Electrolux EEA255

Termékkatalógus
Electrolux EEA255
Karos kávéfőző 1250W, 15 bar, víztartály 1,5 liter, termo fűtés, előmelegítő funkció forró víz és gőz, kivehető csepptálca, piros színű
Kód:  ELXES001 Termékszám:  EEA255 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EEA255

Electrolux EEA255 kar eszköz, ahol nem csak a kedvenc kávé, amelyet elsősorban otthoni használatra. Funkce Crema Presso umožní přípravu lahodného espressa a cappuccina díky přípravě kávy pod profesionální tlakem 15 barů. Zařízení je určeno k použití mleté kávy a disponuje příkonem 1250 W.

Fűtés biztosítja termoblokApproxan, és persze a fűtött felső lemez előmelegítő csésze.Ez nem fogja megállítani elkészítése előtt több csésze mert elfedi egy kellően nagy víztartály, amelynek kapacitása 1,5 liter, ami szintén kivehető.A csepptálca is eltávolítható a könnyű karbantartást. Elkészítéséhez italok, például. Tea használhat egy fúvóka forró vízzel. Gozfúvókát biztosítva a tökéletes felvert tej cappuccino vagy caffe latte.

A modern design, piros színű ideálissá teszi felvétele a többi között a készülékek bármely modern konyha. Műveletet az előlapon, melyek szépen helyezett a szükséges gombok egyszerű művelet. Oneszerűen állítsa be a kívánt értéket, és minden mást, hogy beszerezni Espresso Electrolux EEA255.

Műszaki adatok:

Típus espresso:
fogantyú

nyomás:
15 bar

Jellemzők:
fűtés termoblokk
Crema Presso
melegvíz
gőz fúvóka
Használata őrölt kávé
Funkció felmelegedés csésze
Kivehető csepptálca

Megoldás tartály:
1,5 l

Maximális magassága a pohár:
9 cm

Színek:
piros

Fogyasztás:
1250 W

méretek:
30,5 × 25,2 × 32,5 cm

súly:
4,34 kg

Paraméterek

Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux EEA255 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EEA255. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux EEA255. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EEA255. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux EEA255.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ