Digitális karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(4)
Férfi
(47)
Uniszex
(28)
Gyerek
(7)
Szerkezet
Mechanikus
(1)
Quartz
(72)
Napelemes
(7)
Szíj színe
Ezüst
(27)
Fekete
(23)
Kék
(7)
Arany
(5)
Fehér
(3)
Szűrés

Ha egy praktikus kiegészítőt keresel, akkor a digitális karóra épp egy számodra megfelelő választás. Megjelenésének és praktikus funkcióinak köszönhetően elsősorban szabadtéri tevékenységekhez és sportoláshoz alkalmas, de természetesen más módon, különféle alkalmakkor is használhatod. Tudj meg többet a digitális karórák tulajdonságairól az alábbi sorokban. 

Tovább

A digitális karórák pontosságukkal, sokoldalúságukkal és modern dizájnjukkal hódítanak

A digitális karóra sokak számára nagyon hasznos és népszerű kiegészítő, és ennek több oka is van. A digitális karórák számos funkciót kínálnak, amelyek révén alkalmasak a mindennapi használatra, valamint különböző sport és szabadidős tevékenységekre is. Mi teszi a digitális karóra modelleket olyan különlegessé?

  • A digitális kijelző lehetővé teszi az idő és más adatok egyszerű leolvasását különböző fényviszonyok mellett is.
  • A digitális karórák nagyon pontosak és megbízhatóak összehasonlítva az analóg órákkal.
  • A digitális karóra modellek 12 vagy 24 órás formátumban is képesek az idő megjelenítésére.
  • A digitális karórák Számos funkcióval rendelkeznek, amelyek révén különböző mindennapi tevékenységekhez is használhatók.
  • Magas fokú tartósság jellemzi őket, emellett a digitális karóra modellek gyakran vízállóak, így úszáshoz is alkalmasak.
  • A tokok és szíjak is minőségi anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak a digitális karóra számára.
  • A digitális karórák nem minden alkalomra használhatóak kifogástalanul, mivel a külsejüket tekintve nem olyan vonzóak, mint az analóg változatok.

Milyen típusú lehet egy digitális karóra?

A digitális karórák beszerezhetőek alapfunkciókkal rendelkező változatban, sport vagy okosóraként is, amelyek fejlett funkciókkal is rendelkeznek.

  • Alap digitális karórák: csak alapvető funkciókkal rendelkeznek, mint például ébresztőóra, idő kijelzése, stopper vagy naptár.
  • Sport digitális karóra: ezek a modellek különösen az aktív emberek és sportolók körében népszerűek, mivel számos fejlett funkciót kínálnak, amelyek révén különböző tevékenységeket figyelhetnek a felhasználók. Ha szereted a sportot és a technológiát, akkor a sport digitális karórák neked valók.
  • Okos digitális karóra: az ilyen változatok azok számára ideálisak, akik szeretik a fejlett funkciókat és az alkalmazásokat. Alkalmasak mindennapi használatra és különféle fizikai aktivitásokra is. Nyomon követik az összes sporttevékenységet, értesítenek a hívásokról és az üzenetekről, és még sok másról is.
  • Sporttrackerek: olyan eszközök, amelyek a különféle sporttevékenységek során adatokat elemeznek. Az alapvető funkciójuk a pulzusmérés, amely hatékony edzést tesz lehetővé. Nemcsak kezdőknek, hanem haladóknak is ajánlott eszközök. Ideális választás lehet, ha nem keresel extra funkciókat.
  • Fitneszkarkötők: azok számára ideálisak, akik nem igénylik az okosórák fejlett funkcióit, de szeretnék nyomon követni a napi aktivitásukat. A fitnesz karkötők diszkrétek, és tökéletesen viselhetők minden nap, akár lépésszámlálóként is.

i

A retro digitális karórák visszarepítenek az időben

Egy retro digitális karóra visszarepít az időben. Az ilyen modellek klasszikus dizájnnal rendelkeznek, amely jellemző volt a régebbi modellekre. Többnyire ezüst vagy fekete digitális karórákról van szó, és elsősorban férfiak számára készülnek.

Női, gyerek vagy férfi digitális karóra? Mi a különbség az egyes modellek közt?

Továbbá fontos eldönteni, hogy női, gyerek vagy férfi digitális karóra típust keresel. Miben különböznek az egyes változatok? Lássuk!

Női digitális karórák

A női digitális karórák jellemzően kisebb számlappal rendelkeznek, emellett színesebbek, mint a férfiaknak készült változatok. Világos, gyakran élénk színekben kaphatóak, mint például a rózsaszín vagy a piros. Fontos, hogy legalább egy kicsit elegánsak legyenek, mivel a nők szeretik, ha az óra jól mutat a kezükön.

Férfi digitális karórák

férfi digitális karórák nem feltétlenül csak feketék lehetnek. Választhatsz visszafogott föld színek közül, vagy feltűnőbb szíjakkal ékeskedő modelleket. Arany vagy ezüst digitális karórák közül is választhatsz. Ezek a típusok általában nagyobb számlappal és szélesebb szíjjal rendelkeznek. Az idő egyértelmű kijelzése mellett számos különböző funkciót is értékelni fogsz a használatuk során.

Gyerek digitális karórák

A gyerek digitális karórák esetében fontos, hogy elsősorban tartósak legyenek. A fiúknak szánt digitális karórák esetében figyelj az óra megjelenésére is. Ezek a modellek élénk színekben és különböző mesefigurákkal is kaphatóak. A lányoknak szánt digitális karórák kategóriájában vidám darabokat találhatsz a kedvelt lányos színekben.


Női karórák digitális
Női digitális karóra

Férfi karórák digitális
Férfi digitális karóra

Gyerek karórák digitális
Gyerek digitális karóra

Milyen anyagból készülnek a digitális karórák üvegei?

Ha tartós digitális karórát szeretnél, figyelj arra is, hogy milyen anyagból készül a digitális karóra számlapja, mivel ennek a résznek az anyaga különösen fontos. Leggyakrabban kvarcüveget és műanyag üveget használnak, mivel a kvarcüveg sokkal ellenállóbb a mechanikai karcolásokkal szemben. Ezenkívül a kisebb karcok viszonylag könnyen polírozhatók egy ilyen számlapon. A műanyag üveget főként gyerek digitális karórák gyártása során használják, mivel ezek rugalmasak, ami növeli az ellenállóságukat.

Egyes digitális karóra modelleket zafírüveg számlappal is gyártanak. Ezek nagyon ellenállók a karcolásokkal és a törésekkel szemben. Az ilyen üveggel rendelkező digitális karórák már a magasabb árkategóriába tartoznak, de a befektetés ebben az esetben mindenképpen kifizetődő.

A digitális karóra szíjának az anyaga is nagyon fontos tényező a vásárlás során

A digitális karórák szíja nagyon gyakran műanyagból készül. Ez egy könnyű és rugalmas anyag, amely nem okoz allergiás reakciókat. E tulajdonsága miatt különösen a gyerek digitális karórák esetében használják. Valamivel tartósabb a műanyag szíjnál az acélból készült szíj. Hátránya a nagyobb tömeg, de ezt kompenzálja a hosszabb élettartam. Ezenkívül megtalálhatók a kínálatban különféle szilikon szíjjal készült digitális karórák is, amelyek nagyon rugalmasak, kényelmesek és ütésállók, valamint acél szíjas digitális karórák közül is választhatsz, amelyek karcállók, korrózióállók és kopásállók, ráadásul elegánsak. Némely modelleknél bőr szíjas változatok is elérhetőek.

 A digitális karórák színválasztéka sem elhanyagolandó

A digitális karórákat számos különböző színváltozatban vásárolhatod meg. A férfiak különösen a semleges színváltozatokat értékelik, a nők számára pedig például rózsaszín digitális karórák is készülnek. A gyerek digitális karórák pedig számtalan színárnyalatban kaphatóak a zöldtől kezdve a sárgán át a pirosig.

  • Arany digitális karórák: nem valódi aranyból készülnek, hanem arany bevonattal ellátott acélból, ami elegáns és luxus megjelenést biztosít. Tökéletesek a mindennapi használatra, de alkalmi eseményekre is, emellett nagyon tartósak. Hátrányuk a magasabb ár és a rendszeres karbantartás szükségessége.
  • Ezüst digitális karórák: szintén általában acélból készülnek, amely nagyon tartós és ellenálló. Az ezüst megjelenés különösen jellemző ezekre az órákra, ami alkalmas mind nők, mind férfiak számára. Ezeket a digitális karórákat mindennapi viseletre és társasági eseményekre is használhatod.

Arany luxus karóra digitális
Arany digitális karóra

Ezüst karóra digitális
Ezüst digitális karóra

Fekete karóra digitális
Fekete digitális karóra

Kék karóra digitális
Kék digitális karóra

A digitális karórák analóg kijelzővel is kaphatóak

Ha mindkét időmegjelenítési módot kedveled, tehát a digitálisat és az analógot is, akkor választhatsz úgynevezett hibrid órát. Ezek a modellek hatékonyan kombinálják a hagyományos analóg megjelenést és a digitális karórák funkcióit. Nagyon stílusos dizájnnal rendelkeznek, ezért ideálisak mindazok számára, akik szeretik a hagyományt és a modern funkciókat.

Milyen funkciókat kínálnak még a digitális karórák?

A napok, amikor az órák csak az időt mutatták, már végleg elmúltak. Most már választhatsz digitális karórákat olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik az életed.

  • Stopper: nemcsak sportoláskor, hanem különböző fizikai tevékenységeknél is hasznos.
  • Ébresztőóra: ideális, ha előnyben részesíted a gyengéd ébresztést a csuklón.
  • Dátum: nagyszerű funkció, amelyet a digitális karórák kínálnak. Néhány modell a hét napjait is mutatja.
  • Háttérvilágítás: nagy előny, mert sötétben is tudni fogod, mennyi az idő.
  • Világidők: hasznosak, ha érdekel, hogy éppen hány óra van a világ más részein.

i

A digitális karórák sokkal többet kínálnak, mint pusztán az idő kijelzése

Ez csak néhány alapfunkció, amelyet a digitális karórák kínálnak. Vannak olyan digitális karórák, amelyek lépésszámlálóval, iránytűvel, hőmérővel vagy barométerrel is rendelkeznek. Ha okos vagy sport modelleket választasz, még több olyan funkcióra számíthatsz, mint például a pulzusmérés, az aktivitás vagy az alvás figyelése és még sok más.

A digitális karóra vízálló?

A legtöbb digitális karóra bizonyos mértékig vízálló, viszont erről az információról mindig tájékozódj a termék leírásában. Ha az órán méterben vagy atmoszférában (ATM) megadott jelzés van, az alábbi táblázat szerint cselekedj:

Jelölés Vízállósági fok Permetező víz, erős eső Zuhanyozás, kézmosás Úszás, merülés légzőkészülék nélkül Mélymerülés
Water resistant 0 m
3 ATM/3 BAR 30 m
5 ATM/5 BAR 50 m
10 ATM/10 BAR 100 m
20 ATM/20 BAR 200 m
30 ATM/30 BAR 300 m
50 ATM/50 BAR 500 m
100 ATM/100 BAR 1000 m

Érdekel egy olcsó digitális karóra? Az alábbiakban az árukészletet a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük, ahol könnyebben megtalálhatod a számodra megfelelő darabot kedvező áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
86 termék
5,0
CASIO EDIFICE EFV-C110D-1A3VEF
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 46,9 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
48 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22527
5,0
CASIO G-SHOCK GX-56RC-1ER
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 53 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
66 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22382
5,0
CASIO Collection WS-1500H-2AVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 50,1 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
16 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22536
5,0
CASIO G-SHOCK GM-5600SS-1ER
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
95 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: KHO22354
5,0
Casio DW 5600BB-1
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
39 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO11802
5,0
CASIO Vintage A163WA-1QES
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: műanyag, óralap átmérője: 33 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
Szuper ár
15 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZLhod0335
3,0
Lexibook Digitális vetítőóra 20 kivetíthető képpel - Miraculous
Gyerekóra - gyerek, szíj színe piros,
6 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz24806
5,0
CASIO G-SHOCK GA-2100-1A4ER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45,4 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
42 190 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22528
CASIO Collection AQ-230A-7AMQYES
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
19 990 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: KHO22804
CASIO Collection AQ-230A-2A2MQYES
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
21 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22803
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-4A2ER - Karóra Típusok
5,0
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-4A2ER
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 200 m (20 atm) , szíj anyaga műanyag
41 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18790
5,0
CASIO A 168WEM-7
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
21 090 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13949
5,0
Lexibook Digitális vetítőóra 20 kivetíthető képpel - Harry Potter
Gyerekóra - gyerek, szíj színe piros,
6 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz24742
5,0
CASIO Vintage A158WEA-9EF
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: műanyag, óralap átmérője: 36 mm, vízállóság: vízálló
16 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13985
CASIO EDIFICE ECB-2000DC-1AEF
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
82 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22347
CASIO G-SHOCK GBD-200-9ER
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 45,9 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
63 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22531
Lexibook Digitális Barbie vetítőóra 20 kivetíthető képpel - Gyerekóra Típusok
5,0
Lexibook Digitális Barbie vetítőóra 20 kivetíthető képpel
Gyerekóra - gyerek, szíj színe rózsaszín, minta barbie-val,
6 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07086
4 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz04619
CASIO VINTAGE A158WETG-9AEF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
25 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZLhod6846
CASIO G-SHOCK GA-2100GB-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45,4 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
53 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22529
CASIO Vintage A168WEM-2BEF
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: műanyag, óralap átmérője: 39 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
Szuper ár
19 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22371
CASIO G-SHOCK GA-2100RGB-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45,4 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
45 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22530
CASIO VINTAGE A168WEHB-1AEF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
29 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22802
5,0
CASIO G-SHOCK GA-2100SKE-7AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
35 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KHO22377

Digitális karórák

Digitális karórák

A Digitális karórák kategóriában összesen 86 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó digitális karórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább digitális karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb digitális karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: digitális karórák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ