Concept RK3315 fehér

Termékkatalógus
Concept RK3315 fehér
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, kivehető szűrő
10 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONRK31 Termékszám:  rk3315
Concept RK3315 fehér 10 590 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Concept RK3315 fehér

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. Az elegáns Concept elektromos vízforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű kezelhetőséget kínál. Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, még gyakori és hosszútávú használatkor sem. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és bármilyen konyha ízléses darabja lesz. Ezen Concept vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A hatékony kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. Az ízléses modern stílust fehér megjelenés hangsúlyozza ki. A dekoratív megjelenésű és megbízható Concept gyorsforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló Concept RK3315 fehér ...
Vízforraló Concept RK3315 fehér ...

A minőségi Concept RK3315 fehér elektromos vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • A korszerű Concept vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Concept vízforraló teljesítménye 2200 W
  • Az eszköz része a praktikus kivehető szűrő
  • Modern kialakítás
  • Fehér kivitelű vízforraló
  • A kényelmes használatról praktikus forgótalp gondoskodik
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában található
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Concept RK3315 fehér ...
Vízforraló Concept RK3315 fehér ...

Hosszú élettartamra és megbízható működésre tervezve vízforraló

A stílusos Concept vízforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem a praktikus forgótalppal is, amelyet minden háziasszony értékelni fog. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a készülék üzemel.

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK3315 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK3315 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK3315 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK3315 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK3315 weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ