Egyéb játéksorozatok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
 
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
267 termék
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0498
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt. Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, köztük John Deere-t, Case IH-t és még sok más gépet is.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX482ae
4,9
Worms Battlegrounds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz a klasszikus Worms játékkal, csak több Wormsszal, nagyobb környezetben és több fegyverrel, 65 fegyverrel, ebből tíz teljesen új, amelyek tökéletesek az offline és online többszemélyes játékhoz.
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX092
5,0
Tekken 7 Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1233
5,0
Farming Simulator 22: Premium Expansion
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Elevenítsd fel a Farming Simulator 22 játékélményt a Premium Expansion kiegészítéssel, és termessz friss zöldségeket egy vadonatúj térképen! Használd ki a speciális eszközöket a vetéshez, betakarításhoz és szállításhoz – és örülj az új márkáknak, gyártási láncoknak és még sok másnak.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1422prE
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekménye előtt kezdődik, és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack azt a feladatot kapja, hogy felkutasson egy eltűnt első osztályú katonát, Genesis Rhapsodos-t.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1397
4,1 12×
Farming Simulator 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítéssel.
Leárazás -6 %
15 690 Ft 16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112
5,0
Bioshock Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ken Levine szerző tollából származó három kultikus lövöldözős játék teljes kollekciója. Látogass el Rapture-be, a tenger alatti utópiába, amely őrült káosszá változott, majd repülj el a magason a felhőkben lebegő gyönyörű Columbia-ba. Mindhárom játék továbbfejlesztett grafikával, élesebb textúrákkal rendelkezik, illetve az összes DLC-t tartalmazzák.
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO238
2,5
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO645
5,0
Worms W.M.D. All Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - A Worms visszatérnek az eddigi legpusztítóbb játékukban. Lenyűgöző 2D-s, kézzel festett megjelenéssel, új fegyverekkel, új tárgykészítési lehetőségekkel, járművekkel, épületekkel és természetesen a szeretett klasszikus játék stílusú fegyverek visszatérésével
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX341
4,7 30×
Watch Dogs 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX301
Final Fantasy XII The Zodiac Age - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A népszerű JRPG Final Fantasy XII kiterjedt HD felújított változata.
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW521
3,7
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
Szuper ár
1 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1177
Tekken 8: Launch Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek mindenhol és a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsol.
24 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0311
4,9
The Elder Scrolls V: Skyrim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A több mint 200 díjat nyert Skyrim Special Edition játék elképesztő részletgazdagsággal kelti életre az epikus fantasyt. A különleges kiadás tartalmazza a kritikusok által elismert játékot és játékbővítést, valamint számos új funkciót, mint például a felújított grafika és effektusok, az új világítás, a láthatóság mélysége, a tükröződések és még sok más.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW026
4,5
Tom Clancys The Division 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az akció-RPG orientált játék folytatása MMO elemekkel. A The Division nyitott világ nagyon gazdag és rengeteg lehetőséget kínál.
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO477
KontrolFreek Apex Legends XBX Blister Kit
Kontroller grip - szürke kivitel, anyaga szilikon, rendeltetése analóg stick, Xbox One és Xbox Series X|S kompatibilitás, csúszásgátlós felület
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SteelS2312
4,7
Titanfall 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Titanfall 2 új single-player kampányt kínál, amely a gép és az ember különleges kapcsolatát helyezi előtérbe, ugyanakkor természetesen lehetőséged van izgalmas multiplayer módban is játszani. Élvezd az új titánok megjelenését, a pilóták gazdag, továbbfejlesztett képességeit és a számos haladási és módosítási lehetőséget.
Leárazás -11 %
2 290 Ft 2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO224
Farming Simulator 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj bele egy modern farmer szerepébe, és építsd fel kreatívan farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112hu
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Alex Chen szerepét fogod átvenni, aki egy kisvárosban, Haven Springsben lakik, és régóta elnyomja képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichikai ereje - az empátia - lehetővé teszi számára, hogy magába szívja és átélje mások erős érzelmeit.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW957
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztalj meg két díjnyertes játékot. Használd Max természetfeletti visszatekerő képességét vagy Chloe okos megközelítését, hogy megváltoztasd az Arcadia Bayben zajló megrázó események menetét.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1107
Tekken 7 Legendary Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0149
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0072
Life is Strange: True Colors - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0036

Egyéb játéksorozatok

Egyéb játéksorozatok

A Egyéb játéksorozatok kategóriában összesen 267 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egyéb játéksorozatok
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ