Alza karácsony

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A karácsonyi dekorációkkal ünnepi hangulatot varázsolhatsz az otthonodba ebben a szeretettel teli időszakban. Nem számít, hogy a kedvenc színeid közé tartozik-e a klasszikus piros és a zöld, vagy az sem, ha a modernebb és csillogóbb lehetőségeket, az ezüstöt és az aranyat kedveled, mivel minden karácsonyi dekoráció a felismerhetetlenségig átalakíthatja a szobát. Szeretnél néhány hasznos tanácsot olvasni arról, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő karácsonyi dekorációs elemeket, és miből válogathatsz? Olvass tovább, és az alábbi sorokból mindez kiderül.

Tovább

Mi minden tartozik a karácsonyi dekorációk közé, és hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A megfelelően kiválasztott karácsonyi dekoráció elengedhetetlen része az év végi ünnepi időszaknak. A választás során azonban légy óvatos, és válassz megfontoltan, mivel fontos, hogy minden elem tökéletesen passzoljon egymáshoz, viszont gondolj a praktikusságra és a biztonsági szempontokra is. A karácsonyi dekoráció magába foglalja a karácsonyfákat és azok állványait, a díszeket, a különféle karácsonyi fényeket, valamint mindenféle karácsonyi díszt és az adventi naptárakat, valamint az ajándékcsomagoló kellékeket.

i

Ne keverd össze az adventet a karácsonnyal. Az adventi időszak mindig a karácsony előtti hónap, és tipikusan a karácsony várakozásával telik. Az adventi dekoráció november végétől kezdve használatos, és tipikusan adventi koszorúk alkotják a négy gyertyával, amelyek egy-egy adventi vasárnapon gyulladnak meg, míg végül az egész koszorú fényben úszik az utolsó karácsony előtti vasárnapon.

Elengedhetetlen karácsonyi dekorációk - karácsonyfák

karácsonyfa az alap karácsonyi dekoráció és a központi dísz minden otthonban. A műfenyők kiválasztásakor tarts szem előtt néhány fontos paramétert, például a méretet és a tűlevelek típusát. A műfenyők előnye, hogy több szezonon át is használhatóak, könnyen karbantarthatók, és nem okoznak rendetlenséget. Ráadásul a modern technológiákkal ma már olyan műfenyőket készítenek, amelyek megjelenésükben szinte tökéletesen képesek versenyre kelni az élő fákkal.


alza karácsony karácsonyi dekoráció - fa
Díszített karácsonyfa

alza karácsony karácsonyi dekoráció - LED fa
LED fa

alza karácsony karácsonyi dekoráció - szán
Szán

alza karácsony karácsonyi dekoráció - hóember
Hóember

A karácsonyfák is lehetnek eredeti karácsonyi dekorációk. Válassz olyan fát, amely nem zöld, hanem például fehér vagy havas hatású.

A karácsonyfa mellé elengedhetetlen a fenyőfaállvány

fenyőfaállványok elengedhetetlenek, ha élő fenyőfád van. Az állványok fontosak a stabil és biztonságos rögzítéshez. Vásárláskor gondolj a fa magasságára és tömegére is, mivel lényeges, hogy az állvány elég masszív legyen. Választhatsz öntöző rendszerrel ellátott állványt, amely hosszabb ideig frissen tartja a fát, valamint fémből, műanyagból vagy vesszőből készült díszített állványt is, amelyek különböző rögzítési módokat kínálnak. A széles választéknak köszönhetően mindig megtalálod a legjobb megoldást a fádhoz.

Karácsonyi dekorációként a díszek sem hiányozhatnak a fáról

karácsonyfa díszek elengedhetetlenek akár élő, akár mű karácsonyfát állítasz. A karácsonyi dekorációs díszek rengeteg színben, anyagban és formában elérhetőek, így minden évben új és egyedi lehet a karácsonyfád. Választhatsz klasszikus gömböket, figurákat vagy csúcsdíszeket, fából vagy szalmából készült díszeket, esetleg különféle figurákat klasszikus és modern stílusban. Vásárolhatsz kisebb és nagyobb szetteket vagy egyedi darabokat is.

Szerezz be tipikus és különleges karácsonyi dekorációkat is!

karácsonyi dekorációk kategóriája szinte mindent magában foglal, amit a karácsonyi díszítés alatt használhatsz. Nem hiányozhatnak a gyertyatartók különböző anyagokból és kivitelben. Ide tartoznak a betlehemek, amelyek tele vannak kulcsfontosságú szereplőkkel és állatokkal, akik jelen voltak Jézus születésénél, valamint a tipikus karácsonyi csillagok és girlandok, amelyek egyre népszerűbbek és nagyszerűen kiegészítik az ünnepi hangulatot. Vásárolj karácsonyi koszorúkat, lámpásokat és jégcsapokat, és a végeredmény tökéletes lesz.


alza karácsony karácsonyi dekoráció - díszek
Figurák

alza karácsony karácsonyi dekoráció - szalmadíszek
Szalmadíszek

alza karácsony karácsonyi dekoráció - adventi naptár
Adventi naptár

i

Az ablak díszítése is örömöt okoz

Az ablakok karácsonyi dekorálása is nagyszerű módja annak, hogy ünnepi hangulatot varázsolj az otthonodba. Használhatsz fényfüzéreket, dekoratív matricákat hópelyhek, hóemberek vagy rénszarvasok formájában, illetve bármilyen függő dekorációt, amit egyszerűen felakaszthatsz az ablakba. Az ablakpárkányokra tegyél gyertyatartókat vagy lámpásokat, lehetőleg elektromosakat, amelyek kellemes kiegészítő fényt nyújtanak.

A karácsonyi dekoráció nem teljes karácsonyi fények nélkül

karácsonyi fények elengedhetetlen részei a karácsonyi dekorációnak, bármilyen díszítést is készítettél. Emellett az összes többi dekoráció hatását is befolyásolhatják. A klasszikusok közé tartoznak a fényfüzérek, amelyek a karácsonyfára tekerhetők vagy az ablakokba akaszthatóak. Inkább LED fényeket válassz, amelyek hosszabb élettartamúak és kevesebb energiát fogyasztanak. Használhatsz különböző színű fényeket, színhatásokat és különböző formájú fényeket, hogy karácsonyi dekorációd egyedi legyen.

Ha a téli díszítést világítással szeretnéd kiegészíteni, ügyelj a kültéri használat során a megfelelő biztonságra és a fények ellenállóságára.

Az ajándékcsomagolás is a karácsonyi dekoráció része

Az ajándékcsomagolás is egyfajta karácsonyi dekoráció – a megfelelő csomagolásban a fa alatt az ajándékok csodásan fognak mutatni. Kifejezheted kreativitásodat, és személyre szabhatod az ajándékok csomagolását minden megajándékozottnak. Ne felejtsd el használni a megfelelő szalagot vagy masnit, amelyek kiegészítik az összhatást. Válassz minőségi papírt, amely erős és jól tartja a formáját, így könnyen dolgozhatsz vele anélkül, hogy elszakadna. Alternatív megoldásként választhatsz ajándéktáskákat is, amelyek számos kivitelben elérhetőek.

Használj adventi naptárakat, hogy a karácsonyi dekoráció tökéletes legyen

Az adventi naptárak szintén az ünnep részét képezik, és a karácsonyi dekorációval együtt tökéletes összhangot alkotnak. Nem számít, hogy gyermeknek vagy felnőttnek szólnak, mindig kiválóan használhatóak. Választhatsz naptárakat nőknek, például ékszerekkel, férfiaknak alkohollal, gyermekeknek játékokkal. További paraméterek alapján is választhatsz, mivel kaphatóak fából készült naptárak, gyertyás naptárak, teás vagy csokoládés naptárak, vagy akár egészséges naptárak is. Még a háziállatok sem maradnak ki, vásárolhatsz adventi naptárat kutyának vagy macskának is.


alza karácsony karácsonyi dekoráció - gyertyatartó
Gyertyatartó

alza karácsony karácsonyi dekoráció - betlehem
Betlehem

alza karácsony karácsonyi dekoráció - lámpás
Lámpás

Minden ételt kellemesebbé tesz az ünnepi asztali dekoráció. Élvezd a karácsonyi hangulatot, használj gyertyatartókat, asztalterítőket és apró dekorációkat is.

Mikor kezdődik a karácsonyi dekorálás?

Nem tudod, hogy mikor fogj hozzá a karácsonyi dekoráció felszereléséhez? Az időpont a kultúrától, a hagyományoktól és attól függően is eltérő lehet, hogy mikor szeretnéd ünnepi díszbe öltöztetni az otthonod. Gyakran az advent kezdetén, tehát 4 héttel karácsony előtt kezdődik a dekorálás időszaka. Van, ahol szent Miklós ünnepe után, december 6-án kezdik el a házak díszítését. A döntés, hogy mikor engeded be az ünnepi hangulatot az otthonodba, mindig rajtad áll.

i

Mikor szedjem le a karácsonyi dekorációt?

Felmerül az a kérdés is, hogy mikor kell leszedni a karácsonyi dekorációt. Hagyományosan Vízkereszt után, tehát január 6-án kerül sor erre. Egyesek egészen január végéig hagyják fenn a dekorációt, hogy minél tovább élvezhessék az ünnepet, mások pedig már az új év első napjaiban leszedik. A katolikus hagyomány szerint a karácsonyi időszak Gyertyaszentelőig, február 2-ig tart. Ahogy a dekorálás időpontja, úgy az is teljesen rajtad múlik, hogy meddig hagyod meg a karácsonyi dekorációt az otthonodban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
156 termék
H&L karácsonyi fenyőág, 37 cm, sötétbarna - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L karácsonyi fenyőág, 37 cm, sötétbarna
Karácsonyi díszítés - fenyőág, karácsonyi, vázába való, sötét kávé színű, 37 cm magas
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HAlvnv07
3 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HAlvnv06
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HAlvnv05
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HAlvnv01
3 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HAlvnv15
3 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HAlvnv14
2,0
H&L 24db karácsonyi díszek, gömbök 2,5cm, arany
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, matt és fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: üveg, ünnepi, arany színben, egy csomagban 24 db található
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALsty02
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 4 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 4
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fém, ünnepi, arany színben
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk36
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, růžová, varianta 7 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, růžová, varianta 7
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fém, ünnepi, rozé színben
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk31
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 3 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 3
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fém, ünnepi, arany színben
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk35
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 2 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 2
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fém, ünnepi, arany színben
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk34
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 1 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, zlatá, varianta 1
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fém, ünnepi, arany színben
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk33
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, růžová, varianta 8 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Závěsná ozdoba korálky a peříčka, růžová, varianta 8
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fém, ünnepi, rozé színben
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk32
H&L Vánoční ozdoba koule lesklá 8cm, bílá s červenou, jeřabina větev
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: üveg, ünnepi, fehér és piros színben
2 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk19
H&L Vánoční ozdoba koule lesklá 8cm, tmavěrůžová - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Vánoční ozdoba koule lesklá 8cm, tmavěrůžová
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: műanyag, ünnepi, rozé színben
1 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk23
H&L Vánoční ozdoba koule lesklá 8cm, světlerůžová - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Vánoční ozdoba koule lesklá 8cm, světlerůžová
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: műanyag, ünnepi, piros és rozé színben
1 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk22
H&L Vánoční ozdoba koule 8cm, bílá slámová hvězda - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Vánoční ozdoba koule 8cm, bílá slámová hvězda
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: műanyag, ünnepi, bézs és fehér színben
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk14
H&L karácsonyi díszgömb 8cm, fehér szalma hópehely - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L karácsonyi díszgömb 8cm, fehér szalma hópehely
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: műanyag, ünnepi, bézs és fehér színben
1 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk15
H&L karácsonyi díszgömb 8cm, fehér szalma fa - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L karácsonyi díszgömb 8cm, fehér szalma fa
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: műanyag, ünnepi, bézs és fehér színben
1 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk16
H&L Vánoční hvězdička, bílá - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Vánoční hvězdička, bílá
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fa, ünnepi, fehér színben
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk04
H&L Vánoční ozdoba koule 10cm, bílá s krajkovým motivem, varianta 3 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Vánoční ozdoba koule 10cm, bílá s krajkovým motivem, varianta 3
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: üveg, ünnepi, fehér színben
3 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk08
H&L Vánoční ozdoba koule 10cm, bílá s krajkovým motivem, varianta 2 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Vánoční ozdoba koule 10cm, bílá s krajkovým motivem, varianta 2
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: üveg, ünnepi, fehér színben
3 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk07
H&L Vánoční ozdoba koule 10cm, bílá s krajkovým motivem, varianta 1 - Karácsonyi díszítés Típusok
H&L Vánoční ozdoba koule 10cm, bílá s krajkovým motivem, varianta 1
Karácsonyi díszítés - gömb formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: üveg, ünnepi, fehér színben
3 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk06
H&L Vánoční vločka, červená
Karácsonyi díszítés - fényes felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: fa, ünnepi, piros színben
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HALbnk03

Alza karácsony

Alza karácsony

A Alza karácsony kategóriában összesen 156 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ