Hamarosan bemutatjuk - Xbox series multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Microsoft
(3)
Bandai Namco
(2)
Nacon
(6)
Activision
(2)
Platform
Xbox Series X
(30)
Xbox Series S
(2)
Xbox One
(6)
Licenc
Doboz
(28)
Letölthető
(2)
Műfaj
Akció
(15)
RPG
(2)
Stratégiai
(3)
Sport
(6)
Szimulátor
(3)
Szöveg
CS
(5)
EN
(30)
DE
(11)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
Szinkron
EN
(30)
DE
(8)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(2)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
30 termék
Call of Duty: Black Ops 6 - Double Steel Pack - 2x Xbox + Steelbook
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kémkedési akcióthriller az 1990-es évek elején játszódik, a világpolitika forradalmi változásainak időszakában, amelyet a hidegháború vége és az Egyesült Államok egyedüli szuperhatalomként való felemelkedése jellemez. A lenyűgöző történet és a kíméletlen harc a Black Ops-sorozat klasszikus jellemzői, amelyeket látványos egyjátékos kampány, a kategóriájában legjobb többjátékos mód és a Zombie Mode epikus visszatérése egészít ki. Tartalmazza 2x a teljes játékot Xbox-on és egy exkluzív steelbookot.
Előrendelési ár
55 790 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: XBSE0518sp
Terminator: Survivors - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó, még megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0500
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - -Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
41 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: XBSE0483ge
Starship Troopers: Extermination - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Állíts össze egy osztagot, ragadj meg egy támadófegyvert, és éld át a Deep Space Vanguard elit katonájának hiteles érzését, hogy visszaszerezd a galaxist az emberi faj kiirtására irányuló Arachnid fenyegetéstől!
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0533
Rugby World Cup 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0381
Farming Simulator 25 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 25 számos új gépet, játékmenetbeli funkciót, grafikai fejlesztést és még a rizstermesztéshez szükséges vizet is elhozza a földekre. Mindezek még több mélységet és változatosságot adnak a gazdálkodásnak ebben a családbarát játéksorozatban. Vágj bele egy globális mezőgazdasági kalandba, és építsd fel mezőgazdasági birodalmadat egy gyönyörű, rizsföldekkel teli kelet-ázsiai tájon, egy észak-amerikai környezetben, ahol rengeteg szabad terület van, vagy egy közép-európai helyszínen, zöld mezőkkel, tavakkal és folyókkal.
+Ajándék Ajándék Farming Simulator 25 - Klíčenka melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
21 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 12, 2024
Termékkód: XBSE0535
Call of Duty: Black Ops 6 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kémkedési akcióthriller az 1990-es évek elején játszódik, a világpolitika forradalmi változásainak időszakában, amelyet a hidegháború vége és az Egyesült Államok egyedüli szuperhatalomként való felemelkedése jellemez. A lenyűgöző történet és a kíméletlen harc a Black Ops-sorozat klasszikus jellemzői, amelyeket látványos egyjátékos kampány, a kategóriájában legjobb többjátékos mód és a Zombie Mode epikus visszatérése egészít ki.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: XBSE0518
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - 13 évvel a Test Drive Unlimited 2 megjelenése után a TDUSC újraértelmezi a nyílt világú versenyjáték műfaját a tömegek számára. Mutasd meg az autók iránti szenvedélyedet innovatív játékmenettel és aprólékos részletességgel. Teszteld az autókat, majd vedd meg őket közvetlenül a kereskedőktől, alakítsd át a műhelyekben, és állítsd ki őket a Solar Hotel apartmanod garázsában.
Előrendelési ár
22 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 12, 2024
Termékkód: XBSE0097
DOOM: The Dark Ages - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős - A DOOM: The Dark Ages a díjnyertes lövöldözős játékok, a DOOM (2016) és a DOOM Eternal történetközpontú előzménye. DOOM Slayer, a pokoli démonok legendás legyőzője visszatér, hogy megmutassa nekünk dühének eredetét. Légy egy hatalmas fegyvere a pokol elleni háborúnak!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0519
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - 13 évvel a Test Drive Unlimited 2 megjelenése után a TDUSC újraértelmezi a nyílt világú versenyjáték műfaját a tömegek számára. Mutasd meg az autók iránti szenvedélyedet innovatív játékmenettel és aprólékos részletességgel. Teszteld az autókat, majd vedd meg őket közvetlenül a kereskedőktől, alakítsd át őket a műhelyekben, és építsd meg őket a Solar Hotel apartmanod garázsában.
Előrendelési ár
31 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 12, 2024
Termékkód: XBSE0097de
Ravenswatch - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Ravenswatch egy top-down akció roguelike, amely ötvözi az intenzív valós idejű harcot, a mély játékmenetet és a szuper szórakoztató újrajátszhatóságot.
Előrendelési ár
15 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0534
Anno 117: Pax Romana - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Használj egyéni taktikákat és építs egy új világot a kedvedre ebben a jól ismert komplex építési stratégiában!
Előrendelési ár
32 090 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0531
Dragon Ball: Sparking! Zero - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Dragon Ball: Sparking! Zero a Budokai Tenkaichi sorozat legendás játékmenetét egy teljesen új szintre emeli. Szerezd meg a Dragon Ballban valaha megjelent legerősebb harcosok pusztító erejét!
Előrendelési ár
33 690 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0529
Civilization VII - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A díjnyertes stratégiai játék franchise egy forradalmian új fejezettel tér vissza. A Civilization VII kihívást jelent, hogy felépítsd a világ valaha látott legnagyobb birodalmát!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0526
Gears of War: E-Day - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg a borzalmakat Marcus Fenix szemszögéből a játékok egyik legértékesebb sagájának eredeti történetében.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0520
Empire of the Ants - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Előrendelési ár
20 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0488
Harry Potter: Quidditch Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - A következő fejezeted elindul! Merülj el a varázslatos világban, és játssz egyedül, vagy oszd meg a varázslatot barátaiddal és családoddal.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 3, 2024
Termékkód: XBSE0525
TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az ATP és a WTA hivatalos teniszjátéka. Vegyél részt a hivatalos versenynaptár főbb versenyein, hívd ki a közösséget többjátékos játékban, és alakítsd ki saját játékstílusodat. A játékban a hivatalos ATP- és WTA-naptár legnagyobb versenyei szerepelnek. Játssz a Master 1000, az ATP/WTA 500 és 250-es versenyeken, és vegyél részt a 2024-es teniszszezonban.
Előrendelési ár
18 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 22, 2024
Termékkód: XBSE0517
Undisputed Standard Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A boksz visszatért! Az Undisputed egy autentikus bokszjáték, amelyet nagy bokszrajongók gondosan fejlesztettek ki a profi bokszolókkal együttműködve.
Előrendelési ár
25 590 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0515
Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, kaland és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba társasjátékká változik Nintendo Switch-en! Vegyél részt izgalmas eseményekben és minijátékokban akár 4 játékossal. Törekedj arra, hogy te legyél a legerősebb gyilkos!
Előrendelési ár
25 590 Ft
Megjelenés dátuma: július 16, 2024
Termékkód: XBSE0514
Core Keeper - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a lények, ereklyék és nyersanyagok végtelen barlangját egy 1-8 játékosnak szóló bányász sandbox kalandban. Bányássz, építkezz, harcolj, kézműveskedj és gazdálkodj, hogy felfedezd az ősi mag titkait.
Előrendelési ár
13 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: XBSE0513
Funko Fusion - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
+2 ajándék melynek értéke 2 980 Ft
Előrendelési ár
24 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: XBSE0510
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
18 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: XBSE0491
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos szerepébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
29 190 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 9, 2024
Termékkód: XBSE0483

Hamarosan bemutatjuk - Xbox series multiplayer játékok

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ