cm, szürke kivitel
5 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167634
INTERBABY puha takaró golyók és alvótárs, szürke - Pléd Típusok
5,0
INTERBABY puha takaró golyók és alvótárs, szürke
Pléd - gyerek, babakocsiba, kiságyba, egész évben viselhető, anyaga poliészter, mérete 80 × 110 cm, szürke kivitel
12 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3031
3,2
Paplan és párna szett The First
Paplan - egész évben viselhető, antiallergén, anyaga poliészter, töltet: 100% HCS-szál golyók, mérete 140 × 200 cm
9 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: JohC010
5,0
Cozy Noxxiez Avocado - meleg TV melegítő takaró tiniknek és felnőtteknek
TV nézős takaró - egész évben viselhető, takaró anyaga poliészter és flanel, töltőanyag gyapjú, mérete 170 × 95 cm, mosható, minta étel és ital, többszínű
16 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07226
BABYMATEX Gyerek pléd MILLY barna - Pléd
Típusok
4,4 10×
BABYMATEX Gyerek pléd MILLY barna
Pléd - gyerek, egész évben viselhető, anyaga poliészter, mérete 75 × 100 cm, barna kivitel
Leárazás -5 %
3 790 Ft 3 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01344
Bellatex Korall takaró tévézéshez 150 × 180 cm - bézs - TV nézős takaró
Típusok
5,0
Bellatex Korall takaró tévézéshez 150 × 180 cm - bézs
TV nézős takaró - ujjas, egész évben viselhető, takaró anyaga poliészter, mérete 150 × 180 cm, mosható, bézs kivitel
Leárazás -44 %
7 990 Ft 14 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLmisc2701
Lionelo Bambusz takaró Bamboo Blanket Grey - Pléd Típusok
4,3
Lionelo Bambusz takaró Bamboo Blanket Grey
Pléd - gyerek, babakocsiba, antiallergén, antibakteriális, egész évben viselhető, anyaga bambusz viszkóz, mérete 75 × 100 cm, szürke kivitel
9 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1152
Naturtex 4 Season, 140×200 cm, 400+800 g
Paplan - egész évben viselhető, anyaga poliészter és mikroszál, töltet: poliészter, mérete 140 × 200 cm
14 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: NATnab013
INTERBABY Extra puha pléd, golyók, krémszín - Pléd Típusok
5,0
INTERBABY Extra puha pléd, golyók, krémszín
Pléd - gyerek, babakocsiba, kiságyba, egész évben viselhető, anyaga poliészter, mérete 80 × 110 cm, krémszínű kivitel
7 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3015
Lionelo Bambusz takaró Bamboo Blanket Blue - Pléd Típusok
4,3
Lionelo Bambusz takaró Bamboo Blanket Blue
Pléd - gyerek, babakocsiba, antiallergén, antibakteriális, egész évben viselhető, anyaga bambusz viszkóz, mérete 75 × 100 cm, kék kivitel
7 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1154
CEBA Waffle Line 90 × 90 cm - Blue Ceba - Pléd Típusok
4,5
CEBA Waffle Line 90 × 90 cm - Blue Ceba
Pléd - gyerek, babakocsiba, kiságyba, antiallergén, anyaga pamut, mérete 90 × 90 cm, kék kivitel
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15622
Bomimi Minky pléd 100×75 cm erdei állatkák, szürke - Pléd Típusok
5,0
Bomimi Minky pléd 100×75 cm erdei állatkák, szürke
Pléd - egész évben viselhető, anyaga pamut és minky, mérete 100 × 75 cm, szürke kivitel
5 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22547
5,0
Paplan DREAMIUM Eternal Love
Paplan - egész évben viselhető, antiallergén, anyaga poliészter és mikroszál, töltet: üreges szál, mérete 140 × 200 cm
8 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JohC007
5,0
Cozy Noxxiez Sushi - meleg TV takaró tiniknek és felnőtteknek
TV nézős takaró - egész évben viselhető, takaró anyaga poliészter és flanel, töltőanyag gyapjú, mérete 170 × 95 cm, mosható, minta étel és ital, többszínű
16 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07224
5,0
Cozy Noxxiez Bor - meleg, belebújós, tini, felnőtt
TV nézős takaró - egész évben viselhető, takaró anyaga poliészter és flanel, töltőanyag gyapjú, mérete 170 × 95 cm, mosható, minta étel és ital, többszínű
16 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07225
5,0
Paplan MAYTIME
Paplan - egész évben viselhető, antiallergén, anyaga poliészter, töltet: üreges szál és 100% HCS-szál golyók, mérete 140 × 200 cm
7 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JohC013
5,0
Cozy Noxxiez Blanket Elefánt
Pléd - gyerek, egész évben viselhető, anyaga poliészter, mérete 100 × 130 cm, szürke kivitel
Leárazás -30 %
7 970 Ft 11 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06089
BABYMATEX takaró játékkal Lion Blue 75 x 100 cm - Pléd Típusok
5,0
BABYMATEX takaró játékkal Lion Blue 75 x 100 cm
Pléd - gyerek, egész évben viselhető, anyaga poliészter, mérete 75 × 100 cm, fehér és kék kivitel, játék, sapka és párna a csomagban
6 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01346
Bellatex Korall takaró tévézéshez 150 × 180 cm - szürke - Pléd
Típusok
5,0
Bellatex Korall takaró tévézéshez 150 × 180 cm - szürke
Pléd - ujjas, egész évben viselhető, anyaga poliészter, mérete 150 × 180 cm, szürke kivitel
Leárazás -44 %
7 990 Ft 14 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLmisc2702
5,0
CEBA Babatakaró 90 × 100 Light grey + Bird World
Pléd - gyerek, babakocsiba, kiságyba, egész évben viselhető, anyaga pamut, mérete 100 × 90 cm
6 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY16861
4,5
Chanar Standard, nyári, 140×200 cm
Paplan - nyári, mosható, anyaga poliészter, töltet: üreges szál, mérete 140 × 200 cm
6 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHRA004

Ágyneműk

Ágyneműk

A Ágyneműk kategóriában összesen 224 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ