Hamarosan bemutatjuk - Xbox Series kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Ubisoft
(2)
Focus Entertainment
(2)
Bethesda Softworks
(2)
Bandai Namco
(1)
U&I Entertainment
(1)
Platform
Xbox Series X
(12)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(9)
RPG
(1)
Lövöldözős
(1)
Kaland
(12)
Gyerekeknek
(1)
Party
(1)
Szöveg
CS
(2)
EN
(12)
DE
(8)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
EN
(12)
DE
(5)
JP
(1)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
12 termék
Star Wars Outlaws - Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+3 ajándék melynek értéke 16 770 Ft
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 30, 2024
Termékkód: XBSE0375
Star Wars Outlaws - Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni. A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+3 ajándék melynek értéke 16 770 Ft
Előrendelési ár
44 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: XBSE0375ge
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - -Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
41 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: XBSE0483ge
Indiana Jones and the Great Circle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Fedezd fel a történelem egyik legnagyobb rejtélyét egy egyjátékos, első személyű kalandjátékban. 1937-et írunk, baljós erők egy ősi hatalom titkát kutatják, amely a Nagy Körhöz kapcsolódik, és csak egy ember állíthatja meg őket - Indiana Jones.
Előrendelési ár
31 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0479
Starship Troopers: Extermination - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Állíts össze egy osztagot, ragadj meg egy támadófegyvert, és éld át a Deep Space Vanguard elit katonájának hiteles érzését, hogy visszaszerezd a galaxist az emberi faj kiirtására irányuló Arachnid fenyegetéstől!
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0533
Unknown 9: Awakening - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0394
Life is Strange: Double Exposure - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Amikor Max Caulfield holtan találja barátját, Safit a hóban, egy párhuzamos idősíkhoz vezető út nyílik meg. Itt Safi még mindig életben van - és még mindig veszélyben! Vajon Max meg tudja-e oldani és meg tudja-e akadályozni ugyanazt a gyilkosságot az új képességével, hogy váltani tud a két idősík között?
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: október 29, 2024
Termékkód: XBSE0523
Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, kaland és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba társasjátékká változik Nintendo Switch-en! Vegyél részt izgalmas eseményekben és minijátékokban akár 4 játékossal. Törekedj arra, hogy te legyél a legerősebb gyilkos!
Előrendelési ár
25 590 Ft
Megjelenés dátuma: július 16, 2024
Termékkód: XBSE0514
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
25 690 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 24, 2024
Termékkód: XBSE0490
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos szerepébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
29 190 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 9, 2024
Termékkód: XBSE0483
Marvels Blade - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció- és kaland
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0471
Avowed - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Az Avowed egy első személyű akció-RPG, amely egy Eora nevű fantáziavilágban játszódik.
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0376
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ