Legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(233)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(204)
PlayStation 4
(240)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(97)
Gyerekeknek
(58)
Árkád
(55)
Szimulátor
(44)
Versenyzős
(35)
Szöveg
CS
(24)
EN
(239)
DE
(179)
HU
(7)
RU
(20)
PL
(20)
FR
(54)
ES
(35)
IT
(37)
Zh
(5)
JP
(2)
Szinkron
EN
(237)
DE
(111)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(22)
ES
(19)
IT
(19)
Zh
(2)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 240 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) EA Sports FC 24 - PS4 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 9 990 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek érdekelnek, nézd meg a(z) playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján kategóriát.
240 termék
Paw Patrol: Adventure City Calls and Mighty Pups Save Adventure Bay Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Merülj el egy szórakoztató és izgalmas kalandban a Mancs őrjárat sztárcsapatával ebben a hihetetlen dupla kiadásban.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1260
5,0
Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Nintendo Switch játékkonzolon töltött három sikeres év után a Gear.Club Unlimited 2 versenyjáték bömbölő motorok kíséretében érkezik a PlayStation 4 és a PlayStation 5 játékkonzolokra egyaránt! Nyomd padlóig a gázpedált, és vágj neki a több mint 1800 mérföldnyi versenypályának, amely csak rád vár.
10 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1255
A Hat in Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland - A Hat in Time egy imádnivaló háromdimenziós platformjáték egy kislányról, aki saját készítésű kalapjai, sapkái és maszkjai révén különleges képességekkel rendelkezik. Fedezd fel szabadon a hatalmas világokat, szerezd vissza az elvesztett idődarabokat, és vedd célba újra csillagokat!
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1237
Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin & The Lion King - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Játssz a népszerű Aladdin, The Lion King és a The Jungle Book játékok több különböző verziójával, amelyeket az évek során hoztak létre, beleértve a konzolokra és a handheld konzolokra szánt változatokat is. Ez a hihetetlen összeállítás a klasszikus Disney-játékok eddigi legjobb kiadása.
10 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1251
In Nightmare - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat - Zárkózz el önként a valóságtól, merülj mély álomba, és ébredj fel egy rémálmokkal teli álomvilágban. Az In Nightmare egy erős történettel rendelkező horror-kalandjáték, amely az ellenséges környezeten átívelő lopakodó mozgást változatos rejtvényekkel ötvözi.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1244
The King of Fighters XV: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád - 1994-es debütálása óta a KOF verekedős játékok sorozata vonzó karaktereivel és egyedülálló játékrendszerével az izgalmak új magasságaiba emelte a világot. Sok év telt el a sorozat utolsó részének megjelenése óta, és most a KOF XV minden elődjét felülmúlja a grafika, a rendszerek és az online élmények terén!
10 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: MSX1239
4,8
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Persze, az univerzumot összetartó anyag elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és őskori csigákkal teli Kívánságvilágba. Tehát semmi olyasmi, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1223
5,0
Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - éld át a Minecraft Dungeons akció-RPG játék teljes történetét a kezdetektől egészen az End-ig! Vásárold meg az Ultimate Edition-t, amely tartalmazza az alapjátékot és mind a hat DLC-t! Szállj szembe ezen akció kalandban a különböző színű és formájú mobokkal, amelyet a dungeon crawler zsánerű klasszikus RPG játékok ihlettek.
14 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1221
Synth Riders - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1210
5,0
The Smurfs: Mission Vileaf - Smurftastic Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Vedd magadra négy híres törp - Törpilla, Törperős, Okoska és Hami - szerepét egy öt különböző környezeten átívelő utazás során. Útban Hókuszpók kastélya felé keltsd életre a törpök falvát, és a Törpölővel gyógyítsd meg az ogre által megfertőzött növényeket. A limitált Smurftastic Edition három litográfiát, egy Törpapa kulcstartót és két ív matricát is tartalmaz.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1203
4,7 56×
Gran Turismo 7 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár profi vagy alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, tervező vagy fotós vagy, találd meg saját vonaladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményével, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-ot és az autós iskolát.
22 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1207
5,0
Kena: Bridge of Spirits Deluxe Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Kena, a fiatal lelki vezető egy elhagyatott falut talál, miközben egy szent hegyi szentély keres. Hogy folytathassa az útját, fel kell derítenie az erdő mélyén rejtőző elfeledett társadalom titkát, ahonnan a kóbor szellemek nem találják a kivezető utat.
11 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1205
4,3 10×
Fortnite: The Minty Legends Pack - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - A Minty Legends Pack új tartalmat hoz a népszerű, külső nézetű Fortnite akciójátékba. Ezzel a csomaggal minden ellenfelet hidegre teszel, a játékod pedig megőrzi állandó frissességét.
24 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1201
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
Rescue HQ - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vállalod a kihívást, hogy megvédd városod polgárait? Kezdd azzal, hogy a semmiből felépítesz egy mentőbázist, és három vészhelyzeti osztályt - rendőrséget, tűzoltóságot és mentőszolgálatot - irányítasz. Neked kell vezetned az egyes csapatokat és megszervezned az egyéni igényeiket, és gondosan elosztanod a kezdetben kis költségvetést.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1193
Monster Harvest - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Kezdj új életet Planimal Point városában, és készülj fel egy szokatlan mezőgazdasági kalandra. Fejleszd a farmodat, építsd fel és alakítsd át a házadat, készítsd el a saját bútoraidat, főzz finom lekvárokat.
7 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1185
Farming Simulator 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj bele egy modern farmer szerepébe, és építsd fel kreatívan farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112hu
Two Point Campus Enrolment Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1138
2,7
Paw Patrol: Adventure City Calls - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Amikor a Mancs őrjárat megtudja, hogy Humdinger polgármester átvette az irányítást a forgalmas nagyváros felett, meg kell mentenie a várost önző terveitől. A játékosok a kiskutyák szerepébe bújnak, beleértve Chase-t, Skye-t és egy vadonatúj kutyus barátot! Használd a szuper képességeiket a mentőakciókban.
Leárazás -4 %
11 790 Ft 12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1136
5,0
My Friend Peppa Pig - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1129
Untitled Goose Game - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Képzelj el egy békés reggelt valahol egy faluban, ám hirtelen... egy idegesítő liba bőrébe bújva találod magad. Látogasd meg a virtuális homokozót, amelyben szabadon mozoghatsz, mindenféle madárságot kipróbálhatsz és számos gonosz tréfát hajthatsz végre.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1113
4,1 12×
Farming Simulator 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítéssel.
Leárazás -6 %
15 690 Ft 16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112
4,8 16×
F1 2021 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Minden történetnek van kezdete. Élvezd az F1 2021 izgalmas újdonságait, köztük az izgalmas "Braking Point" történetmódot és a kétjátékos karrier módot. Kormányozd csapatodat a csúcsra a díjnyertes, tíz évados "My Team" karrier módban és merülj el a bolygó legnagyobb autóversenyében!
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1103
4,0
WRC 10 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1102
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ