Legnépszerűbb, legjobb xbox Series optimalizált játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(293)
DLC tartalom
(4)
Platform
PC
(12)
PlayStation 5
(1)
Xbox Series X
(294)
Xbox Series S
(26)
Xbox One
(155)
Play Anywhere
(1)
Licenc
Doboz
(276)
Letölthető
(21)
Kulcs
Xbox Live
(24)
Microsoft Store
(12)
Műfaj
Akció
(166)
RPG
(48)
Szimulátor
(45)
Lövöldözős
(45)
Versenyzős
(38)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(297)
PlayStation 5 optimalizálás
(2)
Szöveg
CS
(46)
EN
(297)
DE
(226)
HU
(9)
RU
(5)
PL
(5)
FR
(20)
ES
(6)
IT
(7)
Szinkron
CS
(1)
EN
(297)
DE
(185)
RU
(2)
PL
(1)
FR
(7)
ES
(5)
IT
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) xbox Series optimalizált játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 297 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Avatar: Frontiers of Pandora: Limited Edition - Xbox Series X örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 15 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb xbox Series optimalizált játékok érdekelnek, nézd meg a(z) xbox Series optimalizált játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
297 termék
3,5
Marvels Avengers - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az eredeti történetet az egyjátékos játszhatósággal vagy a kooperatív játékkal, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállókkal. Alkossatok négy-négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet az egyre inkább növekvő fenyegetésektől.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO598
5,0
Borderlands 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosz uralta kalandra!
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO579
4,5 19×
Forza Horizon 4 Standard Edition - Xbox One, PC DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős - A sikeres autóversenyzős játéksorozat újabb része. Remek nyitott világ, amelyet Nagy-Britannia ihletett. A változó évszakok lényegesen befolyásolják a vezetési teljesítményt. Bőséges jármű választék áll rendelkezésedre módosítási lehetőségekkel.
26 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0816
5,0
Resident Evil 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bizarr jelenség történt az amerikai Raccoon City külvárosának peremén. Az Arklay hegységnél bekövetkezett szerencsétlen incidens valódi rémálommá változtatta a városi metropoliszt, éppúgy a lakosság, mint az odalátogatók számára. Húsz évvel az eredeti Resident Evil 2 megjelenése után ismét eljött az idő, hogy visszatérjünk Raccoon City-be.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO527
4,8
Doom Eternal - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Eljött a legendás FPS játék visszatérésének ideje. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Megsemmisítésükben éppúgy segítséget nyújt a széleskörű és új, akárcsak a már ismerős, jól bevált fegyverarzenál.
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO524
4,0
Halo Infinite - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Master Chief visszatér a legendás franchise következő részében.
25 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO521
4,3
Dying Light 2: Stay Human - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra vesztésre állunk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO519
4,7
Shadow of the Tomb Raider - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és logikai - a sikeres sorozat folytatása, melynek élén a szimpatikus archeológus, Lara Croft áll.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO478
3,0
Biomutant - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
Leárazás -4 %
16 790 Ft 17 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO433
1 ... 10111213
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series optimalizált játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series optimalizált játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series optimalizált játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ