Bialetti Fekete Kitty 6

Termékkatalógus
Bialetti Fekete Kitty 6
Kotyogós kávéfőző minden típusú fűtési kívül indukció
Kód:  PTKAV032 Termékszám:  8006363017138 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bialetti Fekete Kitty 6

Az elegáns rozsdamentes acél kávéfőző Bialetti Fekete Kitty tökéletes előkészítése olasz eszpresszó 6 csésze kávét. Kitty pufók kávé készült fényes rozsdamentes acélból készült. Ha inkább érdekes alakzatokat előtt gyakorlati egyszerűsége rozsdamentes acél kávéfőző Bialetti Venus és a Musa, majd Kitty a helyes Bialetti Moka pot az Ön számára. A Bialetti kávé, élvezheti eredeti olasz hangulatot, anélkül, hogy elhagyná a kényelem a saját otthonában. Oneszerű vonalak és harmonikus design kávéfőző Bialetti Kitty olasz eszpresszó fokozza a tisztaság rozsdamentes acél és az elegancia a polírozott felület.

Legfontosabb jellemzők

  • akár 6 csésze kávé
  • Minden típusú tűzhelyhez, kivéve az indukciós
  • rozsdamentes acél
  • intenzív íz és gyors elkészítését
  • kávé 5 perc alatt kész

alkalmazás

Töltsük meg a tartály aljára fel vízzel a jelig, és helyezzen be egy szűrőt. Önteni az őrölt kávét szűrőt. Erősítse fel a felső része a gép, és helyezze a tűzhely vagy főzőlap. A gáztűzhely láng nem haladhatja meg az alján a kávéfőző. Amikor a víz forr kilúgozott sört kávé a felső edénybe. Öntse a tartalmát egy pohár és egy jóízű ital. Minden alkatrész rozsdamentes acél kávéfőző.

kötet:
0,3 l

az összeg a kávé

Bialetti kávéfőző gépek jelentik a legrégebbi Eljárás eszpresszó kávé otthon. Az egyik rész a 7 g kávé per 50 ml vízben. Megjegyzés: Az olasz benchmark méretű csésze kávé nem felel meg a cseh szokások. Ezért szükséges a méretének meghatározásakor a kávégép ellenőrző térfogat, inkább, mint a számos csészéket. One adag Olaszországban körülbelül 4 uncia - ami általában kevesebb, mint amit általában úgy üzemel.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bialetti Fekete Kitty 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bialetti Black Kitty 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bialetti Black Kitty 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bialetti Black Kitty 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bialetti Black Kitty 6.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ