Szerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Szerszámokra időről időre minden háztartásban szükség van a kisebb javításokhoz, barkácsmunkákhoz vagy felújításhoz. A különféle szerszám típusokat hasznosítják a kézművesek és a szakemberek is, mint például vízvezeték-szerelők, villanyszerelők, kőművesek vagy ácsok. Nem tudod, milyen szerszám lesz a megfelelő a következő projekted során? Nézd meg, hogy milyen eszközöket kínálunk és melyik szerszám mire használható. Olvass tovább!

Tovább

A kézi vagy az elektromos szerszám a megfelelő választás?

Először döntsd el, hogy kézi vagy elektromos szerszám típusra lesz-e szükséged. Ez attól függ, hogy mennyi és milyen nehéz munkát kell elvégezned.

Kézi szerszámok – türelmesen és precízen

A kézi szerszámok alkalmasak az egyszerűbb vagy abszolút pontosságot igénylő munkákhoz. Kiválóan használhatók barkácsprojektekhez, alkalmi javításokhoz, bútorok összeszereléséhez és egyéb könnyebb munkákhoz.

i

Nálunk mindenféle kézi szerszám közül választhatsz, mint például fogók, szerelőkulcsok, csavarhúzók, satu, kalapácsok, lemezvágó ollók, vésők vagy kézi gázégők.

Az elektromos szerszámok segítenek a nehéz és hosszú projektekben

Az elektromos szerszám hasznos, ha nehezebb projekten vagy javításon dolgozol, esetleg akkor is, ha például hivatásos szerelő vagy, aki egész nap csavarokat húz meg vagy fúr.

i

Akkumulátoros szerszámok – szabadulj meg a kábelektől és a konnektoroktól

Az akkumulátoros szerszámok ugyanúgy elektromos energiával működnek, mint a hagyományos elektromos szerszámok, de itt az energiaforrás egy akkumulátor. Ennek köszönhetően az ilyen szerszám típusok bárhol használhatóak, függetlenül az elektromos hálózat jelenlététől, és nem zavarnak a kényelmetlen kábelek sem.

Milyen más gyakran használt szerszámok találhatóak a boltunkban?

Kínálatunkban számos más népszerű szerszám is megtalálható, csak válaszd ki a megfelelőt!

A gyalu a faelemek egyengetésére és tisztítására alkalmas kézi szerszám

A gyaluk segítségével egyengetheted, barázdálhatod, tisztíthatod vagy lekerekítheted a fa táblák, gerendák vagy rönkök éleit. Kézi és elektromos szerszám változatok is kaphatók. Választhatod a hagyományos fa gyalut is.

Ütvecsavarozók – alapvető szerszámok nem csak építkezéshez

Az ütvecsavarozók az építkezéseken, felújításoknál, stb. alapvető munkaeszközök. Lehetővé teszik a csavarok gyors és egyszerű meghúzását vagy kilazítását.

Pákák és forrasztópákák – nem csak az elektronikai szakemberek szerszám típusa

A forrasztók főleg az elektronika és elektrotechnika területén használatosak. A barkácsolók és a profi szakemberek is használják különböző elektromos eszközök alkatrészeinek összekapcsolására. A pákák különféle fém vagy műanyag alkatrészek (csövek, traverzek stb.) összekapcsolására is alkalmasak.

Tűzőgépek és szögbelövők – szerszámok, amelyek a fegyverekre emlékeztetnek

A tűzőgépek és szögbelövők fémből készült kapcsokat vagy szögeket lőnek ki, és kiválóak fa táblák vagy takarófóliák gyors rögzítésére stb. Használatuk során nagyon óvatosnak kell lenni.

A tűzőgépek és szögbelövő szerszámok használata közben legyél óvatos, és viselj védőfelszerelést, például védősisakot vagy kesztyűt.

Hőlégfúvók – professzionális szerszámok a felületek tisztítására

A hőlégfúvók profi megoldást kínálnak a régi festékek és lakkok eltávolítására. Könnyedén megtisztíthatók velük a ragasztott kötések, matricák vagy ragasztószalagok is leszedhetőek.

Ragasztópisztolyok – elektromos szerszámok barkácsolók számára

A ragasztópisztolyok talán a legnépszerűbb elektromos szerszámok a barkácsolók körében. Minden barkácsműhelyben vagy iskolai kreatív sarokban megtalálhatók. Kiválóan alkalmasak különféle anyagok, például papír, műanyag vagy fa összeragasztására. Könnyedén készíthetsz velük kreatív dekorációkat és egyéb praktikus tárgyakat, díszeket is.

Festékszóró pisztolyok, amelyekkel gyorsan festheted ki a falakat

A festékszóró pisztolyok a festék, a lakk vagy egyéb speciális bevonat felvitele során időt takarítanak meg a festésénél és kezelésénél. Egy ilyen szerszám használható autó lakkozáshoz is.

A gázégők a kertedben is hasznosak lehetnek

A gázégők közismertek az aszfaltcsíkok hegesztése során, de fóliák zsugorítására vagy beton szárítására is használhatóak. Tudtad, hogy penészt vagy gyomot is kiégethetsz velük a kertedben?

i

A gázégők működtetéséhez ne felejtsd el biztosítani a gázpalackokat vagy egyéb további kiegészítőket, amelyek megkönnyítik használatukat.

Marógépek a maráshoz, horonymaráshoz vagy élezéshez

A marógépek fák vagy akár fémek megmunkálására szolgáló elektromos szerszámok. Képesek marni, horonymarni vagy megmunkálni. Különösen kedvelt szerszám típus az asztalosok és mindazok körében, akik fával dolgoznak.

Hegesztőgépek – szerszámok az ultra erős kötésekhez

A hegesztőgépek fém alkatrészek (csövek, traverzek stb.) összekapcsolására szolgálnak. Erős hegesztési varratokat képesek létrehozni, amelyek tartósak. Választhatsz polifúziós, inverteres vagy CO2 modelleket.

Elektromos lemezvágó ollók

Az elektromos lemezvágó ollók könnyedén elbánnak a vékonyabb és a vastagabb lemezlapokkal is. Lehetővé teszik azok szabadon történő vágását nagy erőfeszítés nélkül. A lemezvágó ollókat nemcsak kézművesek és barkácsolók használják, hanem például a tűzoltók is.

Szerszámok nőknek

A szerszámok nőknek olyan készletekben kaphatók, amelyek tartalmazzák a leggyakrabban használt eszközöket. Az egész készlet gyakran színben is igazodik a nőkhöz, hogy a kemény szerelő- és barkácsvilágban ne felejtsék el nőiességüket.

i

Spórolni akarsz, és nem szeretnél túl sokat költeni csavarhúzókra, imbuszkulcsokra stb? Nézd meg az olcsó szerszámok kategóriánkat, ahol kedvezményes áron találhatsz kiváló termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 920 termék
AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Morzsaporszívó - 20 V, porzsák nélküli, műanyag test, 500 ml-es portartály, cserélhető porszűrő, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, szívóteljesítmény: 3,8 kPa, szénkefés motor, kiömlésgátló zárlap, a csomagban: porszűrő, rövid szívófej, hosszú szívófej, padlószívófej, keskenyített feltét és kefés feltét, méretek: 53,5 × 8,5 × 14 cm, tömeg: 1,2 kg, 2 Ah kapacitású akku a csomagban, töltő a csomagban, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
28 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNATPT026
AlzaTools CCS20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Körfűrész - 20 V, 165 × 20 mm × 1,6 mm átmérőjű tárcsákhoz, fogak száma 24, max. fordulatszám 4200 rpm, egy irányító lézerrel, 2. lézerosztály, vágási mélység 51 mm 90°-ban/37 mm 45°-ban, karbon típusú motor, tömege 2,3 kg, mellékelt vezetősín és a penge meglazításához szükséges kulcs + 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 2,4 A töltő, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis
Szuper ár
39 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNATPT013
AlzaTools CHD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Akkus fúró - ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es tokmány, 2 sebességgel: 0 - 440 vagy 0 - 1650 fordulat/perc, 2 ütési frekvencia: 0 - 7040 bpm vagy 0 - 26400 bpm, max. forgatónyomaték 50 Nm, forgatónyomaték beállítása 20+1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,5 kg, 6 fúrószár és 6 bit + bittartó, oldalsó fogantyú, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska+ 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 2,4 A töltő, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis
Szuper ár
30 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNATPT002
4,0
BOSCH AdvancedRecip 18 (1x2,5 Ah)
Szablyafűrész - akkus, 2,5 Ah kapacitású akkumulátor (az akkumulátor tartozék), 3100 fordulat/perc, max. vágási mélysége fába 100 mm, maximum vágási mélysége fémbe 20 mm, fordulatszám szabályozás, a lapok gyors cseréje és gyorsbefogó tokmány, tömege 2,5 kg, fűrészlap és töltő mellékelve
57 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOCh0376
4,4 24×
BOSCH PFS 2000
Festékszóró - elektromos, 0,8 l-es, felviteli sebesség egészen 1,5 m²/perc, 440 W teljesítmény
36 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC153e
AlzaTools PRO CBHD20V Brushless + töltő 3,5 A + 2× akkumulátor 4 Ah
Akkus fúró - 20 V, az acél tokmány befogóképessége: 2 - 13 mm, arretálással, 2 sebességfokozat: 0 - 500 vagy 0 - 2000 fordulat/perc, 2 ütésszám-beállítás: 0 - 7500 vagy 0 - 30000 ütés/perc, maximális forgatónyomaték: 60 Nm, állítható forgatónyomaték: 21+1, kétirányú forgásirány, LED világítás, szénkefe nélküli motor, tömege: 1,2 kg, a csomagban mellékelve: 8 fúrószár és 8 bit + bittartó, fém övkampó és tárolókoffer + 2× akkumulátor 20 V, 4 Ah kapacitás és töltő 3,5 A, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
65 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNATPT003c
4,4
Bosch UniversalGrassCut 18V-260 (1x2,0 Ah)
Szegélynyíró - akkus, akkumulátor kapacitása 2 Ah, töltési idő 120 perc, akkumulátor a csomag része, 260 mm-es vágási szélesség, ergonomikus markolat fogantyú formában, automatikus damilhosszabbítás, tömege 2,7 kg
61 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOCh0464
5,0
Einhell GE-CH 36/65 Li-Solo Akkus sövényvágó
Sövényvágó - akkumulátoros, rúdhossz 720 mm, maximális vágási átmérő 260 mm, pengeköz 30 mm,, tömege 4 kg, forgatható markolat, akkumulátor nélkül, akkumulátor feszültsége 18 V
59 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: BOF326
5,0
Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500 0.600.8C1. F01 akku nélkül
Szegélynyíró - akkus, mellékelt akkumulátor nélkül, 260 mm-es vágási szélesség, markolat fogantyú formában, tömege 2 kg
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 34 090 Ft
39 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOCh0854
5,0
RALT 3040 készlet - szegélyvágó 40 V-os motorral + 2Ah akkumulátor + 40 V-os töltő
Szegélynyíró - akkus, akkumulátor kapacitása 2 Ah, működési idő 27 perc, akkumulátor a csomag része, 300 mm-es vágási szélesség, tömege 3,1 kg
Szuper ár
60 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GARPL99
4,0 22×
186 részes szerszámkoffer, ALU PREMIUM
Szerszámkészlet - 186 szerszámmal, a szerszámok anyaga króm-vanádium acél, 4 szerszámos tálca, teleszkópos nyél, 37x52x20cm-es kerekek
Leárazás -19 %
39 390 Ft 48 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR2553
4,9 28×
Einhell TE-CD 18/40 Li-i +64 (2x 2,0 Ah)
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas panelbe, betonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, maximum fordulatszáma 1800 ford/perc, max. forgatónyomatéka 40 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,7 kg
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF214
4,0
Fieldmann FDV 211050-E
Ütvefúró - 1050 W, 1050 ford/perc fordulatszám, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm,
28 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ403p
Bosch GSR 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit készlet - Akkus fúró Típusok
4,9 21×
Bosch GSR 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit készlet
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,82 kg
41 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a13
4,8
RIWALL PRO RECS 2440
Láncfűrész - elektromos, teljesítmény 2,4 kW, 40 cm rúdhossz, láncosztás 3/8", tömege 4,5 kg
38 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GAR1312a1
4,1 91×
Compass AL KRAFT SUITE (186 db-os)
Szerszámkészlet - praktikus alumínium bőrönd, 186 db kiváló minőségű szerszám, 4 szintes, teleszkópos fogantyúval és kerekekkel, különböző fogókat, csavarhúzókat, racsnis kulcsot, kalapácsot, vízmértéket, oldalsó és imbuszkulcsot tartalmaz, alapvető kötőelemeket és sokféle kiegészítő eszközt, amelyek alkalmasak otthoni használatra, garázsban vagy utazáskor, mérete: 36x51x20cm
Leárazás -8 %
32 790 Ft 35 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR826
4,9 15×
BOSCH GBH 240
Fúrókalapács - teljesítmény 790 W, SDS Plus szorító, maximális fordulatszám 930 ford/perc, 4200 leütés/perc, ütési energia 2,7 J, tömege 2,8 kg
48 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10d3
4,7 14×
Fieldmann FDB 202201-E
Sarokcsiszoló - teljesítménye 2200 W, 230 mm tárcsaátmérő, maximális fordulatszáma 6000 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tömege 5700 g, védőtok a csomagban
23 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ005e
22 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: BOF248
5,0
Bosch Uneo Maxx 18 Li (akkumulátor nélkül)
Fúrókalapács - pneumatikus leütés, maximális fordulatszám 900 ford/perc, 5000 leütés/perc, ütési energia 0,6 J, tömege 2 kg
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 34 090 Ft
37 390 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: BOCh0304
4,5
Gardena SmallCut 23/18V P4A
Szegélynyíró - akkus, akkumulátor kapacitása 2 Ah, működési idő 40 perc, akkumulátor a csomag része, 230 mm-es vágási szélesség, ergonomikus markolat fogantyú formában, tömege 2 kg
47 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GARD709
5,0
Gardena TCS 20 / 18 V P4A akkumulátor nélkül
Ágvágó fűrész - akkumulátoros, rúdhossz 20 cm, teleszkópos nyél max. hossza 400 mm, teleszkópikus nyél és vállon át , tömege 3,1 kg, lap és lánc a csomag része
57 490 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: GARD497
4,6
Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, Li-Solo akkumulátor, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, vezérlés a készüléken, puhított kerekek, mérete 77,5 × 27,3 × 17,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,05 kg, fali tartó a csomag része, fekete és piros kivitel
48 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOF333
4,6 63×
Fieldmann FZN 4102-AT
Fűnyíró olló - akkumulátoros, teleszkópos nyél, penge hossza 11 cm, vágószélesség 8 cm a csomagban cserjeformázó, akkumulátor feszültsége 3,6 V, működési idő 30 perc, tömege 1000 g
13 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOJ103b2

Szerszámok

Szerszámok

A Szerszámok kategóriában összesen 3920 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szerszámok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ