AIPER Pilot V2 Vacuum

Termékkatalógus
AIPER Pilot V2 Vacuum
1,0 1 értékelés
Medence porszívó - kézi, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, akkumulátoros tápellátás, 70 perc üzemidő, mérete 103 × 26,45 × 22,95 cm (hosszúság × szélesség × mélység)
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  AIPbaz008 Termékszám:  H2
AIPER Pilot V2 Vacuum 83 090 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

AIPER Pilot V2 Vacuum

AIPER Pilot V2 Vacuum egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az AIPER Pilot H2 porszívó erős teljesítményével és nagyszerű akkumulátor-üzemidejével nyűgöz le

Az AIPER Pilot H2 porszívó nagy teljesítményű motorral és egyszerűsített belső kialakítással rendelkezik, amely növeli a vízáramlást, a szívóerőt és a tisztítási képességet, így nagyon könnyen eltávolíthat bármilyen szennyeződést, homokot vagy levelet a medencéből. Az AIPER Pilot H2 porszívó tökéletesen alkalmas földbe épített és föld feletti medencékhez, valamint pezsgőfürdőkhöz egyaránt. Értékelni fogod, hogy a medencék minden problémás sarkát megtisztítja, beleértve a lépcsőket is. Mindez a porszívót a legsokoldalúbb megoldássá teszi az úszómedencék tisztításához. A beépített akkumulátor akár 70 perc folyamatos működést ígér (45 perc maximális teljesítményű üzemmódban). A töltés mindössze két órát vesz igénybe.

Nagyon csendes működés és könnyű karbantartás

Működés közben a porszívó mindössze 50 dB zajszintet ér el, így nem zavarja a csendes légkört nemkívánatos zajokkal. Az AIPER Pilot H2 Vacuum medenceporszívó 1 literes szűrőkosárral rendelkezik, amely kivehető és könnyen tisztítható. Tartalmaz egy praktikus dokkolóállomást is, amely megkönnyíti a porszívó feltöltését és tárolását - így nem foglal helyet, és mindig használatra készen áll.

Az AIPER Pilot H2 Vacuum kompatibilis a szabványos medence rudakkal

Az AIPER Pilot H2 Vacuum porszívó teljes használati folyamatát - a gombnyomásra történő bekapcsolástól az üzemmódváltásig és a karbantartásig - úgy tervezték, hogy bárki számára kezelhető legyen. A négyszínű LED kijelző áttekintést ad a töltöttségi állapotról, így elég egy pillantás, hogy tudd, folytathatod a takarítást vagy töltened kell a készüléket. A porszívó kompatibilis a szabványos medence rudakkal amely rendkívül előnyös, hiszen sokkal nagyobb hatótávolságot érhetsz el, és a medence sokkal nagyobb részét tisztíthatod meg anélkül, hogy vizes lennél.

Az AIPER Pilot H2 medenceporszívó legfontosabb jellemzői

  • Két tisztítási mód - standard és maximális
  • Az akkumulátor élettartama akár 70 perc töltésenként
  • Mindössze két óra alatt feltöltődik
  • Az AIPER Pilot H2 Vacuum kompatibilis a szabványos medence rudakkal
  • Praktikus porszívó, amely még a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztítja
  • 1 literes szűrőkosár
  • Dokkolóállomás és fogantyú tartozék
  • Sósvizes medencék tisztítására is alkalmas

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Kézi Kész!
Tisztítás
Medencefenék Kész!

Alkalmas

Alkalmas:
Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez Kész!

Szűrés

Szűrőrendszer
Kosár Kész!

Méret & tömeg

Magasság
103 cm Kész!
Szélesség
26,45 cm Kész!
Mélység
22,95 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AIPER Pilot V2 Vacuum
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ