Bosch TDS4040

Termékkatalógus
Bosch TDS4040
Gőzállomás - Serie 4, EasyComfort, 2400W teljesítmény, CeramiumGlissée vasalótalp, 5,5bar gőznyomás, 270g gőzlöket, "eco" mód, i-Temp: egy hőmérséklet minden vasalható anyaghoz, ITA - a gőzmennyiség és hőmérséklet tökéletes kombinációja, 1,4 l-es víztartály, Secure funkció, lila színben
Kód:  BOSPG006 Termékszám:  TDS4040 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS4040

A Bosch TDS4040 gőzállomás egy rendkívül nagy teljesítményű, 2400 W-os segítőtárs a gyors és egyszerű vasaláshoz. Nagy teljesítményének köszönhetően igen magas (akár 5,5 bar) gőznyomást képes létrehozni, így gőze képes a szövetek legmélyére hatolni. A készülék az állandó gőznyomást (120 g/perc) a CeraniumGlissée kerámia vasalótalpon arányosan elhelyezkedő nyílásokon keresztül adja le. A Calc'nClean Easy-nek köszönhetően a vízkőlerakódás káros hatásai miatt sem kell többé aggódnod. Az I-Temp Advanced funkció feladata pedig az, hogy az aktuálisan beállított hőmérséklet mellett az optimális mennyiségű gőzt biztosítsa. A nagyméretű, 1,4 literes víztartályának hála, a vasalót hosszú ideig használhatod. A gőzállomást ezenfelül számos biztonsági funkcióval is felvértezték, amelyek megbízható védelmet szavatolnak mind a készülék, mind annak használója számára.

A Bosch TDS4040 Serie | 4 EasyComfort legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus funkcióval rendelkezik
  • 2400 W-os teljesítmény és erőteljes gőznyomás
  • A szövetek mélyére hatol, így gyorsan és könnyedén vasalhatsz
  • Kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • Az EasyComfort funkció segít a vasalásban, így nem kell a hőmérsékletet a szövettípusához állítani
  • Mindig ideális mennyiségű gőz a beállított hőmérsékletnek megfelelően (i-Temp Advanced)
  • Vízkő-eltávolító funkció (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer - emlékeztet a készülék karbantartására
  • CeraniumGlissée kerámia vasalótalp
  • Folyamatosan utántölthető, nagy víztartály a hosszú ideig tartó vasaláshoz
  • Eco mód - magas gőzteljesítmény kevesebb víz- és energiafogyasztás mellett
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyű felfrissítésére
  • Praktikus hálózati vezeték és gőzcső tároló rekesz a könnyű tárolás érdekében
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás funkció

Bosch Gőzállomás - nagy teljesítmény a még jobb eredmény érdekében

Szeretnéd felgyorsítani és hatékonyabbá tenni az otthoni vasalást? Egy kényelmesen használható és hatékony eszközt keresel a célra? Ne keress tovább, megtaláltad! A Bosch TDS4040 Serie | 4 EasyComfort egy nagy teljesítményű gőzállomás, amely megduplázza a vasalás gyorsaságát. 2400 W-os maximális bemeneti teljesítményével akár 5,5 bar gőznyomást is képes generálni. Nagy teljesítménye gondoskodik arról, hogy a vasalótalp szinte azonnal felmelegedjen, és elegendő energiát biztosít, hogy még jobb vasalási eredményt érj el még a leggyűröttebb ruhadarabok esetében is. A gőznyomás egy alapvetően fontos tényező a gőzölős vasalásnál, minél magasabb ugyanis a nyomás, annál hatékonyabb eredményt érhetsz el. A nagy nyomásnak köszönhetően a gőz behatol a szövetek legmélyére, és hatékonyan kisimítja az anyagot, ezáltal gyorsabbá és könnyebbé teszi a vasalást. Az i-Temp Advanced technológia beállított hőmérsékletnek megfelelően mindig ideális arányú gőzmennyiséget biztosít a vasaláshoz. A készülék nagy teljesítménye és magas gőznyomása kiváló minőségű vasalást garantál. A Bosch gőzállomásának nem jelent akadályt egyetlen gyűrött ruha sem, és akármilyen anyaggal megbirkózik.

Gazdaságos, de mégis hatékony vasalás

A Bosch TDS4040 gőzállomással mindig kiváló eredményeket érhetsz el. A készülék erős és folyamatos gőznyomása révén könnyedén kisimítja a vastagabb szövetek gyűrődéseit is. A gőz egészen a szövetek legmélyéig hatol, így a vasaló gyorsan és egyszerűen kisimítja az anyagot. Ha a 120 g/perc erejű folyamatos gőznyomás sem lenne elég, akkor az Ultimate SteamBoost program képes ezt még tovább fokozni. Ezentúl egyetlen gyűrött ruhadarab sem foghat ki rajtad. A Bosch gőzállomás, 270 g-os gőzlöketével a legtartósabb eredményeket és legnagyobb hatékonyságot szavatolja. Elegendő egyetlen gomb megnyomása, és a legproblémásabb anyagoknak sincs esély a magas gőzlöket ellen. A készülék gyors, megbízható és költséghatékony megoldást nyújt. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzölés optimalizálását, így vizet és energiát is megtakaríthatsz egyszerre, még magas gőzkibocsátás esetén is.

Egyedülálló EasyComfort funkció a könnyebb vasaláshoz

A Bosch TDS4040 gőzállomást egy lenyűgözően egyedülálló EasyComfort technológiával is felvértezték, amelynek hála nem kell többé bajlódnod a szövet típusának megfelelő hőmérséklet-beállítással. A gőzállomás mindig automatikusan beállítja a hőmérséklet és a gőzmennyiség optimális kombinációját, így nincs szükség a ruhák előválogatására. A rendszer úgy állítja be mindkettőt, hogy a vasalandó ruha rostjai ne károsodjanak. Szeretnél végre anélkül vasalni, hogy a ruhadarabokhoz megfelelő hőmérséklet beállításán kellene gondolkozni? Szeretnéd egyszerűen és hatékony elvégezni a vasalást válogatás nélkül, egyetlen beállítással mindenféle szövet típushoz? Akkor a Bosch TDS4040 Series | 4 EasyComfort az ideális választás, amellyel a vasalás kikapcsolódás lesz a számodra!

Különleges CeraniumGlissée vasalótalp

A Bosch TDS4040 gőzállomás egy páratlan minőségű kerámia vasalótalppal rendelkezik. A CeraniumGlissée vasalófelület egy robusztus felépítésű, karcálló és optimális siklást biztosító felület a gyors, és gyűrődésmentes vasaláshoz bármilyen szövettel rendelkező ruhán. A speciális vasalótalp szabadalmaztatott háromfázisú Bosch által tervezett gőzcsatornákkal rendelkezik. Vasalási technológiája 3 lépést alkalmaz - benedvesítés, szárítás és simítás. Jól megtervezett gőzcsatorna elrendezésével biztos lehetsz benne, hogy mindig az ideális gőzelosztást kapod maximális gőznyomás mellett, amely tökéletes siklást eredményez a kimosott ruhák felületén. A vasalótalp felületén található gőzcsatornák innovatív elrendezése sokkal kényelmesebb és kevésbé fárasztó vasalást eredményez.

Garantált egyszerűség és kényelem

A gőzállomás egy nagy, 1,4 literes víztartállyal rendelkezik, így nagyobb  mennyiségű ruha vasalását is lehetővé teszi. A tartály vasalás közben bármikor könnyedén újratölthető vízzel, és a karbantartása is gyerekjáték. A gőzállomás karbantartásáról a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program gondoskodik, amely lehetővé teszi a káros mészkő részecskék és egyéb szennyeződések eltávolítását, amelyek külön tartályban gyűlnek össze. Az eszköz időközönkénti tisztítására a Calc'n Clean Timer időzítő emlékeztet, hogy a Bosch TDS4040 sokáig maradhasson háztartásod szolgálatában.

Biztonságos és okos vasalás a Bosch-tól

Termékeinek biztonsága mindig is elsődleges fontosságú volt a Bosch számára. Ezért a Bosch TDS4040 egy olyan megbízható biztosítékkal rendelkezik, amely megvéd téged, az otthonodat és magát a készüléket is. Az Intelligent Secure funkció segítségével biztosítja, hogy a vasaló három különböző helyzetben is automatikusan kikapcsoljon. Még akkor sem történhet semmi baj, ha elfelejtetted kikapcsolni, ugyanis 8 percnyi inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Ez a kellemes, biztonságos és modern tulajdonsága nemcsak az otthonod biztonságát garantálja, de energiát is spórol. A Bosch márkanév a gondtalan vasalás garanciája.


TDS4040 Serie | 4 EasyComfort gőzállomás tulajdonságai:

  • EasyComfort funkció - nem kell a hőmérsékletet változtatni és nem kell a ruhákat előválogatni
  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes gőzlöket, amely a szövetek mélyére hatol (250 g/perc)
  • Calc'n Clean Easy - Hatékony vízkő-eltávolító program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer - Emlékeztet a vasaló karbantartására
  • I-Temp Advanced funkció - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációja minden vasalható anyaghoz
  • Eco mód - Optimális gőzmennyiség magas gőznyomás mellett, víz és energia megtakarításával
  • Függőleges gőzölés - A szövetek és a ruházat gyors és egyszerű frissítésére
  • Biztonsági funkciók - Az eszköz automatikus kikapcsolása hosszabb ideig tartó inaktivitás után (3 helyzetben)

Felmelegedési idő:
3 perc

A készülék méretei (Szé × Ma × Mé):
235 × 208 × 350 mm

Tömeg:
3,0 kg

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Teljesítmény
2 400 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
270 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Keramika - Ceranium Glissée Kész!

Szín

Szín
Fehér, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch TDS4040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDS4040. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch TDS4040. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TDS4040. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TDS4040.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ