Legnépszerűbb, legjobb PS5 multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(347)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(1)
PlayStation 5
(353)
PlayStation 4
(194)
Xbox Series X
(2)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(200)
Versenyzős
(60)
Lövöldözős
(52)
Árkád
(48)
Szimulátor
(47)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(157)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(37)
Szöveg
CS
(51)
EN
(352)
DE
(272)
HU
(9)
RU
(30)
PL
(31)
FR
(56)
ES
(43)
IT
(43)
Zh
(3)
Szinkron
EN
(349)
DE
(193)
RU
(9)
PL
(7)
FR
(30)
ES
(28)
IT
(26)
Zh
(1)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) PS5 multiplayer játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 353 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) EA Sports FC 24 - PS5 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 9 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb PS5 multiplayer játékok érdekelnek, nézd meg a(z) PS5 multiplayer játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
353 termék
4,5 21×
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant (SpongyaBob és Kockanadrág) visszatér, hűségesen átdolgozva a spongyasztikus gyönyörűségbe!
7 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX674
4,6 12×
Watch Dogs Legion Resistance Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, -a Resistance Edition tartalma: Teljes játék és digitális tartalom Resistant Pack (Lynx figura + 1 hét VIP státus)
Leárazás -20 %
3 990 Ft 4 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX642r
4,0
Jumanji: The Video Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezz fel új Jumanji-környezeteket. Öltsd magadra Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedi képességeiket, hogy életben tartsák egymást.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX650
4,5 20×
Watch Dogs Legion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
Szuper ár
3 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX642
4,2
Marvels Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az eredeti történetet egyjátékos vagy kooperatív játékkal ötvözi, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállók világában. Alkossatok akár négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet a növekvő fenyegetésektől.
Szuper ár
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX640
4,7 43×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék Single player és Multiplayer módokat is kínál. Játék közben találkozhatunk pl. Price kapitánnyal is.
11 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX638
4,8
WRC 8 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A 2019-es világbajnokságra és az eSportra hivatalosan licencelt WRC szimuláció-központú játékmenettel, dinamikus időjárási rendszerrel és teljesen újratervezett karriermóddal tér vissza.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX636
5,0
World War Z - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az emberiség a pusztulás szélén. New York-tól Moszkváig és Jeruzsálemig terjed a zombi apokalipszis.
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX623
4,8 21×
Borderlands 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra.
4 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX619
5,0
The Hunter - Call Of The Wild 2019 Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A vadászat legrészletesebben kidolgozott élményét nyújtja, amelyet valaha megalkottak. Lépj be egy, gyönyörű, nyílt világba, amely élőlényekkel teli. Van itt fenséges szarvasoktól és csodálatos bölényektől kezdve számtalan madár, apró állat és rovar.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX605
5,0 10×
Dark Souls Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantáziavilág, a kazamatákon való átjárás, a félelmetes ellenségekkel való találkozás és a forradalmi online elemek kombinációja a Dark Souls-t teljesen lenyűgöző élménnyé teszi. A játék eltávolítja a játékvilág akadályait, ami ösztönzi a tudásvágyat és alkalmazkodóképességet követel meg. A félelmetes ellenséggel való találkozás és az új területek felfedezése során a játék magja, a kihívások és a jutalmak élményekké válnak, és egyedülálló sikerélményt nyújtanak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX602
4,7 39×
Mortal Kombat 11 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Növeli a játékélményt az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabott karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok felhasználásával. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres saga folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látott napvilágot.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX590
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
4,0
Dying Light 2: Stay Human - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra vesztésre állunk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX541
4,8 25×
Resident Evil 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bizarr jelenség zajlott az amerikai Raccoon City külvárosának szélén. Egy szerencsétlen incidens az Arklay-hegységben egy pillanat alatt rémálommá változtatta a metropoliszt a lakosok és a látogatók számára egyaránt. Most, 20 évvel a Resident Evil 2 eredeti megjelenése után itt az ideje, hogy visszatérjünk Raccoon Citybe.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX548
4,9 16×
Doom Eternal - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A legendás első személyű játék visszatért. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Új és már ismert, bevált fegyverek széles arzenálja segít a megsemmisítésükben.
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX545
4,1 11×
Hitman 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszínekre, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig. Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX530
4,9
Just Cause 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Újra Rico Rodriguez bőrében találod magad. Ezúttal a világ legerősebb magánhadseregével, a The Black Hand-del néz szembe. A játék hatalmas nyitott világot kínál, amelyben autók, vadászgépek, tankok és szárnyas repülőruhák segítségével közlekedhetsz.
6 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX537
4,9 23×
Diablo III: Eternal Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX528
4,9 14×
Team Sonic Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egyesíti a legjobb árkád és versenyzős játékelemeket. Mérd össze az erődet barátaidéval az intenzív versenyeken vagy működjetek egy csapatként és osztozzatok a power-upokon és gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül és tegyél szert olyan különféle fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX527
4,8 75×
Assassins Creed Odyssey - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Saját családod halálra ítélt, ezért kalandos utazásra indulsz, amely során kitaszított zsoldos katonából legendás görög hőssé változol, hogy felfedd múltad titkait. Találd meg a saját utadat egy háború által szétszakított világban, amelyet emberek és istenek egyaránt teremtettek, ahol hegyek és tengerek ütköznek.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX524
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - A motoros versenyek valóságos versenyszimulátora. Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 futam amelyből 12 vadonatúj. A motorkerékpárok műszaki és esztétikai fejlesztésen is keresztülmentek. Sok egyéb mással...
13 090 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX518nad
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Valódi versenyszimulátor motorkerékpárokkal Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 pálya, köztük 12 vadonatúj. A esztétikailag és mechanikailag módosított motorkerékpárok. És még sok más.
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX518

Legnépszerűbb, legjobb PS5 multiplayer játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PS5 multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PS5 multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PS5 multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ