Archív - Life is Strange

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az élet néha furcsa. Olyan emberekkel hoz össze a sors, akikre nem is számítunk, olyan dolgok történnek, amiket nem tudunk megmagyarázni, és mindenkinek vannak szuperképességei. Oké, lehet, hogy nekünk nincsenek szuperképességeink (talán), de a Life is Strange játéksorozat szereplőinek igen. Olvass tovább, hogy többet megtudj ezekről az érzelmekkel teli játékokról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
Life is Strange Remastered Collection (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Xbox Live kulcs, műfaj: kaland
Megszűnt
Termékkód: MXESD1805
Life is Strange: True Colors
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
Megszűnt
Termékkód: WG1309
Life is Strange: True Colors - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
Megszűnt
Termékkód: PSV0070
Life is Strange 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: kaland
Megszűnt
Termékkód: MXO672
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ