Fujitsu Lifebook U937 fémes

Termékkatalógus
Fujitsu Lifebook U937 fémes
Ultrabook - Intel Core processzor, 13,3 hüvelykes LED-es 1920x1080 visszaverődés, 20 GB RAM, PCIe / SATA SSD, USB-C 3.1 Gen 1, legfeljebb 11 óra, 920 g súly, Windows 10 Pro,
Kód:  ND260f0nad Termékszám:  U937 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Lifebook U937 fémes

Kivételes notebook A Fujitsu Lifebook U937 fémtesttel az úthasználók ideális társa. A notebook a lehető legalacsonyabb súly mellett jött létre, miközben fenntartotta a maximális szilárdságot és tartósságot. Teljes funkcionalitással, kivételes könnyedséggel ésjó akkumulátor-élettartam akár 11 óra.A 13,3 hüvelykes káprázásgátló kijelző megjeleníti Full HD felbontását.

A Fujitsu Lifebook U937 legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes processzor a Kaby tó generációjából
  • 13,3 "tükröződésmentes kijelző Full HD felbontással
  • Gyors, nagy kapacitású SSD lemez
  • Legfontosabb biztonsági funkciók - ujjlenyomat-olvasó és TPM
  • Ultra könnyű notebook a könnyű hordozhatóság érdekében

Stílus és nagy teljesítmény az Intel Kaby tónál

Elegáns laptop design A Lifebook U937 elképesztő teljesítményt nyújt. A Kaby Lake az Intel Core i5 processzor a 7. generációból. Az előző generációkhoz képest lényegesen alacsonyabb fogyasztást és valamivel magasabb teljesítményt nyújt. Integrált grafikaAz Intel HD Graphics 620 kezeli az igényes feladatokat és 4K videók lejátszását.A notebook számos funkciót kínál, beleértve a HD webkamerát, TPM modult vagy dokkolóállomás csatlakozót. A rendszer és a tárolási hely gyors reagálása gyors 256 GB-os SSD-t kínál.

Nagy teljesítményű mobil notebook

Magnéziumötvözet borítás aa kis tömeg 0,9 kg teszi könnyű hordozni a noteszgépet. Az akkumulátor élettartama akár 11 óráig is tarthatja a számítógépet. A maximális biztonság érdekében ujjlenyomat-olvasó vagy lemez-titkosítási támogatás telepítve van. A kiválasztott operációs rendszer a modern Windows 10 Pro.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu Lifebook U937 fémes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook U937/U938 kovový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Lifebook U937/U938 kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook U937 kovový.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ