Legdrágább bandai Namco multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(71)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(16)
PlayStation 5
(26)
PlayStation 4
(19)
Xbox Series X
(15)
Xbox One
(12)
Nintendo Switch
(8)
Xbox 360
(1)
Licenc
Doboz
(60)
Letölthető
(12)
Műfaj
Akció
(54)
RPG
(10)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(5)
Kaland
(7)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(11)
PlayStation 5 optimalizálás
(10)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
EN
(72)
DE
(45)
RU
(14)
PL
(7)
FR
(18)
ES
(17)
IT
(18)
Zh
(2)
Szinkron
EN
(69)
DE
(29)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi bandai Namco multiplayer játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább bandai Namco multiplayer játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább bandai Namco multiplayer játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább bandai Namco multiplayer játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Tekken 8: Collectors Edition - PS5, amelynek az ára bruttó 125 590 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
72 termék
2,5
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
19 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0587
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
19 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0418
Soulcalibur VI – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
18 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003897
5,0
Project CARS 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX849
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1271
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0514
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és kaland
17 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002145
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
17 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1519
5,0
Tekken 8: Launch Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek mindenhol és a mozgás súlyosabbá és hangulatosabbá tesznek minden egyes csatát. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
16 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1427
5,0
Fast and Furious Crossroads - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a Fast and Furious sorozat új fejezetével érkező gyors és véget nem érő filmszerű akcióra!
16 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX743
5,0
Dark Souls Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantasy-világ ötvözése a küldetések (dungeon) végrehajtásával, a félelmetes ellenségekkel való megütközéssel és a forradalmi on-line elemekkel teljesen meggyőző élménnyé teszi a Dark Souls-t. A játék eltávolítja a játékvilágból az akadályokat, ami támogatja a megismerés utáni vágyat és alkalmazkodóképességet igényel. A félelmetes ellenségekkel való ütközetek és az új területek felfedezése során a játék alapja, a kihívások és jutalmak, tapasztalatokká válnak, és egyedülálló sikerélményt hoznak.
15 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO570
5,0 10×
Dark Souls Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantáziavilág, a kazamatákon való átjárás, a félelmetes ellenségekkel való találkozás és a forradalmi online elemek kombinációja a Dark Souls-t teljesen lenyűgöző élménnyé teszi. A játék eltávolítja a játékvilág akadályait, ami ösztönzi a tudásvágyat és alkalmazkodóképességet követel meg. A félelmetes ellenséggel való találkozás és az új területek felfedezése során a játék magja, a kihívások és a jutalmak élményekké válnak, és egyedülálló sikerélményt nyújtanak.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX602
Xbox 360 - Kung Fu Panda: Legendary Showdown of Legends
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció
14 910 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX643
4,8
No Mans Sky - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú felfedezésre váró, korábban nem látott bolygóval és csillagrendszerrel büszkélkedhet, amelyek mindegyike a felfedezésre váró élettől hemzseg. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak, vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0288
Tekken 7 Legendary Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0149
Jumanji: Wild Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1495
Jumanji: Wild Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0389
4,5
We Love Katamari Reroll + Royal Reverie - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1200
Gigantosaurus: Dino Kart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0314
LEGO Brawls - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy családi videójáték tele csatákkal! Párosítsd a hivatalos LEGO kockákat, és hozz létre egyedi harcosokat, kiegészítve az egyes játékosok preferenciáihoz és játékstílusaihoz szabott egyéni fejlesztésekkel. Versenyezzetek egymás ellen mindennel, ami csak a kezetek ügyébe kerül - a bagettektől kezdve a tortaágyúkon és boomboxokon át egészen a rakétaökölig.
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0247
Jojos Bizarre Adventure: Eyes of Heaven - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Japán harci játék a több éve futó JoJo's Bizarre Adventure manga sorozat alapján, ezúttal 3D arénákkal és csapatjáték lehetőségével.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX317
Project Cars 3 Season Pass - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
12 450 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005238
Jumanji: Wild Adventures - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
Leárazás -6 %
11 990 Ft 12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0476
Gigantosaurus: Dino Kart - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
Leárazás -6 %
11 990 Ft 12 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1167

Legdrágább bandai Namco multiplayer játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multiplayer játékok Bandai Namco Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multiplayer játékok Bandai Namco
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ