BEKO DS8512GX

Termékkatalógus
BEKO DS8512GX
4,6 14 értékelés
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB becsült éves energiafogyasztás 177 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,6 × 59,7 × 5,99 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
184 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BESU018 Termékszám:  7188235520 Gyártó honlapja:
BEKO DS8512GX 184 990 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

188 680 Ft
Szett megvásárlása

BEKO DS8512GX

Előfordul az otthonodban penészprobléma a magas páratartalom miatt a szennyes szárítása során? Következésképpen a hatékony BEKO szárítógép beszerzése a legmegfelelőbb alternatíva. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép ma az egyik leggyakrabban használt szárítógép-típus. Az előnye, hogy nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult összeszerelésre. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A gazdaságos BEKO DS8512GX szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. A helytakarékos BEKO szárítógép méretei 84,6 × 59,7 × 5,99 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélységének köszönhetően a keskeny szárítógépek közé sorolható, így látszólag kis helyen is elfér. Súlya 44 kg.

Szárítógép BEKO DS8512GX Oldalnézet
Szárítógép BEKO DS8512GX Jellemzők/technológia

A kiváló BEKO DS8512GX szárítógép alapvető tulajdonságai

  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • A takarékos BEKO szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik, éves energiafogyasztása megközelítőleg 177 kWh/év
  • Akár 8 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 64 dB
  • Késleltetett indítási funkció
  • A kijelző tájékoztat Téged az aktuális folyamatról vagy beállításról
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás csökkenti a gyűrődést

A korszerű BEKO DS8512GX szárítógép innovatív funkciói ámulatba ejtenek

A sokoldalú BEKO szárítógépnek köszönhetően örülhetsz a puha és száraz ruháknak, amelyek gyorsabban száradnak, mint a szabadban teregetéskor. A gyerekzár aktiválása megakadályozza a készülék illetéktelen működtetését, különösen kisgyermekek által. Az előlapon található beépített kijelző a beállításokkal vagy az aktuális programmal kapcsolatos információk megjelenítésére szolgál.

Szárítógép BEKO DS8512GX Jellemzők/technológia

Legyél te is tudatos! Első lépés az energiatakarékos BEKO DS8512GX szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. A késleltetett indítás funkció beállításával a ruhaszárítást kényelmesen az éjszakai áramellátás idejére időzítheted. Csak állítsd be a szárítógépet egy későbbi időpontra és spórolj a villanyszámlán. Az ökonómiai szempontból előnyös BEKO DS8512GX szárítógép képes a szárítás során felszabaduló hőt a levegő felmelegítésére használni a hőszivattyúnak köszönhetően, ez növeli az energiamegtakarítást és csökkenti a szárító üzemeltetési költségeit.

Állítsd be a programot a textíliának megfelelően

A változatos programokat kínáló BEKO szárítógép lehetővé teszi, hogy a szennyes tökéletes állapotban maradjon a nem kívánt szálak, szöszök és szőrszálak eltávolításával. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás csökkenti a gyűrődést és vasalás nélkül kisimítja az anyag ráncait. A gyűrődésgátló programmal vasalás nélkül is gyönyörűen sima ruhákat kaphatsz.

A kiváló BEKO szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép lehetővé teszi nagy mennyiségű ruha gyors szárítását, amit a rohanó életmódot folytató emberek vagy a gyermekes családok is nagyra értékelnek. A költséghatékony BEKO DS8512GX szárítógép A+++ energiaosztályú. Az átlagos éves energiafogyasztása 177 kWh/év. A szárítógép maximum 8 kg ruha egyidejű szárítására képes. A készülék zajszintje 64 dB. A szárítógép kiválasztásakor figyelembe kell venni a szárítási hatékonyságot, amely befolyásolja a ruhák szárításának sebességét és minőségét. A hatékony BEKO szárítógép A hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy egy normál program a nedvesség több mint 90%-át képes eltávolítani a ruhákból.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BEKO DS8512GX Energia címke

Méretei:

84,6 × 59,7 × 5,99 cm (ma×szé×mé)

Súly:

44 kg

Szárítási hatékonyság:

A

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
5,99 cm Kész!
Szélesség
59,7 cm Kész!
Magasság
84,6 cm Kész!
Tömeg
44 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO DS8512GX
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ