Legnépszerűbb, legjobb call of Duty: Modern Warfare

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) call of Duty: Modern Warfare találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 107 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS4 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 16 490 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb call of Duty: Modern Warfare érdekelnek, nézd meg a(z) call of Duty: Modern Warfare vélemények és tesztek alapján kategóriát.
107 termék
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Leárazás -21 %
16 490 Ft 20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1530
4,0 11×
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
26 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
4,0
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
11 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
Flintlock: The Siege of Dawn - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
20 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0473
Call of Duty: Black Ops 6 - Double Steel Pack - 2x Xbox + Steelbook
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kémkedési akcióthriller az 1990-es évek elején játszódik, a világpolitika forradalmi változásainak időszakában, amelyet a hidegháború vége és az Egyesült Államok egyedüli szuperhatalomként való felemelkedése jellemez. A lenyűgöző történet és a kíméletlen harc a Black Ops-sorozat klasszikus jellemzői, amelyeket látványos egyjátékos kampány, a kategóriájában legjobb többjátékos mód és a Zombie Mode epikus visszatérése egészít ki. Tartalmazza 2x a teljes játékot Xbox-on és egy exkluzív steelbookot.
Előrendelési ár
55 790 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: XBSE0518sp
Assassins Creed Shadows Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az Assassin's Creed franchise régóta várt új része, a Shadows alcímet viselő játék a feudális Japánba kalauzolja el a játékosokat, amely a sorozat számtalan rajongójának álomhelyszíne. Várhatóan 2 játszható karaktert, a lopakodásra helyezett hangsúlyt, több brutalitást a harcokban és még sok minden mást is kapunk.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Shadows - Steelbook melynek értéke 3 390 Ft
Előrendelési ár
29 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 15, 2024
Termékkód: XBSE0511se
5,0
Fort Solis: Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Egy távoli bányatelep szokatlan riasztóhívására válaszolva Jack megérkezik a sötét és elhagyatott Fort Solisba. A közelgő viharra figyelmeztető riasztások miatt kapcsolatfelvétel reményében befelé veszi az irányt. Ahogy az éjszaka meghosszabbodik, az események kiéleződnek, kicsúsznak az irányítás alól és egyre világosabbá válik az itteni legénység rejtélyes sorsa.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0558
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Konami klasszikus lopakodós akciójátékának várva várt remake-jében a fiatal Big Boss, azaz a Naked Snake történetét követheted nyomon, aki az 1960-as években a Szovjetunió dzsungelében teljesít küldetést. A kémkedés, a vadonban való túlélés és a politikai intrikák története vár rád. Lopakodási technikákat, harci képességeket és stratégiai gondolkodást kell alkalmaznod, hogy legyőzd az ellenséget és a veszélyes környezetet!
Előrendelési ár
42 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0524de
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - -Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
41 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: XBSE0483ge
Indiana Jones and the Great Circle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Fedezd fel a történelem egyik legnagyobb rejtélyét egy egyjátékos, első személyű kalandjátékban. 1937-et írunk, baljós erők egy ősi hatalom titkát kutatják, amely a Nagy Körhöz kapcsolódik, és csak egy ember állíthatja meg őket - Indiana Jones.
Előrendelési ár
31 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0479
Jurassic Park: Survival - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és kaland
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0469
Farming Simulator 25 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 25 számos új gépet, játékmenetbeli funkciót, grafikai fejlesztést és még a rizstermesztéshez szükséges vizet is elhozza a földekre. Mindezek még több mélységet és változatosságot adnak a gazdálkodásnak ebben a családbarát játéksorozatban. Vágj bele egy globális mezőgazdasági kalandba, és építsd fel mezőgazdasági birodalmadat egy gyönyörű, rizsföldekkel teli kelet-ázsiai tájon, egy észak-amerikai környezetben, ahol rengeteg szabad terület van, vagy egy közép-európai helyszínen, zöld mezőkkel, tavakkal és folyókkal.
+Ajándék Ajándék Farming Simulator 25 - Klíčenka melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
21 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 12, 2024
Termékkód: XBSE0535
Starship Troopers: Extermination - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Állíts össze egy osztagot, ragadj meg egy támadófegyvert, és éld át a Deep Space Vanguard elit katonájának hiteles érzését, hogy visszaszerezd a galaxist az emberi faj kiirtására irányuló Arachnid fenyegetéstől!
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0533
4,4 10×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO596
Disney Epic Mickey: Rebrushed Collector's Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
84 990 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 24, 2024
Termékkód: XBSE0490ce
Balatro Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
Előrendelési ár
13 390 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 17, 2024
Termékkód: XBSE0538
Planet Zoo: Console Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
19 990 Ft
Megjelenés dátuma: október 24, 2024
Termékkód: XBSE0537
Kena: Bridge of Spirits Premium Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
16 990 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 16, 2024
Termékkód: XBSE0536
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
22 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0559b
5,0
War Hospital - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
14 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0532
4,0
Way of the Hunter Hunting Season One - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0569
Ravenswatch - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Ravenswatch egy top-down akció roguelike, amely ötvözi az intenzív valós idejű harcot, a mély játékmenetet és a szuper szórakoztató újrajátszhatóságot.
Előrendelési ár
15 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0534
Prince of Persia: The Sands of Time - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Éld át újra a herceg időtlen meséjét az Idő homokjából! Ezúttal azonban új grafikai köntösben és frissített játékmechanikával a kultikus klasszikus várva várt remake-jében!
Előrendelési ár
31 890 Ft
Várható időpont: december 2026
Termékkód: XBSE0532
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó call of Duty: Modern Warfare Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább call of Duty: Modern Warfare A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb call of Duty: Modern Warfare A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: call of Duty: Modern Warfare vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ