Kerti bútorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kert vagy a szabadtéri terasz egész évben a pihenés és a szórakozás helyszíne. Ezért nem hiányozhatnak a tartós, de mindenekelőtt kényelmes kerti bútorok. Milyen típusú kerti bútor található a kínálatunkban? A könnyebb áttekinthetőség érdekében készítettünk egy praktikus információkat tartalmazó leírást. Olvass tovább.

Tovább

Kerti bútorok típusai

A kerti bútor számos különböző anyagból és kialakításban kapható. Kínálatunkban megtalálhatóak a fából készült kerti bútorok, a különleges kerti rattan bútorok, de a fémből vagy műanyagból készült bútorok is.

  • A kerti székek és fotelek ergonomikus formával rendelkeznek, hogy kényelmes ülőhelyet biztosítsanak. Emellett könnyen összecsukhatók és tárolhatók.
  • A kerti asztalok leginkább kültéri használatra alkalmasak. Megmunkálásuk ellenállóvá teszi őket a napfénynek és az időjárás viszontagságainak.
  • A kerti padok kiegészíthetnek más kerti bútorokat, vagy önmagukban is használhatók. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.
  • A nyugágyak nemcsak a kertben, hanem a medence vagy a tenger mellett is használhatók. A nyugágyak egyes típusai összecsukhatók és könnyen tárolhatók.
  • A kerti bútor szettek nagyszerűek kerti ülőalkalmatosságként, de az erkélyen vagy kempingeléskor is jól jönnek.

Kiegészítők a kertbe

Szerezz be a kerti bútorok mellé egyéb kiegészítőket, amelyek tökéletesen illeszkednek a kertedbe, és olyan helyet teremtenek, ahol mindenki megtalálja az ideális helyet.

  • A napernyő stabil, szélálló talppal kell, hogy rendelkezzen. A választáskor azonban a napernyő alakját és a konstrukció típusát is nézd meg.
  • A kerti pavilon kiválasztása a konstrukció alapján ajánlott, hogy az időjárásálló legyen. A nap- és eső elleni védelem a kerti pavilonok fontos jellemzője.
  • A kerti hintaágy nemcsak kialakításában, hanem teherbírásában és felakasztási lehetőségeiben is különbözik egymástól. Egyes kerti hinták a nap ellen is védelmet nyújtanak.
  • A kiegészítők közé tartoznak az ülőpárnák, a székhuzatok, valamint a kerti bútorok és a kőburkolat védelmére szolgáló termékek.

Tároló dobozok és kerti tárolók a kertben

A kertedbe szánt dizájnos és praktikus tárolási megoldások lehetővé teszik a kerti kellékek és faanyagok gyors és hatékony tárolását.

  • A kerti tárolódobozok takarók, székhuzatok és egyéb kerti kellékek tárolására szolgálnak. A nagy tárolóhely mellett a tároló dobozok ülőalkalmatosságként is használhatók.
  • A tűzifa tároló akkor tesz jó szolgálatot, ha a kertedben kandalló van, és gyakran fűtesz fával, a tűzifa tároló egész évben szárazon tarthatja a tűzifát. Nem igényel rendszeres karbantartást, és hosszú élettartammal rendelkezik.

Kerti bútorok anyagai: választási lehetőségek és előnyök

A kerti bútorok anyaga kulcsfontosságú szerepet játszik tartósságukban, karbantartási igényükben és megjelenésükben. Ismerd meg a leggyakrabban használt anyagokat, mint a fa, fém, műanyag, rattan, és tudd meg, melyik illik legjobban a kertedbe. Alább részletesebben olvashatsz az egyes anyagok előnyeiről és hátrányairól.

Fából készült kerti bútor - természetesség és tartósság

A fa kerti bútor természetes szépséget és melegséget kölcsönöz a kertednek. Általában keményfából, például teakból vagy akácból készül, mely rendkívül tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ez a bútor könnyen újrafesthető vagy lakkozható, így hosszú távon megőrizheti esztétikai értékét. Fontos azonban a rendszeres karbantartása, például olajozás vagy festés formájában, hogy védelmet nyújtson az időjárás viszontagságai ellen. A fa kerti bútor ideális választás azoknak, akik szeretik a természetes anyagokat és hajlandóak gondoskodni róla.

  • Természetes és meleg hangulatot kölcsönöznek a kertnek.
  • Keményfából készült és rendkívül tartós.
  • Könnyen újrafesthető vagy lakkozható az esztétikai frissítés érdekében.
  • Rendszeres karbantartást igényel, mint például az olajozás vagy a festés.
  • Nagyobb a súlya és nehezebben mozgatható.
  • A minőségi keményfából készült darabok drágábbak.

Rattan kerti bútor - stílus ás könnyedtség

A kerti rattan bútor elegáns megjelenést kölcsönöz a kertednek. Általában műrattanból vagy természetes rattanból készül, ami könnyű és időjárásálló anyag. Ez a bútor könnyen tisztítható és általában könnyen mozgatható. Fontos azonban, hogy a hosszabb élettartam érdekében ne legyen kitéve hosszú távon közvetlen napsütésnek és nedvességnek, mivel ezek ronthatják az anyag állapotát. A kerti rattan bútor ideális választás azoknak, akik modern, könnyed kerti berendezéseket keresnek.

  • Stílusos és könnyed kialakítás.
  • Időjárásálló és könnyen tisztítható anyag.
  • Könnyen mozgatható a kertben.
  • Hosszú távon érzékeny lehet a közvetlen napsütésre és nedvességre.
  • Nem mindig olyan tartós, mint a keményfa vagy a fém kerti bútorok.
  • Magasabb áruk lehet a minőségi változatoknak.

Fémből készült kerti bútor - modern stílus és tartósság

A fémből készült kerti bútor a kert elegáns és modern kiegészítője. Általában alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készül, melyek könnyű és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ez a kerti bútor nemcsak stílusos, hanem könnyen tisztítható is. Fontos figyelembe venned, hogy hosszabb távon a fém kerti bútorok hajlamosak lehetnek meleg időben felmelegedni, míg hidegebb időjárásban hűvösek lehetnek. A fémből készült kerti bútorok megfelelő azoknak, akik a akik a modern megjelenést és a tartósságot keresik kertjükbe.

  • Modern és stílusos megjelenése elegáns környezetet teremt a kertben.
  • Ellenáll az esőnek és a napsütésnek egyaránt.
  • Könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.
  • Forró időben felmelegedhet, ami kellemetlenné teheti a használatát.
  • Hidegebb időjárásban lehűl az anyag, így kellemetlen lehet rajta az ülés.
  • A minőségi fém kerti bútor ára magasabb.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
469 termék
TEXIM Gigi Kerti szék + ülőpárna
Kerti szék - párnázott, konstrukció anyaga acél, ülés/támla anyaga műrattan,, terhelhetősége 110 kg, mérete 52,5 × 45,5 × 84,5 cm (H × Sz × Ma), fekete kivitel
16 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: TEX011
TEXIM EDLAND kerti szék
Kerti fotel - konstrukció anyaga acél, ülés/támla anyaga műrattan,, terhelhetősége 150 kg, mérete 82,5 × 84 × 98 cm (H × Sz × Ma), természetes kivitel
49 790 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: TEX007
Doppler kerti nyugágy PESARO antracit
Kerti nyugágy - konstrukció anyaga acél, ülés/támla anyaga textil, mérete 190 × 56 × 34 cm (H × Sz × Ma), antracit kivitel, terhelhetősége 120 kg
73 590 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: DOPP204
DOPPLER Kerti pad EXPERT PLUS, 2 személyes
Kerti pad - konstrukció anyaga alumínium, ülés/támla anyaga textilene, mérete: 62 × 110 × 92 cm (h × sz × m)
76 890 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: DOPP202
MEGAPLAST SMART műanyag, AL láb, türkiz
Kerti szék - konstrukció anyaga alumínium, ülés/támla anyaga műanyag, terhelhetősége 130 kg, mérete 54 × 57 × 83 cm (H × Sz × Ma), türkiz kivitel
10 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: METnab009
MEGAPLAST SMART műanyag, AL láb, narancsszínű
Kerti szék - konstrukció anyaga alumínium, ülés/támla anyaga műanyag, terhelhetősége 130 kg, mérete 54 × 57 × 83 cm (H × Sz × Ma), narancssárga kivitel
10 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: METnab007
MEGAPLAST VIVA 72×72×72 cm, AL lábak, zöld
Kerti asztal - asztallap anyaga műanyag,, négyzet alakú, zöld kivitel, mérete 72 × 72 × 72 cm (H × Sz × Ma)
21 590 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: METnab066
5,0
TEXIM, szett LUNGI 2+1
Kerti bútor - kerti bútor szett, barna színű, székek száma: 2, padok száma: 0, asztal formája: négyzet, fa fajtája akác
34 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX187
5,0
TEXIM ROMA - teak, 150cm
Kerti pad - konstrukció anyaga fa, ülés/támla anyaga fa, fa fajtája Teak, karfák, mérete: 64 × 150 × 91 cm (h × sz × m)
110 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX042
Doppler Active Napernyő 370 D-840 antracit
Napernyő - kör alakú, átmérője 3,7 m, magassága 2,1 m, alaphoz rögzítendő, állítható magasságú, kurblis nyitómechanizmus, hajlítható csukló a csomag része, ezüst fém konstrukció és szürke poliészter ponyva, tömege 30 kg
245 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DOPP213
4,3 18×
La Proromance Folding Chair T10B
Kerti szék - összecsukható, porszórt acélszerkezet, tartós szövetből (textilen) készült töltőanyag, teherbírás 120 kg-ig, kültéri és beltéri használatra, méretek: 46 × 54 × 86 cm, összecsukva 55 × 8,5 × 103 cm, súly 3 kg
12 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: LPRGT22
4,7
La Proromance Bistro Chair R03
Kerti szék - egymásra rakható, porszórt acélszerkezet, PE szövés rattan utánzat fromájában, teherbírás 160 kg-ig, kültéri és beltéri használatra, méretek: 58 × 51,5 × 74 cm, súly 3 kg
11 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: LPRGT24
4,5
BONAMI Timpana Milo kerti fotel
Kerti szék - anyaga: fém, terhelhetősége 120 kg, mérete: 68×56×94 cm
44 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BONAMI003
TEXIM VIET összecsukható kerti asztal, akác
Kerti asztal - napernyő tartó nyílással, asztallap anyaga fa, fa fajtája akác, ovális alakú, barna kivitel, mérete 200 × 100 × 74 cm (H × Sz × Ma)
94 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX218
TEXIM Faisal Összecsukható kerti asztal, teakfa, 240 cm
Kerti asztal - napernyő tartó nyílással, asztallap anyaga fa, fa fajtája teak, ovális alakú, barna kivitel, mérete 240 × 100 × 75 cm (H × Sz × Ma)
173 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX057
TEXIM Kerti fotel EDY, teakfa
Kerti fotel - dönthető, konstrukció anyaga fa, ülés/támla anyaga fa, fa fajtája teak, terhelhetősége 130 kg, mérete 64 × 61 × 109 cm (H × Sz × Ma), barna kivitel
71 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX053
Doppler Alu Wood AX Napernyő 220x300 D-840 antracit
Napernyő - téglalap alakú, mérete 2 × 3 × 2,2 m (Ma×Sz×Mé), alaphoz rögzítendő, dönthető és összecsukható, kurblis nyitómechanizmus, hajlítható csukló a csomag része, barna fém konstrukció és szürke poliészter ponyva, tömege 23 kg
210 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DOPP216
Doppler Active Napernyő 320 terrakotta
Napernyő - kör alakú, átmérője 3 m, magassága 2,05 m, alaphoz rögzítendő, állítható magasságú, kurblis nyitómechanizmus, hajlítható csukló a csomag része, ezüst fém konstrukció és narancssárga poliészter ponyva, tömege 6 kg
70 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DOPP235
31 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX117
TEXIM, rattan, BALI PREMIUM
Kerti pad - konstrukció anyaga acél, ülés/támla anyaga műrattan, karfák, mérete: 116 × 59 × 85 cm (h × sz × m)
66 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX116
TEXIM ROCCO SOFA Kerti bútor szett
Kerti bútor - kerti bútor szett, homok színű, székek száma: 2, padok száma: 1, asztal formája: téglalap, mérete: 85 cm × 41,5 cm × 39 cm, szett anyaga műrattan, asztallap anyaga műanyag, ülés/támla anyaga műrattan, ülés anyaga műrattan
126 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX014
TEXIM Kerti tároló láda I., teakfa 100 cm
Kerti tároló doboz - fa, UV-álló és ellenáll az időjárási viszonyoknak, fedél a csomag része, mérete 60 × 100 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel, tömege 32000 g
158 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEX060
RAUL Kerti fotel, rattan, 2 db a csomagban
Kerti fotel - dönthető, fotelek száma 2, konstrukció anyaga alumínium, ülés/támla anyaga műrattan, terhelhetősége 100 kg, mérete 56 × 68 × 107 cm (H × Sz × Ma), fekete kivitel - 27 495 Ft/db
54 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DESILI024a
1,0
FIELDMANN Kerti asztal FDZN 5055
Kerti asztal - asztallap anyaga üveg,, téglalap alakú, antracit kivitel, mérete 150 × 90 × 73 cm (H × Sz × Ma)
57 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: FIELD229

Kerti bútorok

Kerti bútorok

A Kerti bútorok kategóriában összesen 469 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti bútorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti bútorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti bútorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti bútorok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ