Ékszertartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Poliészter
(5)
Szintetikus bőr
(22)
Bőr
(4)
Fa
(6)
Papír
(1)
Műanyag
(2)
Emeletek száma
1
5
-
Rekeszek száma
0
8
-
Szűrés

A modern ékszertartó egyértelmű választás minden hölgy és úr számára, akik biztosan nem elégszenek meg egy pár fülbevalóval vagy karórával. Az ékszerek tárolásán túl védelmet nyújt a sérülés és a por ellen is, valamint segít rendben tartani és átláthatóan tárolni kiegészítőidet. Kínálatunkban számos típust találsz, a luxus kivitelezéstől a fa ékszertartó dobozon át a gyermekeknek szánt zenélő dobozokig. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább, tanácsainkkal segítünk neked, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe a választás során.

Tovább

5 ok, amiért egy ékszertartó tökéletes befektetés

Az ékszertartó elegáns tárolóként szolgál ékszereid számára. Védelmet és átlátható rendszerezést biztosít számodra. Nézd meg a különböző méreteket és anyagokat, hogy minden ízlésnek megfeleljen. Egy klasszikus fa ékszertartó hagyományos bájt kölcsönöz a belső térnek, míg a modern fém opciók stílusos eleganciát kínálnak. Ezek az ékszertatók úgy vannak kialakítva, hogy megvédjék értékeidet a sérülésektől, miközben könnyű hozzáférést biztosítanak minden egyes darabhoz.

  1. A tiszta ékszerek elengedhetetlenek. Az ékszerdoboz használatának köszönhetően nem rakódik rájuk por, így nem kell gyakran tisztítanod őket.
  2. A praktikus elrendezésnek köszönhetően az ékszerek nem akadnak egymásba - védve vannak a sérülésektől.
  3. Az áttekinthető elrendezés lehetővé teszi, hogy rendszer legyen az ékszereidben. Szín vagy stílus szerint rendezheted őket.
  4. Sok anyag érzékeny és idővel megváltoztathatja a színét, de az ékszertartó doboz megvédi őket a fénytől.
  5. Az ékszertartó biztonságban tartja ékszereidet nemcsak a gyerekektől, hanem az elvesztés veszélye is csökken.

A kiegészítők tárolására szolgáló ékszertartó számos formát ölthet

A választásnál figyelembe kell venned, hogy mennyi ékszered van, és milyen formában szeretnéd tárolni - ennek megfelelően választhatod ki a neked megfelelő ékszertartó típusát. Milyen típusok közül választhatsz? Az ékszertartó doboz lehet téglalap vagy ovális alakú. A felnyitható fedél alatt nagy tér vagy több rekesz található, amelyek további különálló részekre vannak osztva. Az ékszertartó doboz jellegzetessége a többszintes felépítés, amely nagyszámú fiókot és rekeszt tartalmaz. Az ékszerek védelme érdekében a belseje párnázott, és általában tükröt is tartalmaz. Az utazáshoz való ékszertartók kisebbek és cipzárasok, így kiválóan alkalmasak utazáshoz.

A balerinás ékszertartó doboz minden kis hercegnőt elbűvöl

Az ékszertartó doboz lányoknak kiváló választás minden kis hercegnő számára, aki szeretné együtt tartani az ékszereit, de ami a legfontosabb, nem szeretné elveszíteni azokat. Élénk színek vagy mesebeli motívumok közül választhatsz. A balerinával és tükörrel ellátott játék ékszertartó doboz különösen népszerű. Ezek a vidám darabok helyet biztosítanak a gyermekeknek az első ékszerdarabok, például gyűrűk, karkötők és nyakláncok tárolására, miközben ösztönzik a rendérzet kialakulását és az értéktárgyak gondozását.

i

Hogy néz ki valójában egy ékszertartó a karóráknak?

Az óradoboz tipikusan jellemzője, hogy több párnát tartalmaznak a tökéletes áttekinthetőség érdekében. Emellett azonban segítenek abban is, hogy az órák, különösen a bőrszíjjal ellátott órák, megőrizzék megfelelő formájukat. Ez a segédeszköz az urak körében is népszerű. A férfi óraszervező földszínű árnyalatokban kapható, amelyek kiemelik az egyes darabok eleganciáját. Az igényektől függően az urak különböző méreteket választhatnak a kisebbektől a többszintesekig.

Kisebb vagy nagyobb ékszertartó a jobb? Az ékszerek számától függ

A méret kiválasztása attól függ, hogy hány ékszerrel rendelkezel. Ha sok kincsed van, jól jön egy nagy ékszertartó. Rengeteg helyet kínál a nagyobb ékszerek számára, és gyakran több rekeszt tartalmaz, hogy a különböző típusú ékszereket rendezetten tárolhasd. Ha azonban csak néhány darabod van, nincs értelme nagyobbat venned - egy kis ékszertartó doboz is elegendő lesz ahhoz, hogy mindent rendezetten tárolj. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen elfér egy utazótáskában vagy az éjjeliszekrényen.

Az ékszertartó dobozban lévő ékszereket anyag szerint különítsed el. Tárold az aranyat az arannyal, az ezüstöt az ezüsttel, a divatékszereket a divatékszerekkel és így tovább. Így megelőzheted a kevésbé tartós ékszerek mechanikai sérülését.

Felhasznált anyagok - mit szólnál egy valódi bőrből készült luxus ékszertartó beszerzéséhez?

A minőség szerelmesei számára elérhetőek a valódi bőrből készült luxus ékszertartók, amelyeket természetes szépségük, tartósságuk és egyedi textúrájuk miatt becsülnek. Ez teszi őket ideális választássá értékes ékszerek tárolására. Az olcsóbb és szintén nagyon népszerűek közé tartoznak a szintetikus bőrből vagy műbőrből készült ékszertartók. Ezek gyönyörű kialakítással és könnyű karbantartással büszkélkedhetnek. Találkozhatsz olcsóbb poliészter, textil vagy papír modellekkel is.


Bőr ékszertartó doboz barna
Bőr ékszertartó

Fa ékszertartó doboz fehér
Fa ékszertartó

ékszertartó doboz lányoknak
Játék ékszertartó lányoknak

i

A fából készült ékszertartó természetes hangulatot kölcsönöz a belső térnek

Nagyon érdekes darab a fa ékszertartó doboz, amely természetes megjelenése és tartóssága miatt népszerű. Ha a fát jól kezeled, megvéded ékszereidet a nedvességtől és az esetleges korróziótól. Választhatsz természetes kivitelű vagy lakkozott, precízen faragott vagy gyönyörűen festett, érdekes darabokat, amelyek képzett mesteremberek keze alól kerülnek ki.

Az ékszertartó doboz variálható - válaszd ki a belső elrendezést az igényeidnek megfelelően

Nagy előnye, hogy az ékszertartó doboz belső elrendezését saját magad választhatod ki, ahogyan az neked tetszik. Ahhoz, hogy a lehető leghasznosabb legyen, vedd figyelembe, hogy milyen típusú ékszerek vannak túlsúlyban a gyűjteményedben. Az ékszertartó rendelkezzen elegendő emelettel és fiókkal ahhoz, hogy egy pillantással áttekinthesd az értékeidet. A belső teret puha anyaggal kell kipárnáznod az ékszerek maximális védelme érdekében. A durva anyag károsíthatja az ékszereket. A rekeszek viszont megakadályozzák, hogy a kényes darabok összegabalyodjanak.

Az ékszertartó kialakításának tükröznie kell az ízlésed és összhangban kell lennie veled

Az ékszertartó doboz kialakítása és színe fontos tényező, amely nemcsak az esztétikai benyomást, hanem a belső térrel való általános összhangot is befolyásolja. Kíváncsi vagy a megfelelő árnyalatra? A fehér szín kiemeli az elegáns enteriőrt, míg a színes feldobja azt. A luxust kedvelők számára a kifinomult árnyalatú, például fekete, barna vagy krémszínű ékszertartó doboz az ideális választás. A színek és minták széles választéka tökéletesen illeszkedik bármely otthonhoz.

Az ár kulcsfontosságú szempont számodra? Akkor nézd meg az olcsó ékszertartók közül azokat, amelyek minimálisan terhelik a költségvetésedet.

A személyre szabott ékszertartó tökéletes ajándék lehet

Ha a személyre szabott ékszertartó felületét névvel, monogrammal vagy különleges motívumokkal látod el, nemcsak praktikus tárolóegységgé, hanem értékes, személyes jelentéssel bíró ajándékká is válik. A személyre szabottság magában foglalhatja a gravírozást, a dombornyomást vagy a festést. Így egy olyan eredeti darabot hozhatsz létre, amely pontosan megfelel az ízlésednek és a stílusodnak. Egy ilyen ajándék ideális választás az élet olyan jelentős eseményeihez, mint a születésnapok, évfordulók vagy esküvők.

i

Hogyan kell ápolni az ékszertartó felületét és tartalmát?

Az ékszerek szépségének megőrzése attól függ, hogy mennyire van jól ápolva az ékszeres doboz. Rendszeresen tisztítsad meg puha ruhával, hogy eltávolítsad a port és a szennyeződéseket, amelyek károsíthatják a felületet vagy a benne lévő ékszereket. Győződj meg róla, hogy ékszereidet külön rekeszekben tárolod, hogy azok ne sérüljenek vagy gabalyodjanak össze. Ha az ékszertartó doboz fém vagy fa részeket tartalmaz, szükség szerint kezeld azokat a megfelelő termékkel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JK BOX SP-250 / A25 / N Raktáron 4 db
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 7 rekesz, fekete kivitel
12 490 Ft

41 termék
JK BOX SP-250 / A25 / N - Ékszeres doboz
Típusok
4,7 67×
JK BOX SP-250 / A25 / N
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 7 rekesz, fekete kivitel
12 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP4647
4,8 13×
JK BOX SP-250/A20/N
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 7 rekesz, fehér kivitel
14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP4642
4,4
JK BOX SP-300/A21/N ékszeres doboz
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 8 rekesz, barna kivitel
11 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP4658
JK BOX  SP-250/A5/N - Ékszeres doboz Típusok
4,7 67×
JK BOX SP-250/A5/N
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 7 rekesz, rózsaszín kivitel
12 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP4645
JK BOX  SP-250/A10/N - Ékszeres doboz Típusok
4,7 67×
JK BOX SP-250/A10/N
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 7 rekesz, piros kivitel
12 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP4646
FRIEDRICH LEDERWAREN 23256-10 - Ékszeres doboz Típusok
4,0
FRIEDRICH LEDERWAREN 23256-10
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 4 szintes, 3 rekesz, fehér kivitel
23 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SP10099
FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-20 - Ékszeres doboz Típusok
5,0
FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-20
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 4 szintes, 3 rekesz, fekete kivitel
26 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SP10094
5,0
5FIVE - bambusz, fiókos
Ékszeres doboz - fa, doboz, összecsukható, 3 szintes, 3 rekesz, mérete 12,5 × 13,5 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), fa kivitel
7 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18203
4,9 42×
JK BOX SP-300/A22/N
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 8 rekesz, barna kivitel
13 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP4657
5FIVE Selena, bambusz, fiókok
Ékszeres doboz - fa, doboz, nyitható, 2 szintes, 2 rekesz, mérete 11 × 19 × 9,6 cm (Ma×Sz×Mé), fa kivitel
4 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18204
5,0
Teddies Play felhúzható zenedoboz - egyszarvús ékszerdoboz
Ékszeres doboz - fa, gyerekeknek, tükör, 2 szintes, 1 rekesz, mérete 10 × 16 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), szivárványos és rózsaszín kivitel
23 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAls1803
4,8 13×
JK BOX SP-250/A20/N
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 7 rekesz, fehér kivitel
14 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP4642
4,8
FRIEDRICH LEDERWAREN 23231-1
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 4 szintes, 7 rekesz, barna kivitel
32 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP3029
4,0
FRIEDRICH LEDERWAREN Jolie 23256-21
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, koffer, tükör, füllel, zárható, 4 szintes, 3 rekesz, mérete 16 × 20,5 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
24 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17111
STACKERS Blush Classic Glasses/Accessory 74478 napszemüvegtok
Ékszeres doboz - bőr, 1 szintes, 4 rekesz
36 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SP14591
5,0
Teddies Play felhúzható zenedoboz - egyszarvús ékszerdoboz
Ékszeres doboz - fa, gyerekeknek, tükör, 2 szintes, 1 rekesz, mérete 10 × 16 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), szivárványos és rózsaszín kivitel
26 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls1803
4,0
Friedrich Lederwaren Boho 20133-1
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 3 szintes, 2 rekesz
52 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP16650
5,0
FRIEDRICH LEDERWAREN 23337-2
Ékszeres doboz - poliészter, 4 szintes, 3 rekesz, fekete kivitel
69 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO13396
3,0
ATMOSPHERA - fa, fiókos, fehér
Ékszeres doboz - fa, doboz, nyitható, 4 szintes, 3 rekesz, mérete 15 × 25 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP18201
5,0
FRIEDRICH LEDERWAREN 23335-2
Ékszeres doboz - poliészter, 1 szintes, 1 rekesz, fekete kivitel
20 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO13395
FRIEDRICH LEDERWAREN 23256-41 - Ékszeres doboz Típusok
4,0
FRIEDRICH LEDERWAREN 23256-41
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 4 szintes, 3 rekesz
27 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP10100
FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-30 - Ékszeres doboz Típusok
5,0
FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-30
Ékszeres doboz - szintetikus bőr, 4 szintes, 3 rekesz, fehér kivitel
23 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP10095
5,0
Ballerina játék ékszeres doboz
Ékszeres doboz - gyerek, 1 szintes, 1 rekesz, mérete 12,5 × 11 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz13008
3,5
5FIVE Gyermek játék ékszerdoboz, rózsaszín
Ékszeres doboz - gyerek, műanyag, gyerekeknek, nyitható, 2 szintes, 1 rekesz, mérete 12,5 × 19,2 × 15,5 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP18200

Ékszertartók

Ékszertartók

A Ékszertartók kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ékszertartók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ékszertartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ékszertartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ékszertartók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ