Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(474)
DLC tartalom
(35)
Platform
PC
(1)
PlayStation 5
(1)
Nintendo Switch
(508)
Licenc
Doboz
(478)
Letölthető
(36)
Kulcs
Steam
(1)
Nintendo eShop
(90)
Műfaj
Akció
(223)
RPG
(96)
Árkád
(89)
Gyerekeknek
(82)
Kaland
(75)
Szöveg
CS
(30)
SK
(2)
EN
(513)
DE
(341)
HU
(3)
RU
(26)
PL
(11)
FR
(75)
ES
(63)
IT
(63)
Zh
(21)
KR
(1)
JP
(7)
Szinkron
CS
(1)
EN
(504)
DE
(170)
HU
(1)
RU
(6)
PL
(5)
FR
(8)
ES
(7)
IT
(8)
Zh
(2)
JP
(6)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A Nintendo Switch játékok a mindennapi szórakozás vagy a barátokkal töltött esti szórakozás alapját képezik. Műfajok szerint osztjuk fel őket, az akciótól a sporton át a pihentető kalandjátékokig vagy a bonyolult RPG-címekig. Milyen Nintendo Switch játékok közül választhatunk?

Tovább

A Nintendo Switch játékok szinte kizárólag dobozban kaphatók

A Nintendo Switch játékok valahogy az árral szemben haladnak. Szinte mindegyiket "régimódi" dobozos formában árulják, míg más játékkonzolok már tisztán digitális változatokat is árulnak. Azonban még a Nintendo Switch játékok is rengeteg letölthető tartalmat kínálnak. Ezek többsége különböző játékbővítmények vagy különleges kozmetikai elemek.

Nintendo Switch Lite

A normál változattól eltérően a Nintendo Switch Lite nem rendelkezik levehető Joy-Con kontrollerekkel. A Nintendo Switch játékok mindkét konzolon ugyanazok.

Ajánlott Nintendo Switch játékok műfajok szerint

A Nintendo Switch játékokat műfajok szerint rendeztük el, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Mit ajánlunk?

i

A Lite-hoz tartozó Nintendo Switch játékok ugyanolyanok, mint a többi. Arra azonban figyelj, hogy néhányhoz levehető Joy-Con kontrollerre van szükség, amit a Lite kézikonzolhoz meg kell vásárolni.

Nintendo Switch akciójátékok

A Nintendo Switch játékok közé tartozó akciójátékok azoknak szólnak, akik szeretik az adrenalint, a pörgést és gyakran egy csipetnyi humort. Míg a Nintendo klasszikusai szinte mindenki számára alkalmasak, a véres akciók kedvelői is találnak kedvükre valót. Valójában egyre több sikeres cím jelenik meg Switch-en olyan stúdiókból, mint a Bandai Namco, a Square Enix és a NetherRealm.

  • A Super Mario Bros egy világhírű akció-platformjáték sorozat, melynek főszereplői Mario és testvére Luigi.
  • Worms, avagy amikor a földigiliszták háborúba indulnak. Az animált, színes csaták a fiatalabb játékosok számára is alkalmasak.
  • A Mortal Kombat a véres verekedős játékok legendás sorozatának képviselője. Most már Switch-en is élvezheted az ikonikus akciókat.

A kalandjátékok a Nintendo Switch játékok nélkülözhetetlen szereplői

A Nintendo egyértelműen a kalandjátékok műfajáról híres. A Nintendo stúdió bevált klasszikusai mellett olyan népszerű címeket is találsz, amelyeket korábban csak PC-n és hagyományos konzolokon játszhattál.

  • A Pokémon az egyik legnépszerűbb franchise a világon, így nem is kell bemutatni. "Szerezd meg hát mind".
  • A The Legend of Zelda az utóbbi években kétségtelenül RPG-vé vált. A klasszikus kalandjátékokat azonban nem szabad kihagyni.
  • A LEGO játékok remekül illeszkednek a Nintendo Switch konzolokra. Gyerekeknek is alkalmasak, és több tucat közül lehet választani.

A Multiplayer Nintendo Switch játékok garantáltan szórakoztatóak

A Nintendo Switch multiplayer játékok különösen szórakoztatóak. Mivel gyakran támogatják a helyi többjátékos módot, tökéletesek egy partira vagy egy baráti játékestre. Két ember fogja a Joy-Con kontrollereket, és párbajozhatnak a Switch segítségével, így tesztelve együttműködésüket például az Overcooked játékban! Sok más egyéb játékban is összemérhetik a tudásukat.

A Nintendo Switch játékok RPG műfajában lazíthatsz, vagy akár nehéz pillanatokban lehet részed

Nincs változatosabb műfaj az RPG-nél. A gyönyörű világok és hangulatos történetek kedvelői a karakterek bőrébe bújva tapasztalhatják meg a kalandokat. 2D, 3D, felülnézet, első vagy harmadik személy bármi, amit csak szeretnél. Az RPG műfajnak nincsenek határai, és csak rajtad múlik, hogy melyik világ melyik hősévé válsz.

  • A The Legend of Zeldát ismét meg kell említeni. Elvégre az új Zelda játékok a Nintendo Switch játékok eddigi legnépszerűbb RPG-jei.
  • Dark Souls - szinte minden hardcore akció-RPG rajongó ismeri ezt a nevet. Lordran hatalmas, sötét világa semmit sem ad ingyen.
  • A Monster Hunter a szörnyvadászok történeteit meséli el. A sorozat, amely a múltban a PS2 eladásainak mozgatórugója volt, ismét teljes erőbedobással tér vissza.

Ne feledkezzünk meg a Nintendo Switch játékok versenyzős képviselőiről sem

versenyjátékok a Nintendo Switch játékok egy szerényebb, de mégis népszerű kategóriáját képviselik. Ha rajongsz a klasszikus autóversenyekért, az utcai üldözésekért, vagy szeretsz fantáziavilágokban versenyezni, akkor bőven van miből válogatnod.

  • A Mario Kart egy versenyjáték a Super Mario univerzumából. A híres karakterek a királyságon keresztül versenyeznek egymással.
  • A Need For Speed az eddig felsorolt ikonikus videojáték-franchise-ok sorában a következő világhírű alkotás. Az akciódús versenyzés órákon át tartó szórakozást nyújt.
  • Burnoutra kétségtelenül a régebbi évjáratok fognak emlékezni. Készen állsz egy kis nosztalgiázásra?

A gyerekeknek készült Nintendo Switch játékok óriási népszerűségnek örvendenek

A Nintendo Switch játékok gyerekeknek című kategóriánkban található gyerekjátékok talán az egyik legnagyobb piacot jelentik, mégis gyakran keresik őket a célcsoporton kívül eső játékosok. Például a laza Animal Crossing-ot a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezik. A legendás Minecraft még az idősebb játékosok körében is népszerűbb, mint a gyerekek körében. Gyakoriak a gyermekmeséken alapuló Nintendo Switch játékok is.

i

Szemet vetettél a legújabb Nintendo Switch-játékok egyikére? Akkor a legjobb helyre jöttél. Ha szeretnéd, előrendelhetsz tőlünk néhány hamarosan megjelenő játékot is.

Milyen más Nintendo Switch játékok vannak még a kínálatban?

Néhány Nintendo Switch játék olyan műfajokba tartozik, amelyek sosem voltak igazán a Nintendo konzolok célközönsége. Ez azonban az elmúlt években megváltozott, ami nagyrészt a más platformokról származó népszerű AAA-címek megjelenésének köszönhető.

  • stratégiai játékokat elsősorban a Sid Meier's Civilization sorozat és a Two Point építőjáték-sorozat képviseli.
  • Rengeteg szimulátor elérhető PC-re. Switchre azonban nem mind alkalmas, ezért elég kevés szimulátor található a Nintendo Switch játékok között.
  • Az olyan sportjátékok, mint a Go Vacation vagy az NBA a kikapcsolódásra szolgálnak. A Ring Fit Adventure azonban garantáltan megmozgatja a testedet.
  • Az egyéb játékok között vannak puzzle- és zenei játékok, de olyanok is, amelyek egyszerre több műfaj között mozognak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
514 termék
5,0
Jumanji: The Video Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezd fel Jumanji új környezeteit! Vedd át az egyik hős, például Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedülálló képességeiket, hogy életben tartsátok egymást!
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW529
4,0
Asterix and Obelix: XXL Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - A Teutatestől! A megszelídült gall új videojátékkal tért vissza. A főszereplő két híres gall, akiknek számos kihívással kell megküzdeniük. A gyűjtemény 3 kedvenc részt tartalmaz egy csomagban.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW732
4,0
WRC 10 The Official Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW825
5,0
Instant Sports All-Stars - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party és testmozgás - Fedezd fel Amerikát 8 sportág és tevékenység által... Baseball, amerikai futball, jégkorong, kosárlabda, lövészet és labdarúgás.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1033
5,0
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A teljes Xenoblade Chronicles sorozat legelső játékában a játékos egy nyitott világban találja magát, amely zónákra van osztva, ahol mind a fő, mind a másodlagos feladatokat elvégzi. Utazásának kulcsfontosságú eleme az ellenséggel folytatott valós idejű csaták, amelyek során még a jövő titokzatos villanása is megtörténik
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW638
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és az autentikus Ninja Turtles hangulatot, amely azonnal visszarepít a gyermekkorodba. Minden karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és hátteret közvetlenül az 1987-es tévésorozat ihletett, így úgy érezheted, mintha kedvenc rajzfilmsorozatod részese lennél, tele gyilkos humor és akciódús kalandok mámorító keverékével.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1073
4,8
Go Vacation - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Fedezz fel új meglepetéseket minden nap az új kalandok során 4 különböző üdülőhelyen, amelyek Kawawai szigetén találhatók. Az üdülőhely felfedezése során - akár gyalog, lovon, hómobilon, akár más módokon - a játékosok rengeteg gyűjthető tárgyat, kihívást és egyéb lehetőséget találnak a szint növelésére és a karakterük módosítására. Díszítsd fel a villádat, kóstolj meg ízletes ételeket az egyik elérhető mozgó büfében, és készíts fotókat az üdülőhelyeken rejtőző aranyos állatokról. A rendszeres kihívások és jutalmak, például a különleges jelmezek és a különböző kutyafajták, motiválják a játékosokat, hogy visszatérjenek Kawawi szigetére, és új kalandokat éljenek át.
16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW070
4,7
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kao, a kenguru hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1035
4,9
LEGO City: Undercover - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Chase-el együtt a teljesen nyitott város utcáit kutatod át. Beépített rendőrként sok álruhád van, amelyek segítenek Rex Fury, a veszélyes bűnöző üldözésében.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW019
3,0
WRC Generations - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
16 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1066
5,0 12×
Dark Souls Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Felfedezheted Lordran eltorzult, ősi világát. A kritikusok olyan jónak értékelték az akció-RPG sorozatot, mint még soha mást. Hagyd, hogy magába szippantson a Dark Souls gazdag világa! Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezd fel a rettenetes helyeket, és gyűjtsd össze, és sajátítsd ki a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, és hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW038
4,5 12×
Pokkén Tournament DX - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első Pokémon játék a Nintendo Switch-re. Ezzel a harci játékkal egyszerű játszani. Szórakozz jól a barátaiddal a Pokémonok világában.
20 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW017
4,7
Sniper Elite 4 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A mesterlövész-sorozat negyedik része közvetlenül kapcsolódik az elődjéhez, és a napsütéses Olaszországba repít. Ebben a viszonylag kevésbé feltárt, háborús övezetben az olasz ellenállást kell majd támogatnod a fasiszta kormány megdöntésében. Minden eddiginél fontosabb lesz egy kidolgozott szabotázsterv és a mászva lopakodás.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW735
4,2
Asterix and Obelix: XXL 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és gyerekeknek - A doboz tartalmaz egy kódot a játék Nintendo eShopból történő letöltéséhez. Játssz Asterix és Obelix szerepében: Fedezd fel Las Vegumot kedvenc, elválaszthatatlan gall pároddal, akiket hűséges kutyatársuk, Idefix kísér, aki bizonyára szívesen teszi majd be a mancsát a római légiósokkal folytatott csetepatékba. És nem csak ő lesz a segítségedre - az első számú fegyvered a rómaiak ellen természetesen az egyedülálló varázsital!
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW775
5,0
Fortnite: Transformers Pack - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, dobozos változat, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1291
3,0
Friday the 13th: The Game Ultimate Slasher Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW781
3,9
New Super Luckys Tale - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja RPG és árkád - A dobozban található egy kód, amellyel a Nintendo webshopból letöltheted a játékot.
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW806
5,0
Harvest Moon: One World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - Feded fel az új és ismerős arcokat, az egyedi falvak és kalandos kihívások világát a Harvest Moon: One World játékkal. Gondozd növekvő gazdaságodat az új kalandban. Fedezd fel a gyönyörű Halo Halo strandokat vagy a Salmiakki-hegység havas csúcsait. Szó szerint az egész játékvilág arra vár, hogy elkezdd felfedezni.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW784
4,9 12×
NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az idegenek egy másik világból figyelmeztetés nélkül támadtak, és bevetették titkos fegyverüket: a gépeket. A leküzdhetetlen fenyegetéssel szemben az emberi faj tehetetlen, az embereket elűzik a Föld bolygóról, és a Hold lesz a menedékük. Eközben az emberek robotkatonákat fejlesztenek a mechanikus hadsereg ellen - de ezek csak lassítani tudják az ellenség előrenyomulását.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1097
4,0
World War Z - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Az emberiség a kihalás szélén áll. New Yorktól Moszkváig, Jeruzsálemig és azon túl, az élőhalott apokalipszis tovább terjed. A vég közeledtével néhány megrögzött egyén összefog, hogy legyőzzék a hordát és túléljék a holtakat.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW913
4,8
Mortal Kombat 11 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Még jobb játékélmény az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabható karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok közül. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres sorozat folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW107
4,7
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -26 %
20 890 Ft 28 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1161de
5,0
Hello Neighbor 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A Hello Neighbor 2 egy izgalmas horrorjáték, amelyben megpróbálod felfedni a szomszédod ijesztő titkait anélkül, hogy lebuknál.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1047
5,0
Worms Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Worms Rumble izgalmas aréna-alapú, platformokon átívelő csatákat kínál akár 32 játékos számára, valós időben. Készülj fel az ádáz csatákra a Deathmatch módban és az intenzív akcióra a Last Worm Standing módban! Még sosem játszottál így Wormsot! A játékhoz aktív Nintendo Online tagság szükséges.
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW884

Nintendo Switch játékok

Nintendo Switch játékok

A Nintendo Switch játékok kategóriában összesen 514 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ