ELECTROLUX EOC5851ZOZ

Termékkatalógus
ELECTROLUX EOC5851ZOZ
Beépíthető sütő süllyesztett, A +, mennyisége 74L, 20 memória programok fenntartása a sütési hőmérséklet, gyors felfűtés, érzékelő ételek - javaslatot sütés, grill, ventilátor, pirolitikus tisztítás, teleszkópos polc, fekete
Kód:  FBT1123u Termékszám:  944184726 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX EOC5851ZOZ

Van ragaszkodnak minőségű és keres egy kemence, amely tökéletesen előkészíti bármely ételt? Akkor ne hagyja ki a beépíthető sütő Electrolux EOC5851ZOZ, ami tökéletes minden háztartásban. Ott volt még a pirolitikus öntisztító funkció, 20 memória programok vagy sütés szonda, amely lehetővé teszi a céllal, belsejében az étkezést. Nem csak akkor készíthető ropogós csirke, valamint pizza a profik.

Legfontosabb jellemzők

  • Vázlat rajz kijelölése szintje sütés a kemencében
  • Gyors előmelegítjük a sütőt
  • Elektronikus órák, és programozható időzítő
  • Speciális szivacs könnyen eltávolítható a maradék vizet a gőz pörkölés
  • Megállás meleglégfúvó ajtaja nyitva van,
  • Maradékhő kijelző
  • emlékeztető tisztítás
  • Beküldte receptek

kísérlet

Hozzáteszi, hogy az elegancia a sütő minimalista design fekete. Kétségtelen, hogy akkor is kap az energia osztály A +, térfogata 74 liter. Nyugodtan kísérletezz és bővítse kulináris látókörét. Ajánlat feliratok és ikonok biztosít akár 90 előre beállított sütési programok. Az előnye az, hogy te magad is menteni 20 kedvenc.

Az élelmiszer, mint a szakemberektől

Sütő sütési hőmérséklet szonda, amely közvetlenül kapcsolódik a központ és működik, mint egy hőmérőt. Oneszerűen kilyukadt a húst, meg a megfelelő hőmérsékletet, és akkor ellenőrizze az állapotát a képzés. Továbbá, ahogy kikapcsolja a sütőt, ha az étel elkészült. Nyugodtan használja megfelelően és a belső tér. Fűtési rendszer UltraFan Plus egyenletesen sütni minden étkezés. Ez fog összpontosítani, extra nagy ventilátor és egy speciális légcsatorna. Barátaid szeretik a pizzát? Lepd meg őket, és előkészíti őket vele, mint egy igazi profi. A különleges funkciók sütés pizzák fényét, és kápráztató barátaival finom ropogós alsó és a felső réteg.

Tisztítás nem volt egyszerű

Pirolitikus öntisztító funkció csodákat. Nem csak meg kell tisztítani a csúcspontja, hanem mintha varázsütésre, kiderül ételmaradványt por, amely aztán egyszerűen törölje le. Az előnyök is ajtó levehető üvegtáblák vagy zománcozott felület tisztítása könnyen és gyorsan.

Paraméterek

Energiaosztály
A+ Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Magasság
59 cm Kész!
Szélesség
56 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Sütő méretei

Magasság
59 cm Kész!
Szélesség
56 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fekete Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
Érintéses vezérlés, Hűtőrendszer, Hőérzékelő Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
74 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX EOC5851ZOZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5851ZOZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELECTROLUX EOC5851ZOZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELECTROLUX EOC5851ZOZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELECTROLUX EOC5851ZOZ.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ