MONTBLANC Explorer EdP Set 182ml

Termékkatalógus
MONTBLANC Explorer EdP Set 182ml
5 2 értékelés
Parfüm szett - tartalma: EdP 100 ml, EdP 7,5 ml, Deo Stick 75 g - 11 532,97 Ft/100 ml
Kód:  KPFM1000 Termékszám:  3386460135528

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONTBLANC Explorer EdP Set 182ml

A MONT BLANC Explorer EdP szett egy egyedülálló, mély illat a kalandvágyóknak. A férfiaknak készült Eau de Parfum MONT BLANC Explorer EdP-vel a kalandok nem ismernek határokat. Azoknak a férfiaknak áll jól, akik folyamatosan új lehetőségeket fedeznek fel, és nem rettennek meg a nehéz kihívásoktól. A MONT BLANC Explorer EdP egyedülálló illatával végtelen energiát ad. Az eau de parfüm mellett az ajándékcsomag tartalmaz egy dezodort is ugyanebből a termékcsaládból. A MONTBLANC dezodornak köszönhetően elkerülhetők a kellemetlen izzadtságszagok a dolgos napokon vagy sportolás közben. A MONTBLANC dezodor minden bőrtípusra alkalmas.

A MONT BLANC Explorer EdP szett legfontosabb jellemzői

  • A MONT BLANC Explorer EdP szett ideális férfiak számára
  • Illatos, fás illatú EdP
  • A MONT BLANC Explorer EdP alkalmas hétköznapi viseletre, jeles alkalmakra és partikra
  • Kalandvágyó férfiakon kiválóan érvényesül
  • A MONTBLANC szilárd dezodor megakadályozza a kellemetlen izzadtságszag kialakulását
  • Minden bőrtípusra

MONT BLANC Explorer aromás fás illatú EdP

A MONT BLANC Explorer EdP férfi eau de parfum jellegzetes, férfias illatú. Fás keverék jellemzi, szantálfa és rózsaszín bors jegyeivel. Mind hétköznapi viseletben, mind jeles partikon kiválóan használható. A MONT BLANC Explorer EdP férfi parfüm illatkompozíciója friss olasz bergamottal és érzéki zsályával nyit, amit a fűszeres rózsaszín borsillat egészít ki. A kaland az illat szívében folytatódik a Haitiról származó földes vetiverrel és az afrodiziákumot adó bőrrel. Az illat alapját az indonéziai esőerdőből származó egzotikus pacsuli, exkluzív fás Akigalawood és kakaó alkotja. A MONT BLANC Explorer EdP így egy egyedülálló, mélységgel teli illattal ragadja magával a kalandvágyó természetű férfiakat.

Milyen alkalmakra alkalmas a MONT BLANC illat?

A MONT BLANC Explorer EdP férfi eau de parfümöt aromás, fás illat jellemzi, amelyet különösen a kalandvágyó férfiak fognak értékelni. Mindennapi viseletre tervezték. De még különleges alkalmakkor sem fog szégyent hozni rád. A MONT BLANC Explorer EdP a világ legfinomabb összetevőiből készült. Fedezd fel az érintetlen vadvilágot és az emberi szívet. Az üveg becsületes európai kézműves munkával készült bőrrel díszítették. A MONT BLANC Explorer EdP 2019-ben került forgalomba.

Csomag tartalma:
EdP 100 ml, EdP 7,5 ml, dezodor 75 g

Fejjegy:zsálya, bergamott, rózsaszín bors

Szívjegy:bőr, haiti vetiver

Alapillat:pacsuli, ambroxán, akigalawood, kakaógyümölcs

Összetétel

edp: ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTIL-METOXIDIBENZOIL-METÁN,, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, CITRAL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CI 14700 (REV 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (SÁRGA 5)

deo stick: PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT.9 GLICERIN, NÁTRIUM-SZTEARÁT, ALCOHOL DENAT.1 POLOXAMER 407, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, KAPRILIL-GLIKOL, SZTIROL/AKRILÁT KOPOLIMER, FARNESOL, TETRASODIUM-EDTA, SODIUM HYDROXIDE, deo stick:8 NÁTRIUM-TIOSZULFÁT, deo stick:7 CITRONELLOL, COUMARIN, deo stick:4 deo stick:5 LINALOOL

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Fás Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!
Űrtartalom
182 ml Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Fás Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
182 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONTBLANC Explorer EdP Set 182ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONTBLANC Explorer EdP Set 182 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONTBLANC Explorer EdP Set 182 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ