BRAUN PurShine WK1500.WH vízforraló + BRAUN PurShine HT1510.WH kenyérpirító

Termékkatalógus
BRAUN PurShine WK1500.WH vízforraló + BRAUN PurShine HT1510.WH kenyérpirító
Reggeliző készlet - elektromos vízforraló - rozsdamentes acél, térfogat 1,7 l fehér, teljesítmény 2200 W, szűrő, forgatható talp, megvilágított kapcsoló, rejtett spirál és tárolóhely a kábelnek, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, üresjárat elleni védelem, vízszintjelző, kivehető szűrő, Kenyérpirító - 2 kenyérpirítóhoz, pirításvezérlés, újramelegítés, leolvasztás, azonnali leállító gomb, automatikus kikapcsolás, magas emelő, központosítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca és pirítós tartozék, teljesítmény 900 W, anyaga rozsdamentes acél és műanyag
28 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
BRAUN PurShine WK1500.WH vízforraló + BRAUN PurShine HT1510.WH kenyérpirító 28 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

BRAUN PurShine WK1500.WH vízforraló + BRAUN PurShine HT1510.WH kenyérpirító

Az itt szereplő tételek: BRAUN PurShine WK1500.WH vízforraló + BRAUN PurShine HT1510.WH kenyérpirító

A vízforraló háztartásunk nélkülözhetetlen részévé vált. A BRAUN vízforraló 1,7 literes űrtartalmú a könnyű használat érdekében. Kiváló minőségű anyagból, rozsdamentes acélból készült. Nem csak jól néz ki, de praktikumát is értékelni fogod, emellett nem tartalmaz nemkívánatos, egészségre ártalmas anyagokat, nem szívja magába a szagokat, ízeket, még hosszan tartó használat során sem. A rozsdamentes acél a stílus és a funkcionalitás példája, és bármely konyhában megállja a helyét. A BRAUNvízforralóbemeneti teljesítménye2200 W. A kivehető szűrő szennyeződéstől és vízkőtől mentesen tartja a vizet. A BRAUN vízforraló olyan jellemzőkkel és funkciókkal rendelkezik, amelyek megbízhatóvá és stílusossá teszik.

Vízforraló BRAUN PurShine WK1500. WH.
Vízforraló BRAUN PurShine WK1500. WH.

A BRAUN PurShine WK1500 vízforraló alapvető előnyei. WH

  • A BRAUN vízforraló egyszerű és gyors módot biztosít az italok elkészítésére
  • 1,7 literestérfogatot kínál
  • Tartós anyagból, rozsdamentes acélból készült
  • BRAUN gyorsfőző 2200 W bemenettel
  • Felszereltsége kivehető szűrőt tartalmaz
  • Modern formatervezés
  • A kényelmes használatot a forgó aljzat és a kábel tárolóhelye biztosítja
  • A fűtőspirál az alja alatt található
  • A szintjelző segítségével bármikor ellenőrizheted a vízforralóban lévő víz mennyiségét
  • A LED fény jelzi a készülék aktív működését
  • Az automatikus fedélnyitó funkció megkönnyíti a használatát

Teljesen biztonságos vízforraló

Természetesen a vízforraló nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat sem, mint például az automatikus kikapcsolás, amikor a vízforralót eltávolítják forralás közben, vagy vízhiány esetén. A fűtőspirál az alja alatt található, ami megvédi a vízkőtől.

Vízforraló BRAUN PurShine WK1500. WH.

Megbízható működést és hosszú élettartamot kínál

A BRAUN vízforralót elsőosztályú anyagokból készítették, továbbá forgatható talppal és a kábel tárolására szolgáló tárolóhellyel szerelték fel. A vízforralót bármilyen szögből ráhelyezheted a talpra. A vízszintjelző lehetővé teszi a vízforralóban lévő vízmennyiség pontos szabályozását. A készülék bekapcsolásakor a LED jelzőfény kigyullad, jelezve, hogy a vízforraló be van kapcsolva. A fedél automatikus nyitása is magától értetődő, ami lehetővé teszi a vízforraló könnyű és kényelmes feltöltését.

Szereted a pirítóst, de nincs meg az elkészítéséhez szükséges felszerelésed és nem szeretnéd olajban megsütni? Akkor egy BRAUN kenyérpirító lehet a megfelelő számodra. Ezzel a modellel egyszerre két pirítóst készíthetsz. A praktikus kiolvasztó funkcióért is értékelni fogod. Főleg akkor használhatod ki ezt, ha nem veszed ki elég korán a fagyasztott péksüteményt. Egyszerűen beállíthatod, hogy milyen mértékben szeretnéd megpirítani a pirítóst. A hideg pirítóst felmelegítheted az újramelegítés funkcióval. Ha a terveid váratlanul megváltoztak, a kenyérpirító egy gombnyomással azonnal kikapcsolható. Az automatikus kikapcsolást értékelni fogják azok, akik ételkészítés közben más tevékenységet is végeznek. A BRAUN kenyérpirító emelő szerkezettel rendelkezik. Könnyen eltávolíthatod a pirítóst, anélkül, hogy az égési sérülések veszélye fennállna. Nem szereted, ha a kenyér mindkét oldalán más színű? A központosító funkciónak köszönhetően minden szelet mindig egyenletesen pirított lesz. Ráadásul egy jelzőlámpa jelzi, ha elkészült. A takarítást gond nélkül meg tudod oldani, a morzsákat a tállal együtt eltávolíthatod. A kenyérpirító alkalmas péksütemények pirítására, mivel ilyen tartozékkal is van látva. A gyártáshoz kiváló minőségű anyagokat, azaz többek között rozsdamentes acélt és műanyagot választottak.

Kenyérpirító BRAUN PurShine HT1510. WH.
Kenyérpirító BRAUN PurShine HT1510. WH.

A BRAUN PurShine HT1510 kenyérpirító alapvető jellemzői - WH

  • Egyszerű és gyors reggeli elkészítése kenyérpirítóval
  • Két pirítóst tud egyszerre elkészíteni
  • Lehetőség a pirítás intenzitásának a szabályozására
  • A pirítósokat újramelegítéssel lehet melegíteni
  • A BRAUN kenyérpirító leolvasztani is képes
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval
  • A kiemelésnek köszönhetően nem égeted meg az ujjaidat
  • Központozás a kenyér ideális pirításához
  • A jelzőfény a pirításról ad tájékoztatást
  • A kenyérpirító praktikus, kivehető morzsatálcával rendelkezik
  • 900 W bemenettel

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fehér, Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN PurShine WK1500.WH vízforraló + BRAUN PurShine HT1510.WH kenyérpirító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Snídaňová kolekce Braun PurShine - bílá (WK1500.WH & HT1510.WH). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN PurShine WK1500.WH rýchlovarná kanvica + BRAUN PurShine HT1510. WH hriankovač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN PurShine WK1500.WH Wasserkocher + BRAUN PurShine HT1510.WH Toaster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN PurShine WK1500.WH Wasserkocher + BRAUN PurShine HT1510.WH Toaster.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ