Villanyszerelő csavarhúzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csavarmenet
Rendeltetés
Lapos
(9)
Csillag
(9)
Torx
(1)
Fogantyú
Szigetelt (VDE)
(9)
Ergonomikus
(2)
További tulajdonságok
Dugókulcs
(1)
Műszerész
(1)
Szár anyaga
CrV acél
(3)
S2 acél
(5)
Szár hossza
100 mm
150 mm
-
Szűrés

A villanyszerelő csavarhúzó típusokat kifejezetten elektromos berendezésekkel való munkavégzéshez tervezték. Biztonságot és pontosságot nyújtanak a csavarozás során. Szigetelt markolatuknak köszönhetően biztonságos kezelést tesznek lehetővé még feszültség alatt álló eszközök közelében is. Olvass tovább, és tudj meg többet ezekről a termékekről.

Tovább

A szigetelt csavarhúzó készlet praktikus funkciókat kínál

A villanyszerelő csavarhúzó készlet gyakran a szigetelésen kívül más különleges tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek növelik a munka hatékonyságát. A foglalatmodellek lehetővé teszik a különböző típusú csavarokhoz való egyszerű hegycserét, az üthető csavarozókat pedig olyan munkákhoz tervezték, ahol nagyobb erőre van szükség. A kis és precíz hegyű csavarhúzók alkalmasak a kis elektronikai alkatrészekkel való munkához. A felakasztó lyuk például praktikus kiegészítő.

villanyszerelő csavarhúzó mágneses véggel úgy lett tervezve, hogy a csavarokat szilárdan a helyén tartsa, így sokkal könnyebben lehet dolgozni a nehezen hozzáférhető vagy szűk helyeken, ahol a csavarok kezelése nehézkes.

szigetelt csavarhúzó készlet
Villanyszerelő csavarhúzó készlet

villanyszerelő csavarhúzó
Villanyszerelő csavarhúzó

Milyen anyagból készül a villanyszerelő csavarhúzó készlet?

A szigetelt csavarhúzó készlet tartósságát és funkcionalitását befolyásolja a szár anyaga. A krómozott vagy más módon kezelt acél egy általánosan használt anyag, amely nagy szilárdságot, kopásállóságot és a külső hatásoknak való károsodás nélküli ellenállóképességet biztosít. Ezek az acéltípusok sajátos tulajdonságaikban, például keménységükben és rugalmasságukban különböznek, lehetővé téve a szerszám különböző típusú munkatevékenységekhez való felhasználását.

A villanyszerelő csavarhúzó készlet fogantyúja

A villanyszerelő csavarhúzó szigetelt fogantyúval van ellátva, ami a biztonság és a kényelem szempontjából is kulcsfontosságú a munkavégzés során. A csupaszított és hitelesített fogantyúk fontos védelmet nyújtanak az áramütés ellen, és elengedhetetlenek az elektromos berendezésekkel való munkavégzéshez. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a csavarhúzó jól illeszkedjen a kézbe, és minimalizálja a fáradtság kockázatát a hosszabb használat során. A csúszásmentes, gyakran gumiból vagy műanyagból készült felület növeli a biztonságot, mivel megakadályozza, hogy a szerszám kicsússzon a kézből. Ez különösen fontos például nehéz vagy nedves munkakörülmények között.

Szigetelt csavarhúzó készlet – milyen típusúhornyokkal van ellátva?

A szigetelt csavarhúzó különböző típusú hornyokkal készül, hogy pontosan illeszkedjen a különböző csavarokhoz. A lapos hornyok ideálisak a szabványos laposfejű csavarokhoz, míg a Phillips csavarhúzók Phillips fejű csavarokhoz készültek. A Torx csavarhúzók jellegzetes hatszögletű csillagfejjel rendelkeznek, nagyobb nyomatékot biztosítanak, és gyakran használják precíziós elektromos szereléseknél. A különböző hornyok mindegyikének megvan a maga sajátos gyakorlati felhasználása és előnye, amelyek lehetővé teszik, különösen a villanyszerelők számára, hogy hatékonyan és biztonságosan használják szerszámaikat a munka során.

Az elektromos csavarhúzók egy bőröndben vagy táskában tárolva védve és rendszerezve vannak. A robusztus tok és hordtáska erős védelmet nyújt az ütésekkel szemben, és jelentősen megkönnyíti a műszerek szállítását.

Szigetelt csavarhúzó készlet

Villanyszerelő csavarhúzó készlet.

A villanyszerelő csavarhúzó méretei

A villanyszerelő csavarhúzó készlet eszközei típusuktól függően különböző méretűek, hogy megfeleljenek a különböző munkakövetelményeknek. A szár hossza 60 és 175 mm között mozog. Ez a lehetővé teszi a szűk és mély helyeken való használatot. A csavarhúzó hossza a markolattal együtt 125 és 255 mm között mozog, biztosítva, hogy a felhasználónak elegendő mozgástere legyen a csavarok egyszerű, kényelmes és hatékony meghúzásához vagy meglazításához.

i

Villanyszerelő csavarhúzó készlet

A villanyszerelő csavarhúzó készlet, amely akár 50 darabból is állhat, szerszámok teljes választékát kínálja az elektromos munkák széles skálájához szükséges. Ez az átfogó készlet lehetővé teszi a szakemberek és a barkácsolók számára, hogy pontosan az adott feladathoz szükséges típusú és méretű csavarhúzó legyen kéznél, a szabványos csavarhúzástól a kényes elektronikai alkatrészekkel való munkáig.

Nem csak szigetelt csavarhúzó készlet érdekel?

Ha nemcsak villanyszerelő csavarhúzó készlet érdeklik, hanem más hasonló termékek is, mint pl. fogók vagy bitfejes csavarhúzók, a legjobb helyre jöttél. Kínálatunkban lehetőséged van arra, hogy mindent egyszerre vásárolj meg, anélkül, hogy hosszasan kellene különböző boltokba járnod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
9 termék
5,0
Vorel csavarhúzó készlet, 50 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, torx, szigetelt, műanyag markolat, szár anyaga CrV acél, 50 csavarhúzó a csomagban
12 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPRC044
4,8 10×
YATO VDE Szigetelt csavarhúzó szett, 12 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, szigetelt, műanyag markolat, szár anyaga s2 acél, 12 csavarhúzó a csomagban
16 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP317
4,7
YATO YT-25981, 15 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, ergonomikus, szigetelt, műanyag markolat, szár anyaga s2 acél, 15 csavarhúzó a csomagban
12 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1253
5,0
YATO VDE szigetelt csavarhúzó készlet, 8 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, szigetelt, műanyag markolat, szár anyaga CrV acél, 8 csavarhúzó a csomagban
6 590 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2715
5,0
VOREL Csavarhúzó készlet, 6 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, szigetelt markolat, szár anyaga CrV acél, 6 csavarhúzó a csomagban
1 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2701
4,7 15×
YATO YT-2828, 7 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, szigetelt, műanyag markolat, szár anyaga s2 acél, 7 csavarhúzó a csomagban
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR1256
5,0
YATO csavarhúzó készlet, 2-6 mm, + PH0-PH2, 8 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, szigetelt, műanyag markolat, szár anyaga s2 acél, 8 csavarhúzó a csomagban
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CMP2713
YATO Szigetelt 1kV csavarhúzók, 5 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, szigetelt, műanyag markolat, szár anyaga s2 acél, 5 csavarhúzó a csomagban
5 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR1255
5,0
Narex S Line Elektro Slim csavarhúzó készlet, 5 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, ergonomikus, szigetelt, műanyag markolat, 5 csavarhúzó a csomagban
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NARsro02

Villanyszerelő csavarhúzók

Villanyszerelő csavarhúzók

A Villanyszerelő csavarhúzók kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó villanyszerelő csavarhúzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb villanyszerelő csavarhúzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: villanyszerelő csavarhúzók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ