Archív - Dirt

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Elképzelted már valaha, hogy egy rally versenyautóval száguldozol, és legyőzöd a riválisaidat? Lehet, hogy a való életben nem tudod megtenni, de a Dirt című fantasztikus versenyjátékban legalább megpróbálhatod. Tudd meg, mi áll a sorozat mögött, mire számíthatsz, és kik vesznek részt a fejlesztésében. Mindez kiderül az alábbi írásból.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
4,0
DiRT 5 - Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Indulj világ körüli utazásra és versenyezz több mint 70 egyedi útvonalon, 10 különböző helyen, csodálatos környezetben, amelyeket a mindig változó időjárás és a napszakok dinamikája még fantasztikusabbá tesz. A New York-i befagyott East River folyótól a brazíliai Megváltó Krisztus szobrán át a norvég északi fényig, bárhol versenyezhetsz. A Limited Edition az exkluzív Porsche Macan T1 Rally Raid-et hozza el számodra.
Megszűnt
Termékkód: PSV0029
5,0
DiRT 5 - PC
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja versenyzős - Tegyél utazást a világ körül, és versenyezz több, mint 70 egyedi útvonalon 10 különböző globális helyszínen, csodálatos környezetben, amelyet a dinamikus időjárás és a napszakok változása egészít ki. A New York-i befagyott East River folyó partjától a brazil A megváltó Krisztus szobra alatti útvonalon át egészen a norvég hajnalig.
Megszűnt
Termékkód: WG1288
4,4
DiRT 5 - Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vegyünk egy kirándulást a világ körül, és versenyezzünk több mint 70 egyedi útvonalon 10 különböző globális helyre egy csodálatos környezetben, amely kiegészíti a dinamikus időjárást és a napszak változását. A versenyektől a New York-i befagyott Kelet-folyóig, a brazil Brazília Megváltójának Krisztus szobra alatt vezető úton az norvégiai aurora borealisig. A korlátozott kiadásban megtalálható az exkluzív Porsche Macan T1 Rally Raid.
Megszűnt
Termékkód: MSX821
4,8 11×
DiRT Rally 2.0 - Game of the Year Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, PS Store kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - dobozos verzió, műfaj: sportos játék, mely arra késztet, hogy ülj be a legerősebb off-road jármű kormánya mögé és vegyél részt a bolygó legrázósabb rally versenyén, tudva, hogy a legkisebb hiba miatt is kieshetsz a futamból. A régóta várt játékban versenyezhetsz egyedül, online módban vagy teljesítheted a szokásos kihívásokat.
Megszűnt
Termékkód: MSX586
5,0
DiRT Rally 2.0 - Game of the Year Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, - dobozos verzió, műfaj: sportjáték, mely arra késztet, hogy ülj be a legerősebb off-road jármű kormánya mögé és vegyél részt a bolygó legrázósabb rally versenyén, tudva, hogy a legkisebb hiba miatt is kieshetsz a futamból. A régóta várt játékban versenyezhetsz egyedül, online módban vagy teljesítheted a szokásos kihívásokat.
Megszűnt
Termékkód: MXO557
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ