De'Longhi ECOV 311 AZ

Termékkatalógus
De'Longhi ECOV 311 AZ
5 1 értékelés
Karos kávéfőző - 15 bar, használható őrölt kávéval és pod-kapszulával (E.S.E.) is, 2 külön termosztát, csészemelegítő felület, kivehető cseppfogó tálca
Kód:  EAV4084f1 Termékszám:  ECOV311AZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi ECOV 311 AZ

Az új DeLonghi ECOV 311 karos kávéfőző egy rendkívül stílusos eszköz, amellyel az ízletes kávé a nap bármely szakában gyorsan elkészíthető. És azt szinte fáradozás nélkül! Az eszköz kezelését bárki néhány pillanat alatt elsajátíthatja és a 15 bar nyomás gondoskodik a tökéletes eredményről, amellyel mindig elégedett lesz.


Legfontosabb jellemzők:

  • Egyszerű kávékészítés 
  • Könnyű karbantartás
  • Divatos Vintage stílus

Bőséges habréteg

Ezen fém elemekkel dekorált, retro trendet követő kávéfőző mindennel rendelkezik, amire szüksége lehet - legyen szó akár őrölt kávéból vagy kapszulával (E.S.E.) történő kávéfőzésről. Egy igazi olasz presszóval szeretné kényeztetni Magát? Vagy inkább egy gazdagon krémes cappuccino társaságában szeretné élvezni a nyugodalmat? Akár az is könnyen elkészíthető a cappuccino fúvóka segítségével. Csupán merítse azt tejbe és habosítsa azt az ízlésének megfelelő mértékig. Játszadozzon el és próbálja meg elővarázsolni a pillanatnyi kedvének megfelelő habréteget.

Egyidejűleg akár két csésze kávé

Készítsen egy vagy akár egyszerre két csésze kávét. A csészemelegítő felületnek köszönhetően vendégeit kávézónak megfelelő kiszolgálásban részesítheti. Maga a kávéfőző mindig egy szempillantás alatt működésre készen áll. A kávé és a víz utántöltése az 1,4 l-es víztartálynak köszönhetően rendkívül egyszerű és a praktikussághoz nagyban hozzájárul az eltávolítható cseppfogó tálca is.
 

Műszaki adatok:

Típus:
Karos presszókávéfőző

Jellemzők:
Icona Vintage - lakkozott fém ház
Cappuccino rendszer
Használható darált kávéval és pod-kapszulával is
Két különálló termosztát
Csészemelegítő felület
Kivehető cseppfogó tálca
ECO üzemmód
Kikapcsolás gomb

Műszaki adatok:
A víztartály űrtartalma: 1,4 l
Teljesítmény: 1100 W
Nyomás: 15 bar

Paraméterek

Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi ECOV 311 AZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECOV 311 AZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DéLonghi Ecovho 311 AZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi eCOVE 311. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi eCOVE 311.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ