Szivattyúk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szállítási magasság
0,01 m
148 m
-
Max. merülési mélység
0 m
100 m
-
Tágulási tartály térfogata
0 l
50 l
-
Smart
Igen
(5)
Nem
(107)
Áramlás
180 l/h
66000 l/h
-
Teljesítmény
8 W
4800 W
-
Szűrés

Ha a kerted rendszeres öntözést igényel, vagy ha csak szeretnéd megkönnyíteni a kútból való vízvételezést, ebben az esetben egy szivattyú egy nagyon praktikus eszköz lesz a számodra. Azonban szivattyúk számos különböző típusa létezik, amelyek között nehéz lehet eligazodni. Ha a szivattyú vásárlása során tanácsra van szükséged, akkor mindenképp olvass tovább, és az alábbi sorokban megkaphatod a szükséges információkat.

Tovább

A szivattyú egyaránt hasznos eszköz a háztartásokban és az üzemekben is

A szivattyú használata elengedhetetlen mindazok számára, akiknek vizet kell szállítaniuk A pontból B pontba, gyakran nagyobb szintkülönbséggel. Régebben erre a célra kézi pumpákat használtak, de napjainkban ezek az elavult eszközök már nem elég hatékonyak. A szivattyúk leggyakrabban elektromos árammal működnek, ami biztosítja a hatékony teljesítményt és a megbízhatóságot. A választás során azonban figyelmet kell fordítanod néhány fontos paraméterre, amelyekben az egyes szivattyúk különbözhetnek.

A különféle szivattyú típusok a működési mechanizmusuk szerint

Bár a szivattyúkat elektromos energia hajtja, nem mindegyik működik ugyanúgy. A boltokban számos specifikus kivitelű modell kapható, amelyek különböző módon képesek vizet szivattyúzni. Egyesek ipari használatra, míg mások otthoni használatra készültek.

  • Búvárszivattyúk: alkalmasak mélyebb vízbe merítésre, ahonnan vizet szívnak fel. Kiválóan használhatók kutak, pincék vagy medencék esetében.
  • Kerti szivattyúk: csak 8 m mélységig képesek vizet szivattyúzni. Ezért inkább nagyobb felületi területekhez alkalmasak.
  • Napelemes szivattyúk: alacsony teljesítményt nyújtanak a napenergia révén, de például kültéri kis szökőkutakhoz hasznosak lehetnek.
  • Nyomószivattyúk: kiválóan alkalmasak például kertek öntözésére, mivel képesek kútból, talajvízből vagy esővíztartályból vizet szivattyúzni.
  • Házi vízművek: hatékonyan biztosítják a használati vagy ivóvízellátást a kútból. Ezért ideálisak inkább az otthoni használatra.

i

Mit jelent az, hogy egy szivattyú önfelszívó?

Ha a választás során találkozol az önfelszívó szivattyú kifejezéssel, akkor jó, ha tudod, hogy ez egy speciális típusú felületi szivattyút jelent. Ez a típus képes vizet felszívni anélkül, hogy a csövet előzetesen vízzel kellene feltölteni. A szívóerőnek köszönhetően elegendő csak magát a szivattyút „feltölteni”.

Milyen célra használható a szivattyú?

A szivattyúk felhasználási cél szerint is csoportosíthatóak. Leggyakrabban konkrét tevékenységekhez használják őket, de néha a szivattyúk az alapján is osztályozothatóak, hogy milyen típusú folyadékot lehet velük szivattyúzni. Egyes szivattyúk ugyanis nem képesek a szennyezett víz kezelésére. Választáskor ezt is vedd figyelembe.

  • Tisztavíz szivattyúk: olyan szivattyúk, amelyek mechanizmusa csak ivóvízre van tervezve. A szennyeződések jelenléte károsíthatja a szivattyút.
  • Iszapszivattyúk: ezek a típusok megbízhatóan átszivattyúzzák a szennyezett vizet is. Használhatók például a pincében álló víz kiszivattyúzására.
  • Gázolaj szivattyúk: valószínűleg kulcsfontosságú az egyéb folyadékok kiszivattyúzása is. Vásárolhatsz például olaj szivattyút, üzemanyag- vagy egyéb kenőanyag szivattyú típust is.
  • Kerti szivattyúk: ideálisak az otthoni használatra. Használhatók például kútból vagy más víztárolóból történő víz kiszivattyúzására.
  • Univerzális szivattyúk: nem konkrét tevékenységhez készültek. Leggyakrabban otthoni vagy kerti használatra alkalmazzák őket.
  • Hordószivattyúk: megbízható öntözést biztosítanak a kertben, például hordóból vagy más tartályból származó víz szivattyúzásával.
  • Szökőkút szivattyúk: szökőkutakban használhatók, ahol a víz folyamatosan kering.

Mi alapján válassz a szivattyúk közül?

Lehetséges, hogy számos olyan paraméterrel találkozol a választás során, amelyekben a szivattyúk különbözhetnek. Minden vásárlónak más prioritásai lehetnek. Azonban vannak olyan paraméterek és tulajdonságok, amelyek annyira jellemzőek a szivattyúk egyes típusaira, hogy szinte mindenki nagy figyelmet fordít rájuk. Ilyenek például az áramlás, a teljesítmény vagy a nyomás.

  • Áramlás: megadja, hogy mennyi vizet képes a szivattyú elszívni. Liter per óra mértékegységben adják meg. A boltokban olyan szivattyúkat találhatsz, amelyek áramlása 150-től 80 000 l/h-ig terjed.
  • Teljesítmény: a szivattyú energiaigényét jelzi. Ez körülbelül 2 és 5 000 W között mozoghat.
  • Nyomás: az az erő, amellyel a szivattyú „nyomja” a vizet a kívánt magasságba. A nagyobb teljesítményű szivattyúk akár 15 bárt is képesek produkálni.
  • Tömeg: kulcsfontosságú a legtöbb háztartási vagy ipari eszköznél. Ha szivattyút szeretnél szállítani, különösen nagy figyelmet fordíts erre a paraméterre.
  • Csatlakozó átmérője: a cső csatlakoztatásához szükséges átmérő. A legtöbbet a kerti tömlők kategóriában találod.

Figyelj ezekre a specifikus szivattyú kifejezésekre is

Néhány speciális kifejezés annyira specifikus lehet a szivattyúk számára, hogy más termékeknél nem találod meg őket. Ez azonban semmit sem változtat a fontosságukon, mivel néha valóban ezek az adatok számítanak. A szivattyú megvásárlása előtt javasoljuk, hogy pontosan határozd meg a használati feltételeket, és ezek alapján válassz.

  • Szállítási magasság: az a maximális magasság, amelyre a szivattyú képes vizet szállítani.
  • Merülési mélység: a maximális mélységet jelzi, amelyben a szivattyú működés közben merülhet.
  • Önfelszívó mélység: egy teljesen más adat, mivel azt jelzi, hogy milyen mélységig nem veszítik el az önfelszívó tulajdonságaikat az ilyen típusú szivattyúk.
  • Úszókapcsoló: a vízszint függvényében automatikusan be- vagy kikapcsolja a szivattyút. Bizonyos esetekben a szivattyút már ezzel a funkcióval együtt szállítják.

i

Napjainkban SMART szivattyút is vásárolhatsz

A modern technológiák ma már szinte minden termék részei, így ez alól a szivattyú sem kivétel. Egyes verziókat ezért SMART-nak nevezünk, ami azt jelenti, hogy távolról is vezérelhetők. Ez történhet mobiltelefonnal vagy a gyártó által biztosított specifikus eszközzel.

További fontos paraméterek, amelyek a szivattyúk esetében szóba kerülhetnek

Ha valóban alaposan szeretnél körülnézni a szivattyúk közt, akkor jó, ha tudod, hogy ezek az eszközök gyakran tartalmaznak olyan specifikus adatokat is, amelyek befolyásolhatják a termék végső felhasználási módját. Például, ha szennyezett vizet szivattyúzol, egyes szivattyúk működése korlátozott a vízben lévő szilárd részecskék méretére vonatkozóan.

  • Szilárd részecskék mérete: ez akár 40 mm is lehet. Ez természetesen nem minden szivattyúra vonatkozik, ezért válassz gondosan és az adott cél szerint.
  • Kábel hossza: fontos, különösen akkor, ha a vízforrás közelében nincs elérhető elektromos áram. Szükség esetén nézd meg a hosszabbító kábelek kínálatát.
  • Maradék vízszint: az a vízszint, amelyet a szivattyú már nem tud elszivattyúzni. Mindig marad egy minimális maradék vízszint a szivattyúzást követően.

i

A vásárlói vélemények segíthetnek a megfelelő szivattyú kiválasztásában

Ha segítségre van szükséged, vagy nem tudod, hogy melyik szivattyút válaszd, próbáld ki a termékek vélemények szerinti rendezését. Ebben az esetben átfogó képet kapsz az összes termékről, amelyek ügyfeleinktől a legjobb értékeléseket kapták. Itt biztosan megtalálod a választ néhány kérdésedre is.

Olcsó szivattyút keresel? Az Outlet kategória számodra is kínálhat kedvező megoldást

Ha olcsó szivattyú után kutatsz, akkor mindenképpen nézd meg az outlet szivattyúk kategóriát, ahol felbontott, újszerű vagy használt termékeket találsz. A szivattyúkat általában hosszú élettartamra tervezik, ezért ezek a termékek biztosan hasznosak lehetnek a számodra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
180 termék
5,0
Gardena 2in1 19500 Aquasensor
Búvárszivattyú - 860 W teljesítmény, 19500 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 7 m, emelőmagasság: 9,7 m, kábel hossza: 10 m, szivattyúzható részecskeméret: 25 mm
Szuper ár
86 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARD508
4,5
Einhell GE-DP 5220 LL Eco Expert
Iszapszivattyú - 520 W teljesítmény, 13500 l/h szállítási teljesítmény, 7 m bemerülési mélység, emelőmagasság 7,5 m, kábel hossza 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret 20 mm
Szuper ár
38 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOF031g2e
Kärcher BP 4 Home & Garden kerti szivattyú
Vízszivattyú - 950 W teljesítmény, 3800 l/h szállítási teljesítmény, emelőmagasság 45 m, bemerülési mélység 8 m,
Leárazás -9 %
94 990 Ft 104 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KAERch05
Gardena 17000 Aquasensor
Vízszivattyú - 750 W teljesítmény, 17000 l/h szállítási teljesítmény, 0,9 bar max. nyomás, emelőmagasság 9 m, bemerülési mélység 7 m, tömege 6,1 kg
60 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARD502
5,0
Gardena kerti szivattyú Comfort 4000/5
Vízszivattyú - 1100 W teljesítmény, 4000 l/h szállítási teljesítmény, 4,5 bar max. nyomás, szívási mélység 8 m, emelőmagasság 8 m, tömege 12,2 kg
101 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GAR1732-20
Kärcher SP 9.500 Dirt
Iszapszivattyú - 280 W teljesítmény, 9500 l/h szállítási teljesítmény, 7 m bemerülési mélység, emelőmagasság 6 m, kábel hossza 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret 20 mm
21 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK055
4,2
FIELDMANN FVC 8020-EC kerti szivattyú
Kerti szivattyú Kerti szivattyú, max. áramlási sebesség 3 200 l/h, max. szivattyúzási mélység 8 m, max. ürítés 40 m, teljesítmény 800 W, max. nyomás 4 bar
25 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: FIELD169
5,0
Kärcher SP 9.000 Flat
Búvárszivattyú - 280 W teljesítmény, 9000 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 7 m, emelőmagasság: 6 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret: 5 mm
Leárazás -13 %
25 390 Ft 29 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK054
Gardena búvárszivattyú 9200
Iszapszivattyú - 250 W teljesítmény, 9200 l/h szállítási teljesítmény, 7 m bemerülési mélység, kábel hossza 10000 mm, úszókapcsoló,
20 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARzah132
5,0
Gardena 2in1 15000
Búvárszivattyú - 550 W teljesítmény, 15000 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 7 m, emelőmagasság: 7,5 m, kábel hossza: 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret: 35 mm
48 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARD507
5,0
FIELDMANN FVC 8010-EC kerti szivattyú
Iszapszivattyú - 600 W teljesítmény, 2800 l/h szállítási teljesítmény, emelőmagasság 7 m, szivattyúzható részecskeméret 0 mm
27 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: FIELD168
5,0
Einhell GE-DP 3925 ECO Expert
Iszapszivattyú - 390 W teljesítmény, 10000 l/h szállítási teljesítmény, 7 m bemerülési mélység, emelőmagasság 6 m, kábel hossza 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret 25 mm
31 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOF031g2f
4,8
Gardena Kerti szivattyú Classic 3000/4
Vízszivattyú - 600 W teljesítmény, 3100 l/h szállítási teljesítmény, 3,6 bar max. nyomás, szívási mélység 7 m, emelőmagasság 36 m, tömege 6,5 kg
46 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GAR1707-20
Kärcher SP 22.000 Dirt Level Sensor
Iszapszivattyú - 750 W teljesítmény, 22000 l/h szállítási teljesítmény, 7 m bemerülési mélység, emelőmagasság 8 m, kábel hossza 10 m, szivattyúzható részecskeméret 30 mm
71 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK062
Gardena kerti szivattyú 4100 Silent - Készlet
Vízszivattyú - 550 W teljesítmény, 4100 l/h szállítási teljesítmény, 3,6 bar max. nyomás, szívási mélység 8 m, emelőmagasság 36 m, tömege 6,95 kg
72 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARD701
1,0
Elpumps CT 2274 W
Búvárszivattyú - 450 W teljesítmény, 9000 l/h szállítási teljesítmény, emelőmagasság: 7 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret: 0,5 mm
31 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GAR401l
Kärcher SP 16.000 Dual
Búvárszivattyú - 550 W teljesítmény, 16000 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 7 m, emelőmagasság: 9 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret: 20 mm
52 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK059
Kärcher BP 2 Cistern
Búvárszivattyú - 800 W teljesítmény, 5700 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 7 m, emelőmagasság: 32 m, kábel hossza: 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret: 0 mm
88 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KACZ011c
Kärcher SP 17.000 Flat Level Sensor
Búvárszivattyú - 550 W teljesítmény, 17000 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 7 m, emelőmagasság: 9 m, szivattyúzható részecskeméret: 5 mm
61 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK060
Kärcher SP 11.000 Dirt
Iszapszivattyú - 400 W teljesítmény, 11000 l/h szállítási teljesítmény, 7 m bemerülési mélység, emelőmagasság 7 m, kábel hossza 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret 20 mm
30 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK056
Kärcher SP 22.000 Dirt
Iszapszivattyú - 750 W teljesítmény, 22000 l/h szállítási teljesítmény, 7 m bemerülési mélység, emelőmagasság 8 m, kábel hossza 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret 30 mm
40 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK061
4,5 40×
Fieldmann FVC 2001-EC
Búvárszivattyú - 250 W teljesítmény, 5000 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 5 m, emelőmagasság: 6 m, szivattyúzható részecskeméret: 5 mm
14 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOJ104a
4,0
Geko - napelemes, tavi, 2W
Kerti szivattyú - 2 W teljesítmény, maximális emelőmagasság 0,7 m, szállító kapacitás 170 l/óra, 5,8 V feszültség, 0,34 A
Szuper ár
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR58826
5,0
Heissner SPF110-00 Szolár szökőkút
Kerti szökőkút - Heissner szolár úszó szökőkút, alkalmas kerti tavakhoz, medencékhez, szökőkutakhoz és egyebekhez, teljesítmény: kb. 120 - 220 l/óra, napelem: kb. 1,4 W / 7 V, vízmagasság: kb. 30-50 cm, méretek: (ho x szé x ma) Ø 16cm, 4 cm magas, 7 különböző effektussal, 4 távtartó elemmel a tó partjától vagy a medence szélétől való távolság megtartásához
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CFGr0147

Szivattyúk

Szivattyúk

A Szivattyúk kategóriában összesen 180 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szivattyúk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szivattyúk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szivattyúk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szivattyúk vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ