Legdrágább xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(443)
DLC tartalom
(4)
Játékkredit
(4)
Platform
PC
(14)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(448)
Xbox Series S
(39)
Xbox One
(268)
Play Anywhere
(1)
Licenc
Doboz
(420)
Letölthető
(33)
Kulcs
Xbox Live
(37)
Microsoft Store
(17)
Műfaj
Akció
(261)
RPG
(70)
Lövöldözős
(66)
Szimulátor
(56)
Versenyzős
(49)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(298)
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(32)
Szöveg
CS
(66)
EN
(453)
DE
(335)
HU
(10)
RU
(32)
PL
(29)
FR
(56)
ES
(41)
IT
(39)
Zh
(2)
JP
(1)
Szinkron
CS
(2)
EN
(451)
DE
(247)
RU
(11)
PL
(3)
FR
(29)
ES
(28)
IT
(22)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi xbox Series játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább xbox Series játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább xbox Series játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább xbox Series játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Tekken 8: Collectors Edition - Xbox Series X, amelynek az ára bruttó 104 190 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
453 termék
Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tisztítsd meg Tertium városát a vérszomjas ellenségek hordáitól egy brutális lövöldözős játékban, amely tele van adrenalinpumpáló akcióval.
21 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0226
Starship Troopers: Extermination - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Állíts össze egy osztagot, ragadj meg egy támadófegyvert, és éld át a Deep Space Vanguard elit katonájának hiteles érzését, hogy visszaszerezd a galaxist az emberi faj kiirtására irányuló Arachnid fenyegetéstől!
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0533
The Last Faith: The Nycrux Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: XBSE0530ne
4,6
Gotham Knights - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A játék abban az időben játszódik, amikor Batman meghalt, és Batgirlnek, Nightwingnek, Red Hoodnak és Robinnak kell átvennie a helyét; ők az egyetlenek, akik reményt adhatnak a káoszban leledző Gotham polgárainak; a játékosoknak meg kell menteniük Gothamet az anarchiától, és fel kell fedezniük magukban a Sötét Lovagot; tartalmazza az alapjátékot és a Steelcase-t.
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0002
STALKER 2: Heart of Chornobyl - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Kutasd át Csernobil kiterjedt lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel a fotorealisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: XBSE0076
5,0
Elden Ring - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd a szemtől-szemben vívott ádáz csatákat a félelmetes ellenségek ellen, vagy használd ki a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan kezeli az előtte álló számos kihívást.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0183
Unknown 9: Awakening - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0394
5,0
Diablo IV - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
20 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO680
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
20 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0364
Empire of the Ants - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Előrendelési ár
20 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0488
Flintlock: The Siege of Dawn - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
20 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0473
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
20 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0456
EA Sports WRC - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
20 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2178
2,0
EA Sports FC 24 - 5900 FUT POINTS - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport,
19 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2156
Planet Zoo: Console Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
19 990 Ft
Megjelenés dátuma: október 24, 2024
Termékkód: XBSE0537
House Flipper 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel leromlott házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
19 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0474
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0486
1,0
Banishers: Ghosts of New Eden - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, azaz szellemvadászok, akik megfogadták, hogy megvédik az élőket a túlélő szellemek és lidércek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetés után Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a páros kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná meg Anteát az átoktól.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0410
Rugby World Cup 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0381
5,0
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a sorozat történetei a helyszínen, egy vadonatúj hadszíntéren elevenednek meg, és új, hiteles taktikákat, szövetségeket és számos el nem mondott történetet mutat be a II. világháborúból. A Földközi-tenger egy sokszínű színtér: Olaszország szélfútta hegyi hágóitól a zord észak-afrikai sivatagokig és a tengerparti tájakig.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0348
5,0
Avatar: Frontiers of Pandora Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0071ge
4,8
F1 22 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Formula One World Championship - Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
19 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0200
5,0
Starfield - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
19 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - tartalmazza a "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és még sok más bónusz tartalmat
19 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0388

Legdrágább xbox Series játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ