Fitness Sensual Coffee őrölt 250g

Termékkatalógus
Fitness Sensual Coffee őrölt 250g
Kávé - őrölt, 250 g, keverék, 1db
Kód:  FITKA005 Termékszám:  FIT57006

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fitness Sensual Coffee őrölt 250g

100% ban természeres alapanyagokból készült, afrodiziakum hatású gyógynövényekkel kiegészített kávékeverék, amely segíthet a pároddal az intim együttlétet érzékibbé tenni. A kávékeverék kiváló minőségű arabika, damiana levél, guarana, narancsfakéreg és virág, ánizsmag, Rhodiola rosea, galagonya, fahéj, gyermekláncfű, kardamon, Yerba Mate és gyömbér hozzáadásával készült. Figyelmeztetés: Ne lépd túl az egy napra javasolt 2-3 csészényi Sensualcaffé® adagot! Ha más koffeintartalmú terméket is fogyasztasz, akkor vedd figyelembe, hogy ez a kávé hasonló mennyiségben tartalmaz koffeint, mint bármely más hagyományos kávé! A Sensual Café egy táplálékkiegészítő. Használata előtt keresd fel kezelőorvosod, vagy más, végzett egészségügyi szakembert, és kérd szakvéleményét a termék fogyasztásával kapcsolatban! A Sensualcaffe® haszálata nem javasolt terhes vagy szoptató anyák, továbbá 18 éven aluliak számára. E termék nem betegségek diagnosztizálása, gyógyítása vagy megelőzése céljából készült. 250 grammos kiszerelésben kapható

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fitness Sensual Coffee őrölt 250g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FITNESS COFFEE Sensual mletá, 250g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fitness Sensual Coffee, mletá, 250 g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitness Sensual Coffee, gemahlen, 250g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitness Sensual Coffee, gemahlen, 250g.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ