Olcsó nyomozós és rendőrös játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(13)
PlayStation 5
(29)
PlayStation 4
(24)
Xbox Series X
(11)
Xbox One
(9)
Nintendo Switch
(5)
Xbox 360
(1)
Licenc
Doboz
(49)
Letölthető
(12)
Kulcs
Steam
(12)
Nintendo eShop
(1)
Műfaj
Akció
(45)
RPG
(6)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(2)
Lövöldözős
(11)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(7)
PlayStation 5 optimalizálás
(14)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(5)
Szöveg
CS
(10)
EN
(61)
DE
(53)
HU
(3)
RU
(12)
PL
(13)
FR
(24)
ES
(23)
IT
(22)
Zh
(5)
Szinkron
EN
(57)
DE
(34)
RU
(3)
PL
(4)
FR
(9)
ES
(8)
IT
(8)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi nyomozós és rendőrös játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó nyomozós és rendőrös játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó nyomozós és rendőrös játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú A Normal Lost Phone - PC DIGITAL, amelynek bruttó ára 670 Ft. Az olcsó nyomozós és rendőrös játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
61 termék
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztalj meg két díjnyertes játékot. Használd Max természetfeletti visszatekerő képességét vagy Chloe okos megközelítését, hogy megváltoztasd az Arcadia Bayben zajló megrázó események menetét.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1107
4,9 146×
The Last of Us Part II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Tapasztald meg az egyre erősödő erkölcsi ellentmondásokat, amelyeket Ellie könyörtelen bosszúvágya gyakorol. Az erőszak körhintája, amelyet maga után hagy, ami meg fogja törni a jó és a rossz, a hősök és a gazemberek közötti különbségről alkotott elképzeléseidet.
14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX445
5,0 12×
Mass Effect Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézzük fel a Shepard parancsnok legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. Ez magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, amelyek egy készletben vannak összegyűjtve. Fedezd fel az elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX971
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, amelyben a lüktető akció a Resident Evil franchise jellegzetes túlélő horrorjával keveredik. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC.
16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0270
4,8 43×
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és kaland - Fedezd fel az elveszett történelmet a karizmatikus, mégis összetett személyiségű tolvajokkal, Nathan Drake-kel és Chloe Frazerrel, miközben a világot járják, rendkívüli kalandok és elfeledett legendák után kutatva.
16 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0190
5,0 22×
The Last of Us Part II Remastered - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció
17 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0595
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Alex Chen szerepét fogod átvenni, aki egy kisvárosban, Haven Springsben lakik, és régóta elnyomja képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichikai ereje - az empátia - lehetővé teszi számára, hogy magába szívja és átélje mások erős érzelmeit.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW957
4,8 39×
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG -Az alapjátékon kívül a Blood and Wine és a Hearts of Stone kiegészítőket is tartalmazza, illetve további 16 DLC-t, valamint az eddig kiadott összes frissítést.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW530
Life is Strange: Double Exposure - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Amikor Max Caulfield holtan találja barátját, Safit a hóban, egy párhuzamos idősíkhoz vezető út nyílik meg. Itt Safi még mindig életben van - és még mindig veszélyben! Vajon Max meg tudja-e oldani és meg tudja-e akadályozni ugyanazt a gyilkosságot az új képességével, hogy váltani tud a két idősík között?
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: október 29, 2024
Termékkód: XBSE0523
Life is Strange: Double Exposure - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Amikor Max Caulfield holtan találja barátját, Safit a hóban, egy párhuzamos idősíkhoz vezető út nyílik meg. Itt Safi még mindig életben van - és még mindig veszélyben! Vajon Max meg tudja-e oldani és meg tudja-e akadályozni ugyanazt a gyilkosságot az új képességével, hogy váltani tud a két idősík között?
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: október 29, 2024
Termékkód: PSV0701
Life is Strange: Double Exposure - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Amikor Max Caulfield holtan találja barátját, Safit a hóban, egy párhuzamos idősíkhoz vezető út nyílik meg. Itt Safi még mindig életben van - és még mindig veszélyben! Vajon Max meg tudja-e oldani és meg tudja-e akadályozni ugyanazt a gyilkosságot az új képességével, hogy váltani tud a két idősík között?
Előrendelési ár
26 990 Ft
Megjelenés dátuma: október 29, 2024
Termékkód: NSW1410
Alan Wake 2 - Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Rituális gyilkosságok sorozata fenyegeti Bright Falls-t, a csendes-óceáni északnyugati vadon által körülvett kisvárosi közösséget. Saga Anderson, a tapasztalt FBI-ügynök, aki a lehetetlen ügyek megoldásáról híres, megérkezik, hogy kivizsgálja a gyilkosságokat. Anderson ügye rémálommá válik, amikor felfedezi egy horrorisztikus történet lapjait, amelyek kezdenek kiteljesedni körülötte.
Előrendelési ár
33 690 Ft
Megjelenés dátuma: október 22, 2024
Termékkód: XBSE0522
Alan Wake 2 - Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Rituális gyilkosságok sorozata fenyegeti Bright Falls-t, az északnyugati, csendes-óceáni vadon által körülvett kisvárosi közösséget. Saga Anderson, a tapasztalt FBI-ügynök, aki a lehetetlen ügyek megoldásáról híres, megérkezik, hogy kivizsgálja a gyilkosságokat. Anderson ügye rémálommá válik, amikor felfedezi egy horrorisztikus történet lapjait, amelyek kezdenek kiteljesedni körülötte.
Előrendelési ár
33 690 Ft
Megjelenés dátuma: október 22, 2024
Termékkód: PSV0700
123
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nyomozós és rendőrös játékok
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ