Domena ECO Premium FLOR

Termékkatalógus
Domena ECO Premium FLOR
3,0 1 értékelés
Gőztisztító 3 áramlási sebességét a gőz 40/100/140 g / perc, a pillanatnyi nyomás 5 bar, gőzhőmérséklet 200 ° C, a víztartály 1,3 l, előmelegítés 2 percig, auto stop, négyszögletes és háromszög alakú kefe, gumibetét ablak fúvóka betöményítettük gőz áramlási készlet 7 ecsetek
Kód:  DOM001a Termékszám:  500350600

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Domena ECO Premium FLOR

Tervezés gőzborotvával ECO Premium FLOR azonnali 5 bar lesz egy nagy segítője a háztartási, valamint professzionális használatra. Annak ellenére, hogy a nagy teljesítményű fogyaszt 20-szer kevesebb vizet, mint a normál tisztítási és szintén környezetbarát. A tisztítás nem lesz szüksége egy csepp bármilyen tisztító és fertőtlenítő eredmények mégis, zsírtalanító és tisztító lesz tökéletes.

legfontosabb jellemzői

  • Törhetetlen kivehető tartály látható vízszint, kapacitása 1,3 liter - lehet teljesíteni bármikor a tisztítás során
  • Nincs karbantartás köszönhetően az exkluzív rendszer CAPT
  • Automatikus leállítás - Automatikus kikapcsolás tétlenség esetén
  • 10 év garanciát vállal az elmeszesedett

kiemelkedő teljesítmény

Ez az egység gőzzel akár 140 g / perc. és egy gőz hőmérséklete 200 ° C természetesen elpusztítja a baktériumokat és atkák. Gőzárammai egyszerűen használja a fogantyút, hogy szabályozza és alkalmazkodni a különböző célokra három szakaszban. Együtt a gép egy csomó kiegészítők, így használhatja gőzborotvával a különböző házimunkát. Gőztisztító ECO FLOR Premium nem igényel különösebb karbantartást, köszönhetően az exkluzív szabadalmaztatott rendszer CAPT és azt megadták kizárólagos 10 év garancia ellen elmeszesedett.

opcionális tartozékok

A multi-Flor ECO Premium helyettesíti több eszköz egyszerre. Ez együtt jár a kiegészítők széles választékával, melyek révén tisztítás ablakok, padló, zuhanyzókban, konyhákban és a szőnyegek és még sok más. A készülék az egyik legerősebb és leggyorsabb tisztítószerek a piacon. Průtok páry je totiž připraven do dvou minut.

A gőzborotvával ECO FLOR prémium köszönhetően manőverezhetőség könnyen kezelhető. Kolečka na spodní části přístroje umožní snadné přesouvání přístroje po místnosti. Ha szüksége van poponést eszköz, mint például a lépcsők, akkor a lehajtható kapaszkodó tetején tisztítószert. A gép úgy tervezték, hogy berakodni a szükséges tartozékokat közvetlenül a felső és tartsa kéznél. 

tartozékok:

  • Téglalap és háromszög kefe, a hengerelt az ablak fúvóka koncentrált gőzsugár telepítési lehetőségek tisztító kefe, egy hét kefék, 2 x hosszabbító cső, összekötő térd dupla vastag, mikroszálas szövet, mikroszálas kendő a háromszög kefe és fedezze a padló tisztításához téglalap alakú padló kefe

Műszaki adatok:

Változtatható gőz:
140 g / perc.
3 gőzáram (40 - 100-140 g / perc.)

Azonnali nyomás:
5 bar

teljesítmény:
2200 W

előmelegítés:
2 perc

Gőz hőmérséklet:
200 ° C-on

tartomány:
7 m

súly:
6 kg

Paraméterek

Tartály térfogata
1,3 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!
Gőzáram mértéke
140 g/perc Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
1,3 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!
Gőzáram mértéke
140 g/perc Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Domena ECO Premium FLOR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Domena ECO FLOR Premium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Domena ECO FLOR Premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECO Premium-Domain-FLOR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECO Premium-Domain-FLOR.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ