Elektromos hálózat

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az otthoni elektromos hálózat az olyan elektromos eszközök összességét foglalja magában, amelyek vezérlő, védelmi vagy teljesítmény elemként működnek. Így a vezetékektől és a kapcsolóktól kezdve a feszültség védelmen át egészen a készülékekig minden beletartozik az elektromos hálózat fogalomkörébe. Könnyítsd meg a háztartási folyamatokat, és nézz szét az intelligens konnektorok vagy a biztonsági rendszerek közt.

Tovább

Mi az az elektromos hálózat?

Az elektromos hálózat minden háztartás alapját képezi. Egy háztartási elektromos hálózat akkor lehet érdekes a számodra, ha új lakástulajdonos vagy, esetleg egy új építési projektet tervezel, vagy ha egyéb vezérléseket kell telepítened. A boltunkban mindent megtalálsz, amire az elektromos hálózat telepítése során szükséged lehet. Nézz körül a hosszabbító kábelek, konnektorok, kapcsolók vagy a vezérlők és megszakítók kategóriáiban. Ne felejtsd el felszerelni magad az intelligens vezetékekkel, amelyek megkönnyítik az eszközök használatát. Ezek mellett az alap termékek mellett más praktikus eszközökkel, például időjárás állomásokkal és termosztátokkal is foglalkozunk.

i

Ha egy új ház építését vagy felújítását tervezed, mindig tartsd be a folyamatokra vonatkozó műszaki szabványokat és elektromossági szabályzatokat. Ezután bízd a villamos energia kezelését az erre felhatalmazott és képzett cégekre vagy egyéni vállalkozókra.

Az elektromos hálózat szíve - az aljzatok és hosszabbítók

dugaljak, vagyis az elektromos aljzatok arra szolgálnak, hogy a segítségükkel az összes elektromos készüléket közvetlenül a hálózathoz csatlakoztathassuk. Kaphatóak fix aljzatok (fali aljzatok) és mozgatható aljzatok, amelyek közé főként a hosszabbítók sorolhatóak. Az általános dugaszoló aljzatokon és hosszabbítókon kívül különleges csatlakozókkal és egyedi funkciókkal ellátott speciális aljzatok is kaphatók.

Ha világítást szerelsz, akkor nem nélkülözheted a kapcsolót

kikapcsolók az elektromos hálózat fontos részét képezik, különösen fontosak a világítás vezérléséhez. Cseréjükhöz vagy installációjukhoz mindössze egy keretre és az általad választott burkolatra (nyomógombos, érintős vagy bölcsős) van szükség. Ha új a házad, akkor tudnod kell, hogy milyen típusú vezetékeket szereltek be. A kapcsoló hálózat kialakítása és cseréje nagyban függ ettől.

Az elektromos hálózat minden elemének, főként a poros vagy nedves és egyéb, nem standard helyiségekben magas védettségi szintet kell biztosítani. Ebben a laikusok számára is megfelelő elektromos huzalozási anyagok segíthetnek.

Az intelligens vezérlők és kapcsolók megkönnyítik az életed

Az okos otthon vezérlők segítenek abban, hogy minden berendezést egy gomb vagy okostelefon segítségével irányíthass. Használj intelligens kapcsolókat a világítás, a készülékek, az ablakok vagy a redőnyök vezérlésére, de mindenképp győződj meg arról, hogy az elektromos hálózat installációját szakértő végezze. A vezeték nélküli eszközök Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül a mobilalkalmazáshoz is csatlakoztathatók.

A termosztátok állandó szobahőmérsékletet tartanak fenn

termosztátok a fűtés szabályozására szolgálnak, segítve ezzel az állandó szobahőmérséklet fenntartását, emellett pénzt is megtakaríthatsz a használatukkal. A hagyományos termosztátot szakembernek kell csatlakoztatnia a hálózathoz, míg a konnektorba csatlakoztatható és a vezeték nélküli termosztátokat saját magad is beszerelheted. Azonban mindig ellenőrizd a készülékkel való kompatibilitást.

Az időjárás állomások minden otthonban praktikusan használhatóak. Nemcsak arról tájékoztatnak, hogy milyen az időjárás odakint, és mire számíthatsz az elkövetkezendő időszakban, hanem a levegő minőségéről is értékes információkat kaphatsz. Az eszköz számos intelligens funkcióval rendelkezik, emellett jelzi a pontos rádiós időt is.

A háztartás biztonsági szintjének növeléséhez számtalan eszköz kapható

Az otthoni biztonsági rendszerek megvédik az otthonod a különféle negatív hatásoktól. Ebben a kategóriában hagyományos és okos eszközöket is találsz, amelyeket könnyedén összekapcsolhatsz a mobiltelefonoddal. Fedezd fel a komplett kamerarendszereket, riasztókat, zárakat és még sok más hasznos biztonsági eszközt, amelyek segítségével az otthonod és a saját biztonságodat mindig kézben tarthatod.

i

Az intelligens elektromos hálózat biztosan a segítségedre lesz

Az intelligens elektromos hálózat soha nem látott kényelmet nyújt majd az összes készülék és folyamat vezérlésében. Rendelkezel néhány okos eszközzel? Elég egy mobilalkalmazás, amelynek segítségével távolról is kezelheted a fűtést, a világítást vagy az egyéb mechanizmusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 261 termék
5,0
EZVIZ C1C-C 1080P H.265
IP kamera -
13 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EZVIZ22_21
5,0
MOES Multimode Gateway, Zigbee+BT
Központi egység - ZigBee kommunikációs protokoll, Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztens, kompatibilis alkalmazás Tuya, Android és iOS támogatás, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, nyílt rendszer, vezérelhető elektromos hálózat, világítás, háztartás, fűtés és hűtés, akár 128 eszköz vezérlésére
12 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Moes22_49
5,0
Viking AC22 töltőfej
Aljzat - 2× AC kimenet, 2× USB-A (5 V/2,4 A), max. 16 A/230 V~3500 W/50 Hz, LED-es zseblámpa, akár 4 készülék egyidejű töltése
4 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VKNGz4
4,7
WOOX R6118 Smart Plug EU E/F Schucko 16A with Energy Monitor
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol és cseh, Android és iOS támogatása,
4 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Woox23_002
5,0
Sonoff M5-3C-86 SwitchMan
WiFi kapcsoló - világítás, elektromos hálózat, ablak, ajtó, és kapu és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, hálózati, Apple Siri és Google Home kompatibilis, Android és iOS támogatása,
9 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNFa052
4,8 11×
Sonoff THS01 Temperature & Humidity Sensor
Érzékelő - pótszenzor hőmérséklet- és páratartalom-méréshez, a Sonoff TH Origin/Elite készülékkel kompatibilis, 50 cm hosszú kábel, üzemi hőmérséklet -40-85 °C, RJ9 4P4C csatlakozóval
3 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNFa056
4,3 11×
EZVIZ TY1 (1080P)
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 88 × 88 × 118,7 mm (Ma×Sz×Mé)
10 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HKVS_21_02
3,5 10×
EXTOL CRAFT Hordozható pénzkazetta
Miniszéf - mérete 5,5cm × 12,5cm × 9,5cm, zárás módja kulcs, hordozható,
3 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MADZ694
4,1
MOES smart Bluetooth+ WIFI+RF433 switch
WiFi kapcsoló - világítás és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz, Tuya kompatibilis, Android és iOS támogatása,
6 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Szyslk010
4,1 15×
iGET SECURITY EP1 - vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő iGET M5-4G riasztóhoz
Detektor - PIR mozgásérzékelő az iGET SECURITY M5 riasztóhoz. Szabotázs elleni védelem, legmagasabb átviteli biztonság 256 bit, nagyon hosszú, 5 éves akkumulátor-élettartam, a riasztó folyamatosan figyeli ennek az érzékelőnek az aktivitását és jelét, továbbá az akkumulátor töltöttségének százalékos arányát és így tovább. Speciális mágneses tartó a kioldót tartalmazó rögzítéshez.
9 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iGt21015
4,2 28×
Sonoff DW2-Wi-Fi Wi-Fi Wireless Door/Window Sensor
Nyitásérzékelő - Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, angol nyelvű alkalmazás
3 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNF21a038
4,1 12×
Solight TE81 meteorológiai állomás
Időjárás állomás - otthoni, vezeték nélküli, kültéri, aktuális időjárási adatok, ismételt ébresztés és ébresztőóra, mért értékek: légnyomás, hőmérséklet, nedvességtartalom, idő, dátum és hold állása megjelenítése, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 60 m, maximum 3 vezeték nélküli érzékelő, fő egység és érzékelő a csomag része, elhelyezése falra és asztalra, mérete 130 × 205 × 60 mm (Ma×Sz×Mé)
24 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: UD1000a1
2 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MN315
5,0
Sonoff M5-3C-86 SwitchMan
WiFi kapcsoló - világítás, elektromos hálózat, ablak, ajtó, és kapu és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, hálózati, Apple Siri és Google Home kompatibilis, Android és iOS támogatása,
8 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SNFa052
5,0
Shelly Tran 50A Mérőkapocs 50 A Shelly EM-hez
Detektor - pontosság: 1%, elektromos teljesítmény: 3000 VAC 1 mA60s, belső átmérő: 11 mm, terhelési ellenállás: 20 ohm, névleges primer áram: 50 A, névleges szekunder áram: 16,67 mA, telítési áram: ≥85 A, cseh, szlovák, angol és más nyelveken is elérhető mobilalkalmazás
5 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SHELLa2113
5,0
EZVIZ C1C-C 1080P H.265
IP kamera -
12 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EZVIZ22_21
4,2 28×
Sonoff DW2-Wi-Fi Wi-Fi Wireless Door/Window Sensor
Nyitásérzékelő - Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, angol nyelvű alkalmazás
3 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SNF21a038
4,1 15×
iGET SECURITY EP1 - vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő iGET M5-4G riasztóhoz
Detektor - PIR mozgásérzékelő az iGET SECURITY M5 riasztóhoz. Szabotázs elleni védelem, legmagasabb átviteli biztonság 256 bit, nagyon hosszú, 5 éves akkumulátor-élettartam, a riasztó folyamatosan figyeli ennek az érzékelőnek az aktivitását és jelét, továbbá az akkumulátor töltöttségének százalékos arányát és így tovább. Speciális mágneses tartó a kioldót tartalmazó rögzítéshez.
8 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: iGt21015
4,1
MOES smart Bluetooth+ WIFI+RF433 switch
WiFi kapcsoló - világítás és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz, Tuya kompatibilis, Android és iOS támogatása,
6 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Szyslk010
4,0 19×
Emos E3003
Időjárás állomás - otthoni, vezeték nélküli, csatlakozás rádióhullámok segítségével, beltéri és kültéri, aktuális időjárási adatok, ismételt ébresztés, ébresztőóra és DCF vétel, mért értékek: hőmérséklet, nedvességtartalom, idő, dátum, naptár és hold állása megjelenítése, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 30 m, maximum 3 vezeték nélküli érzékelő, fő egység és érzékelő a csomag része, elhelyezése asztalra, mérete 180 × 120 × 50 mm (Ma×Sz×Mé)
7 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HM469p
4,2 41×
Smart Thermostatic Valve TV100
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, napi programozás, működés központi egységgel, hőmérséklet-érzékelő, RA, RAV, RAVL, M30 és M28 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás magyar és angol nyelven
14 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: Tsl_22_15
5,0
SONOFF T51C86 TX Ultimate, 1-gang
WiFi kapcsoló - világítás számára, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, hálózati, Android és iOS támogatása,
15 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNFa085
3,9
Homematic IP Eqiva - Model N
Termosztátfej - Eqiva CC RT N2 EQ - Intelligens, autonóm termosztátfej radiátorra, nagy LCD kijelzővel, amely a megfizethető árat, a tekintélyes formatervezést és a modern kivitelezést német precizitással és gyakorlatilag zajtalan hőmérséklet-szabályozással ötvözi. Ideális megoldás minden olyan felhasználó számára, akik azonnali, energiatakarékos fűtésszabályozást keresnek megfizethető áron, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a funkcionalitás és minőség terén.
9 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Home23_36
5,0
TP-Link Tapo S220 Smart kétgombos kapcsoló
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, elemes tápellátás, Rádióhullámok, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
11 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TP22_35

Elektromos hálózat

Elektromos hálózat

A Elektromos hálózat kategóriában összesen 4261 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ