Multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1488)
DLC tartalom
(246)
Játékkredit
(34)
Platform
PC
(861)
PlayStation 5
(351)
PlayStation 4
(224)
Xbox Series X
(368)
Xbox Series S
(160)
Licenc
Doboz
(816)
Letölthető
(990)
Kulcs
Steam
(687)
Xbox Live
(176)
Origin
(42)
Nintendo eShop
(39)
Microsoft Store
(35)
Műfaj
Akció
(996)
Stratégiai
(280)
Versenyzős
(271)
Szimulátor
(230)
RPG
(221)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(248)
PlayStation 5 optimalizálás
(161)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(132)
Szöveg
CS
(217)
SK
(5)
EN
(1789)
DE
(1333)
HU
(35)
RU
(424)
UK
(2)
PL
(338)
FR
(654)
ES
(587)
IT
(583)
Zh
(152)
KR
(7)
JP
(13)
Szinkron
CS
(5)
SK
(3)
EN
(1704)
DE
(737)
HU
(2)
RU
(89)
UK
(2)
PL
(63)
FR
(269)
ES
(222)
IT
(219)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(35)
KR
(4)
JP
(11)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A videójátékok világában a multiplayer játékok mára már valóságos jelenséggé váltak. A játékok multiplayer opciója összekapcsolja a világ minden táján élő gamereket, ezzel egyedülálló élményeket nyújtva a számukra. A multiplayer játék címek különféle műfajban, platformokon és formátumokban érhetőek el. Legyen szó konzolról, PC-ről vagy mobileszközökről, létrehozzák a szenvedélyes játékosok közösségét, akik osztoznak a hobbijukban. Olvass tovább, hogy többet megtudj a multiplayer játék opcióiról, amely téged is biztosan magával ragad.

Tovább

Multiplayer játékok platformok szerint

A mai játékuniverzumban valóban szerencsések vagyunk, mivel számos platform közül választhatunk, amelyek lehetővé teszik számunkra azt, hogy belépjünk a multiplayer játék címek változatos világába. Az elérhető platformok listája meglehetősen gazdag, a klasszikus számítógépektől (PC-k) a fejlett újgenerációs játékkonzolokig több platformon is játszhatunk.

Multiplayer játékok mobileszközökre

Manapság, amikor a mobileszközök életünk szerves részét képezik, a multiplayer játékok világa is egyre jobban kibővül. A mobil platform soha nem látott szabadságot, rugalmasságot és kényelmet biztosít, lehetővé téve a gamerek számára azt, hogy bárhol és bármikor elmerüljenek kedvenc játékaikban.

i

A játékok multiplayer címei a lövöldözős játékoktól kezdve a sportjátékokon át a stratégiai és készségfejlesztő játékokig a műfajok széles skálájában kaphatóak.

Kvíz multiplayer játékok

Az online kvíz multiplayer játékok egy lenyűgöző világot mutatnak be, ahol a világ minden táján élő gamerek összemérhetik a tudásukat és szellemi képességeiket. Ezek a játékok nemcsak a versenyzés örömét és izgalmát nyújtják, hanem elősegítik a kognitív képességek, a memória és az általános műveltség fejlesztését is.

Ha egy konkrét bővítményt keresel a játékodhoz, akkor keresd a DLC-ket (letölthető tartalmak). Ezek új lehetőségeket, pályákat, karaktereket, küldetéseket és egyéb kiegészítéseket adnak a játékhoz, továbbá lehetővé teszik a gamerek számára, hogy felfedezzék a szeretett játékuk új aspektusait.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 807 termék
4,0
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - Ennek a remek, svéd logikai játéknak a főhőse Yarny a fonalfigura. És mivel Yarny mindössze egy vörös pamutcsomó, így az lesz a feladatod, hogy megküzdj a szintek kihívásaival, ugyanakkor közben ne bomolj le teljesen. Az Unravel ideális minden olyan játékosnak, aki szeretne eltávolodni egy kicsit a hétköznapi játékoktól, és szívesen megismerkedne egy nem mindennapi kalanddal.
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO560
5,0
Worms W.M.D. All Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - A Worms visszatérnek az eddigi legpusztítóbb játékukban. Lenyűgöző 2D-s, kézzel festett megjelenéssel, új fegyverekkel, új tárgykészítési lehetőségekkel, járművekkel, épületekkel és természetesen a szeretett klasszikus játék stílusú fegyverek visszatérésével
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX341
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
24 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0446b
5,0
Wolfenstein: Alt History Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Wolfenstein-sorozat összes modern epizódjának gyűjteménye, amely a játékosokat egy epikus kalandba viszi egy komor alternatív történelemben, ahol a nácik világuralomra törtek. Tartalmazza a Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood című epizódokat.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO813
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
4,7 30×
Watch Dogs 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX301
5,0
World War Z - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az emberiség a pusztulás szélén. New York-tól Moszkváig és Jeruzsálemig terjed a zombi apokalipszis.
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX623
4,5
World War Z: Aftermath - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0110
5,0
Resident Evil 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bizarr jelenség történt az amerikai Raccoon City külvárosának peremén. Az Arklay hegységnél bekövetkezett szerencsétlen incidens valódi rémálommá változtatta a városi metropoliszt, éppúgy a lakosság, mint az odalátogatók számára. Húsz évvel az eredeti Resident Evil 2 megjelenése után ismét eljött az idő, hogy visszatérjünk Raccoon City-be.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO527
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ebben az egyedülálló repülőszimulátorban félelmetes gépek pilótafülkéjébe szállhatsz be, és a légtér feletti uralomért küzdhetsz.
Leárazás -5 %
7 890 Ft 8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX451
4,9 20×
Red Dead Redemption (Game Of The Year) - Xbox 360, Xbox One
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció - Az egyik legjobb Vadnyugati helyszínnel rendelkező sandbox akciójáték egyenesen a GTA-t is magáénak tudó Rockstar Games stúdiójából. A GOTY kiadás tartalmazza az 'Undead Nightmare' DLC-t is.
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX355c
5,0
Farming Simulator 17 - Hivatalos bővítmény 2
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - a farmhoz most 37 új járművet, mezőgazdasági gépet és 10 új márkát kapsz. Új traktorok, fűnyírók, kombájnok és más gépek segítségével fejlesztheted tökélyre a gazdaságot. Ülj be Big Bud legnagyobb traktorába, és fedezd fel az olyan gyártók mezőgazdasági gépeit, mint a KUHN, az AGRISEM, a BEDNAR és a Seed Hawk. Próbáld ki a ROPA Tiger 6 cukorrépa-betakarító és a ROPA Keller 2 krumpliszedő gépet.
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1047
Cuphead Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus rohanós-lövöldözős akciójátékban Cuphead és Mugman testvérpár szerepébe bújsz, akik különös világokat fedeznek fel és behemót főellenfelekkel akaszkodnak össze; a csomag tartalma: alapjáték, The Delicious Last Course DLC, 6 gyűjthető Cuphead Funnies kártya, Cuphead klub tagkártya, exkluzív Studio MDHR illusztrációs anyag (kézzel rajzolt kétoldali borító) és Ms. Chalice figura.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1407le
WRC 10 The Official Game - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0042
5,0
Project CARS 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX849
Final Fantasy XII The Zodiac Age - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A népszerű JRPG Final Fantasy XII kiterjedt HD felújított változata.
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW521
4,5 19×
Star Wars Battlefront II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a fény, akár a sötétség útját választod, semmi sem állíthat meg a földön sem a levegőben. Fedezd fel a Star Wars: Az utolsó Jedik című film titkait.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX4004
4,4 46×
Need for Speed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Állandó internet-kapcsolat szükséges.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX181
4,9 54×
The Witcher 2: Assassins of Kings - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja RPG
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX302a
Rainbow Six: Extraction - Guardian Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és fps / lövöldözős
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0104ge
3,7
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
Szuper ár
1 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1177
4,1
Resident Evil 6 HD - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX276
Jumanji: Wild Adventures - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
Leárazás -6 %
11 990 Ft 12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0476
5,0
HITMAN: Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás számos különböző avatart tartalmaz (Freedom Fighters, Kane & Lynch, Mini Ninjas, stb.), illetve a HITMAN Season One-t (7 egzotikus helyszín, mint Párizs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido és ICA Facility), a Game of the Year kiadásban megjelent összes tartalmat (4 új küldetés, 3 új megbízás, 3 egyedi fegyver, és 3 ruha - Clown Suit, Cowboy Suit és Raven Suit), a bónusz nyári epizódot, a HITMAN: Blood Money Requiem Pack-ot és minden kiadott megbízást, kihívást és játék frissítést a HITMAN Season One és a HITMAN Game of the Year Edition óta.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX509

Multiplayer játékok

Multiplayer játékok

A Multiplayer játékok kategóriában összesen 1807 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multiplayer játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ