Ezüst fülbevalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az ezüst fülbevaló az egyik legnépszerűbb ékszer, amelyet mindennapi viseletre és különleges társadalmi eseményekre is használhatsz. Számos méret, forma, stílus, sőt, még a kapcsok típusai közül is választhatunk. Díszíthető strasszkövekkel, kristályokkal vagy gyöngyökkel. Kislányok és felnőtt hölgyek egyaránt viselhetik. Akár magadnak akár ajándékba válogatsz az ezüst fülbevalók közül, mi tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a tökéletes ékszert minden alkalomra. Olvass tovább.

Tovább

Az időtlen ezüst fülbevalók számos nagyszerű előnnyel rendelkeznek

Az ezüst megfizethetőbb az arannyal szemben. Ez az egyik oka annak is, hogy az ezüst fülbevaló különösen népszerű a fiatalabb generáció körében. Az ezüst az aranyhoz képest lágyabb is, ezért jobban formálható. Az arannyal ellentétben viszont nem éri el ugyanazt a csillogást. A minőségi ezüst fülbevaló azonban már első pillantásra lenyűgözhet elegáns kialakításával és díszítőelemeivel, amelyek egy kis luxust kölcsönöznek neki. Miért ne hiányozzon legalább egy pár az ékszerdobozából?

  • Minden nőhöz illik, kortól függetlenül.
  • Különböző kivitelben, méretben és formában kapható.
  • A kiváló minőségű ezüst fülbevaló jellemzője a korrózióval és oxidációval szembeni nagyfokú ellenállás.
  • Nagy szilárdsággal rendelkezik, és ezért ellenáll a kopásnak.
  • Idővel megtisztíthatod, így visszaállíthatod eredeti megjelenését és csillogását.
  • Az arany ékszerhez képest kedvezőbb az ára.

Hogyan vásárolj minőségi fülbevalót? Az ezüst fülbevaló legyen fémjelezve

Új ezüst fülbevaló mellett döntöttél? Az ezüst ékszerek gyakran összetéveszthetők más fémekkel. Például az alumínium, a rozsdamentes acél vagy a különböző fémek ötvözetei nagyon hasonló megjelenésűek. Honnan lehet tehát tudni, hogy melyik az igazi ezüst? A fémjelzési törvény szerint az ezüst fülbevaló egy fémjelzéssel van ellátva, amelynek értéke jelzi, hogy az ékszer mennyi tiszta ezüstöt tartalmaz, és mennyi ötvöző anyagot tartalmaz. A legnépszerűbb a 925-ös fémjelzéssel ellátott sterling ezüst. Ez azt jelenti, hogy ez az ékszer 92,5% tiszta ezüstöt és 7,5% ötvöző anyagot tartalmaz.

i

Miért a 925-ös fémjelzéssel ellátott ezüst fülbevalók a legnépszerűbbek?

A 925-ös fémjelzéssel ellátott ezüst fülbevaló jó tartóssággal rendelkezik, így nem változik az alakja, és nem törnek el az ékszer egyes részei. Ugyanakkor az ilyen fémjelzéssel ellátott ezüst elég puha ahhoz, hogy jól lehessen vele dolgozni. Ezt az ezüsttípust sterling ezüstnek is nevezik.

Hogyan választható ki az ideális ezüst fülbevaló?

Az ezüst fülbevaló viselhető a mindennapokban és ünnepi eseményeken (bálokra, esküvőkre színházba stb.) egyaránt. Az alkalomtól függően választhatod meg a formáját, méretét és a díszítés típusát (kristályok, strasszok, gyöngyök stb.). A mindennapi viselethez a kis és egyszerű ezüst fülbevaló lesz a legjobb választás. Bálra modern, díszítéssel ellátott ezüst fülbevaló választható. Ha azt szeretnéd, hogy a kiválasztott modell valóban hozzád illő legyen, vedd figyelembe az arcformádat és a jelenlegi frizurádat is.

Az ezüst fülbevalók 999/1000, 925/1000, 900/1000, 835/1000 és 800/1000 fémjelzéssel vannak jelölve. Azokat az ékszereket, amelyek kevesebb mint 800/1000-es ötvözetből készülnek (tehát kevesebb mint 80% ezüstöt tartalmaznak), a magyar törvények szerint nem szabad ezüstként jelölni.

Tetszik neked az ezüst fülbevaló? Kapható ezüst karika fülbevaló, félkarika vagy akár lógó fülbevaló is

Az ezüst fülbevalók számos formában kaphatók. Ezért kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet, figyelembe véve egyedi igényeidet és ízlésedet. Az ezüst fülbevalók decensebbek, és szinte minden nőhöz, ifjú hölgyhöz vagy gyermekhez illenek. Ezeknek az ezüst ékszereknek a választéka igazán változatos, és nem csak időtlen elegáns darabokat tartalmaz, hanem nagyon személyes modelleket is, amelyeket az extravaganciát és az eredetiséget kedvelő nők értékelni fognak.

  • Az ezüst karika fülbevaló olyan divatos alapdarab, amely soha nem öregszik meg. Így biztosan nem fogsz hibázni, ha felveszed a személyes ékszerkollekciódba. Az ezüst karika fülbevaló többféle méretben kapható, a legkisebbektől a kihagyhatatlan nagyméretű, 70-es évek stílusú fülbevalókig.
  • fülbevaló félkarikák szintén több méretben kaphatók. Különböző átmérők és szélességek közül választhat. Ez a fajta fülbevaló a klasszikus körök játékos változata. Az egyetlen különbség, hogy nem ölelik teljesen a fület. Nem csíptetnek egymásba, hanem a legtöbb esetben egy gombbal vannak ellátva.
  • Az ezüst fülbevaló kicsi és nem feltűnő. Így mindennapi viseletre is alkalmas. Ebben a kategóriában minimalista darabok, kihagyhatatlan extravagancia és érdekes kétoldalas modellek találhatók. Az aszimmetrikus ezüst fülbevalók is nagyon népszerűek (minden pár más és más).
  • A lógó ezüst fülbevaló alkalmas bálok vagy partik alkalmával. Különböző hosszúságú lehet. Találsz láncos vagy luxus csillár fülbevalót. A lógó fülbevaló azonban lehet egészen minimalista is, a végén például egy kis könnycsepp alakú kővel díszítve. Ez a fajta ezüst fülbevaló tökéletesen kiegészíti az erőteljes frizurát.

ezüst karika fülbevaló
Ezüst karika fülbevaló

Ezüst fülbevaló kicsi
Kicsi ezüst fülbevaló

Pandora lógó ezüst fülbevaló
Lógó ezüst fülbevaló

Nem akarsz közönséges fülbevalót? Az ezüst fülbevalók különböző díszítésekkel rendelkezhetnek

Különleges ezüst fülbevaló után érdeklődsz? Az ezüst ékszerek általában különböző strasszkövekkel, gyöngyökkel vagy akár kristályokkal is díszíthetők. A díszítések fényűzőbb megjelenést kölcsönöznek a fülbevalóknak. A gyöngyös változat, amely leggyakrabban fehér színű, nagyszerű ajándék egy jelentős életévfordulóra. A cirkónium kövekkel ellátott ezüst fülbevalók minden nőn megállják a helyüket.

i

A márkás ezüst fülbevaló megörvendezteti a szeretteid?

Ajándékot keresel a feleségednek, lányodnak, húgodnak vagy anyukádnak? A luxus márkájú Swarovski vagy Pandora ezüst fülbevalók biztos befutók. Mindkét ékszergyártó cég nemzetközi hírnévre tett szert, és kiterjedt kollekciókkal rendelkeznek, amelyek minden alkalomra elegáns, kiváló minőségű ékszereket kínálnak.

Ezüst fülbevaló kiválasztása a kapcsok típusa szerint is lehetséges

A kapcsok típusát annak függvényében válaszd ki, hogy milyen gyakran és milyen alkalmakkor szándékozol viselni vagy cserélni egy-egy fülbevalót. A rögzítésnek praktikusnak és megbízhatónak kell lennie. Az ezüst fülbevalók klipsz, kampó, gomb, csavar vagy francia zár segítségével rögzíthetők. Melyik stílus felel meg számodra a leginkább?

  • A klipszes rögzítés a legbiztonságosabb rögzítési mód. A fülbevaló felhelyezése után csak zárd be a klipszet. Optimális választás, ha nincs kilyukasztva a füled. A klipszeket leggyakrabban nehezebb lógó ezüst fülbevalók, de terjedelmesebb fülbevalók rögzítésére is használják.
  • A stekkeres zárószerkezet nagyon gyakori rögzítési mód. A fülbevaló felhelyezése után a stekker a fülbevaló végére kerül. A csavaros rögzítéssel ellentétben a stekkert csak fel kell tenni. Így könnyebben kezelhető. Gyerekeknek azonban nem alkalmas, mert könnyebben kieshet.
  • A kampós ezüst fülbevaló hosszabb, lekerekített véggel rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a fülbevaló kicsússzon a füledből. Azonban szilikon dugóval rögzítheted. Ez a fajta kapcs jellemző a különböző hosszúságú ezüst lógó fülbevalók esetében, de leggyakrabban a hosszú lógó fülbevalóknál találkozhatsz vele.
  • A csavaros ezüst fülbevaló a stekkerhez hasonlóan működik, de a csavart be kell csavarni. Ez a fajta zár különösen jellemző az ezüst fülbevalók esetében. Nagyon jól tart, de a csavarokkal nehezebb manipulálni. Ugyanakkor nyugodtan pihenhetsz és sportolhatsz velük.
  • A francia zár hasonlóan működik, mint a klipszzár. A fülbevaló egyik oldalát a másik félbe kell csíptetni. Kétféle francia zár létezik: a női (orosz) és a francia, amely abban különbözik a női fülbevalótól, hogy a horog helyett pálcát használ, ami sokkal finomabban néz ki, mert az egész zár a fül mögé rejtőzik.

Ezüst fülbevaló - szív
Szív fülbevaló

Ezüst fülbevaló - gyöngyös
Gyöngy fülbevaló

Ezüst fülbevaló - kövekkel
Cirkónium köves fülbevaló

Nemcsak a nők viselnek fülbevalót. Az ezüst fülbevalók férfi változatban is megtalálhatók

A füldíszt kereső uraknak már nem kell a női ékszerek választékát böngészniük. A férfiaknak szánt ezüst fülbevaló sajátos stílussal rendelkezik, és az általad preferált stílustól függően párban vagy különálló darabokban is megvásárolhatod. A női fülbevalókhoz hasonlóan a férfi opciók is lehetnek strasszkövekkel díszítettek.

Hogyan ápolható a modern ezüst fülbevaló?

A modern ezüst fülbevaló jellemzője, hogy nagymértékben ellenáll a kopásnak és az oxidációnak. Azonban még a kiváló minőségű ékszereket sem szabad hosszú ideig víznek és nedvességnek kitenni. Az ezüst ékszereket száraz helyen kell tárolni. Ne fürödj vele klóros vagy sós vízben. Ha sportolás közben erősen izzadsz, ne eddz velük. Ezek az óvintézkedések meghosszabbítják az élettartamukat. Ha az ezüst fülbevaló színe már megváltozott, tisztíttasd meg (pl. ultrahanggal).

Kicsi a költségvetésed, de mégis szeretnél egy gyönyörű ékszerrel kedveskedni magadnak? Az olcsó ezüst fülbevaló kategóriában gyönyörű, egyszerű és díszített darabokat (cirkónium kövekkel, strasszkövekkel vagy gyöngyökkel) találsz remek áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
412 termék
Silver Cat SC526 (Ag925/1000; 3,16gr)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,3 cm, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,16 g
24 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SILct17
Silver Cat SC524 (Ag925/1000; 2,48gr)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 3,2 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,48 g
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SILct16
Silver Cat SC518 (Ag925/1000; 3,30gr)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,5 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: igazgyöngy és cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,3 g
22 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SILct13
Silver Cat SC522 (Ag925/1000; 1,76gr)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,2 cm, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,76 g
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SILct15
PDPAOLA fülbevaló AR01-807-U (Ag 925/1000, 1,54 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,54 g
29 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17884
PDPAOLA fülbevaló AR01-578-U (Ag 925/1000, 1,88 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,88 g
40 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17876
PDPAOLA PG02-789-U - 1db (Ag 925/1000, 0,69 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,6 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 0,69 g
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17871
TOUS Gloss 111233620 (Ag 925/1000, )
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 6,5 cm, aranyozott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst és aranyozott ezüst
38 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17491
TOUS Gloss 111233520 (Ag 925/1000, 0,318 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 3,5 cm, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 0,318 g
49 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17483
TOUS Carrusel 216983500 (Ag 925/1000, 21,156 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,2 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 21,156 g
31 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17476
TOUS Vibrant Color 211433640 (Ag 925/1000, 2,339 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,6 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,339 g
27 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17549
TOUS Vibrant Color 211433650 (Ag 925/1000, 2,4 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,6 cm, berakás: lazurit, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,4 g
26 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17550
TOUS Vibrant Color 211433630 (Ag 925/1000, 3,597 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,6 cm, berakás: ametiszt, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,597 g
49 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17548
TOUS Motif 214933600 (Ag 925/1000, 1,89 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,46 cm, berakás: rubint, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,89 g
38 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17523
TOUS Motif 214933550 (Ag 925/1000, 1,239 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,46 cm, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,239 g
28 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17520
TOUS Luah 111363530 (Ag 925/1000, 7,872 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,1 cm, kirakás nélküli, anyaga: aranyozott ezüst, ékszer tömege: 7,872 g
51 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17514
TOUS Motif 214933500 (Ag 925/1000, 1,703 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 9 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,703 g
23 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP17516
HOT DIAMONDS Trio DE702 (Ag 925/1000 3,4g) - Fülbevaló Típusok
HOT DIAMONDS Trio DE702 (Ag 925/1000 3,4g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 2,8 cm, ródium bevonatú, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1, ékszer tömege: 3,4 g
41 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP16500
HOT DIAMONDS Love DE532 (Ag 925/1000 2,31g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,1 cm, ródium bevonatú, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 2, ékszer tömege: 2,31 g
35 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP16468
SILVER CAT SC432 (Ag925/ 1000, 2,50g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,4 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,5 g
29 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP16065
EVOLUTION GROUP 21009.3 Genuine Pearl AA Grey 8-8,5mm (Ag925/1000, 1,0g) - Fülbevaló Típusok
EVOLUTION GROUP 21009.3 Genuine Pearl AA Grey 8-8,5mm (Ag925/1000, 1,0g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,8 cm, ródium bevonatú, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP13842
EVOLUTION GROUP 21004.3 igazgyöngy AAA peacock 8-8,5 (Ag925/1000, 1,0 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,8 cm, ródium bevonatú, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP13840
EVOLUTION GROUP 21004.3 Genuine Pearl AAA Grey 8-8,5mm (Ag925/1000, 1,0g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,8 cm, ródium bevonatú, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP13839
EVOLUTION GROUP 31301.3 Dark Blue decorated with Swarovski Crystals and Synthetic Pearl (Ag925/1000,
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 2 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok és szintetikus gyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,2 g
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP13819

Ezüst fülbevalók

A Ezüst fülbevalók kategóriában összesen 412 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ezüst fülbevalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ezüst fülbevalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ezüst fülbevalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ezüst fülbevalók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ