Call of Duty játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a call of duty játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Call of Duty játékok – teszt eredménye

A call of duty játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a call of duty játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A call of duty játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

130 termék
Call of Duty: Black Ops 6 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A kémkedési akcióthriller az 1990-es évek elején játszódik, a világpolitika forradalmi változásainak időszakában, amelyet a hidegháború vége és az Egyesült Államok egyedüli szuperhatalomként való felemelkedése jellemez. A lenyűgöző történet és a kíméletlen harc a Black Ops-sorozat klasszikus jellemzői, amelyeket látványos egyjátékos kampány, a kategóriájában legjobb többjátékos mód és a Zombie Mode epikus visszatérése egészít ki.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: PSV0697
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - -Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
41 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: XBSE0483ge
Indiana Jones and the Great Circle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Fedezd fel a történelem egyik legnagyobb rejtélyét egy egyjátékos, első személyű kalandjátékban. 1937-et írunk, baljós erők egy ősi hatalom titkát kutatják, amely a Nagy Körhöz kapcsolódik, és csak egy ember állíthatja meg őket - Indiana Jones.
Előrendelési ár
31 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0479
Jurassic Park: Survival - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és kaland
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0469
Starship Troopers: Extermination - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Állíts össze egy osztagot, ragadj meg egy támadófegyvert, és éld át a Deep Space Vanguard elit katonájának hiteles érzését, hogy visszaszerezd a galaxist az emberi faj kiirtására irányuló Arachnid fenyegetéstől!
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0533
Farming Simulator 25 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 25 számos új gépet, játékmenetbeli funkciót, grafikai fejlesztést és még a rizstermesztéshez szükséges vizet is elhozza a földekre. Mindezek még több mélységet és változatosságot adnak a gazdálkodásnak ebben a családbarát játéksorozatban. Vágj bele egy globális mezőgazdasági kalandba, és építsd fel mezőgazdasági birodalmadat egy gyönyörű, rizsföldekkel teli kelet-ázsiai tájon, egy észak-amerikai környezetben, ahol rengeteg szabad terület van, vagy egy közép-európai helyszínen, zöld mezőkkel, tavakkal és folyókkal.
+Ajándék Ajándék Farming Simulator 25 - Klíčenka melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
21 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 12, 2024
Termékkód: XBSE0535
Call of Duty: Black Ops 6 - Double Steel Pack - 2x PS5 + Steelbook
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A kémkedési akcióthriller az 1990-es évek elején játszódik, a világpolitika forradalmi változásainak időszakában, amelyet a hidegháború vége és az Egyesült Államok egyedüli szuperhatalomként való felemelkedése jellemez. A lenyűgöző történet és a kíméletlen harc a Black Ops-sorozat klasszikus jellemzői, amelyeket látványos egyjátékos kampány, a kategóriájában legjobb többjátékos mód és a Zombie Mode epikus visszatérése egészít ki. Tartalmazza 2x a teljes játékot PS5-ön és egy exkluzív steelbookot.
Előrendelési ár
55 790 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: PSV0697sp
Call of Duty: Black Ops 6 - Double Steel Pack - 2x PS4 + Steelbook
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kémkedési akcióthriller az 1990-es évek elején játszódik, a világpolitika forradalmi változásainak időszakában, amelyet a hidegháború vége és az Egyesült Államok egyedüli szuperhatalomként való felemelkedése jellemez. A lenyűgöző történet és a kíméletlen harc a Black Ops-sorozat klasszikus jellemzői, amelyeket látványos egyjátékos kampány, a kategóriájában legjobb többjátékos mód és a Zombie Mode epikus visszatérése egészít ki. Tartalmazza 2x a teljes játékot PS4-en és egy exkluzív steelbookot.
Előrendelési ár
55 790 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: MSX1597sp
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Konami klasszikus lopakodós akciójátékának várva várt remake-jében a fiatal Big Boss, azaz a Naked Snake történetét követheted nyomon, aki az 1960-as években a Szovjetunió dzsungelében teljesít küldetést. A kémkedés, a vadonban való túlélés és a politikai intrikák története vár rád. Lopakodási technikákat, harci képességeket és stratégiai gondolkodást kell alkalmaznod, hogy legyőzd az ellenséget és a veszélyes környezetet!
Előrendelési ár
42 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0524de
Ravenswatch - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Ravenswatch egy top-down akció roguelike, amely ötvözi az intenzív valós idejű harcot, a mély játékmenetet és a szuper szórakoztató újrajátszhatóságot.
Előrendelési ár
15 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0534
Prince of Persia: The Sands of Time - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Éld át újra a herceg időtlen meséjét az Idő homokjából! Ezúttal azonban új grafikai köntösben és frissített játékmechanikával a kultikus klasszikus várva várt remake-jében!
Előrendelési ár
31 890 Ft
Várható időpont: december 2026
Termékkód: XBSE0532
Anno 117: Pax Romana - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Használj egyéni taktikákat és építs egy új világot a kedvedre ebben a jól ismert komplex építési stratégiában!
Előrendelési ár
32 090 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0531
The Last Faith: The Nycrux Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: XBSE0530ne
The Last Faith - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
12 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: XBSE0530
Dragon Ball: Sparking! Zero - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Dragon Ball: Sparking! Zero a Budokai Tenkaichi sorozat legendás játékmenetét egy teljesen új szintre emeli. Szerezd meg a Dragon Ballban valaha megjelent legerősebb harcosok pusztító erejét!
Előrendelési ár
33 690 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0529
Fable - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legendás Mit jelent hősnek lenni? sorozat új kezdete. Albion mesebeli világában ez csak rajtad múlik. Egy sötét fenyegetés közeledik, és egy olyan világban, ahol a hírneved előtted jár, Albion örökre megváltozik a döntéseid által.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0527
Civilization VII - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A díjnyertes stratégiai játék franchise egy forradalmian új fejezettel tér vissza. A Civilization VII kihívást jelent, hogy felépítsd a világ valaha látott legnagyobb birodalmát!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0526
Harry Potter: Quidditch Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - A következő fejezeted elindul! Merülj el a varázslatos világban, és játssz egyedül, vagy oszd meg a varázslatot barátaiddal és családoddal.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 3, 2024
Termékkód: XBSE0525
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: Day 1 Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Konami klasszikus lopakodós akciójátékának várva várt remake-jében a fiatal Big Boss, azaz a Naked Snake történetét követheted nyomon, aki az 1960-as években a Szovjetunió dzsungelében teljesít küldetést. A kémkedés, a vadonban való túlélés és a politikai intrikák története vár rád. Lopakodási technikákat, harci képességeket és stratégiai gondolkodást kell alkalmaznod, hogy legyőzd az ellenséget és a veszélyes környezetet!
Előrendelési ár
33 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0524
Life is Strange: Double Exposure - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Amikor Max Caulfield holtan találja barátját, Safit a hóban, egy párhuzamos idősíkhoz vezető út nyílik meg. Itt Safi még mindig életben van - és még mindig veszélyben! Vajon Max meg tudja-e oldani és meg tudja-e akadályozni ugyanazt a gyilkosságot az új képességével, hogy váltani tud a két idősík között?
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: október 29, 2024
Termékkód: XBSE0523
Alan Wake 2 - Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Rituális gyilkosságok sorozata fenyegeti Bright Falls-t, a csendes-óceáni északnyugati vadon által körülvett kisvárosi közösséget. Saga Anderson, a tapasztalt FBI-ügynök, aki a lehetetlen ügyek megoldásáról híres, megérkezik, hogy kivizsgálja a gyilkosságokat. Anderson ügye rémálommá válik, amikor felfedezi egy horrorisztikus történet lapjait, amelyek kezdenek kiteljesedni körülötte.
Előrendelési ár
33 690 Ft
Megjelenés dátuma: október 22, 2024
Termékkód: XBSE0522
Dragon Age: The Veilguard - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Lépj be Thedasba, a barátságtalan vadon, az alattomos labirintusok és a csillogó városok energikus világába, ahol ádáz csaták és titkos varázslatok bővelkednek!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0521
Gears of War: E-Day - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg a borzalmakat Marcus Fenix szemszögéből a játékok egyik legértékesebb sagájának eredeti történetében.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0520
DOOM: The Dark Ages - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős - A DOOM: The Dark Ages a díjnyertes lövöldözős játékok, a DOOM (2016) és a DOOM Eternal történetközpontú előzménye. DOOM Slayer, a pokoli démonok legendás legyőzője visszatér, hogy megmutassa nekünk dühének eredetét. Légy egy hatalmas fegyvere a pokol elleni háborúnak!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0519

Call of Duty játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó call of Duty játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább call of Duty játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb call of Duty játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: call of Duty játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ